|
||
| TRT'nin televizyon yayınına başlamasının 40.yılı.İstanbul tepebaşı stüdyolarında gerçekleştirilen özel eğlence programı ile kutlandı.Geceye Özcan Deniz,Mor Ve Ötesi grubunun solist'i Harun Tekin,Burak Kut,Arzu ve Tekin Akmansoy,modacı Ebru Yener,M.Ali Birand ve Ali Kırca gibi tanınmış isimler katıldı. Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Mor ve Ötesi'nin solist'i Harun Tekin,yarışma için hazırladıkları şarkının belli olduğunu fakat şimdilik başka açıklama yapamayacağını söyledi.Tekin "yarışmaya girecek parçamız belli.Ama anlaşma gereği açıklama yapamam.Bu konu ile ilgili yorumlarımızı şarkının basın toplantısı sonrası yapacağız" dedi. SABAH GAZETESİ ÖNER ÖNGÜN/MAGAZİN 02.02.2008 |
||
|
||
| Çok merak ediyorum... | ||
|
||
çatlıcam galiba meraktan ya..biran evvel çıksın şu sarkı piyasaya
|
||
|
||
bir türlü çıkamadı şu şarkıya..ölüyokkk burdaa yavv
|
||
|
||
| mor ve ötesi birazdan TRT 2 de AZERBAYCAN - EUROVİSİON UNDA |
||
|
||
| ya nezaman ben kaçırdım acil cvp lütfen.. | ||
|
||
| bitti galiba üzgünüm you tube a koyarlar 2 gün içerisinde. merak etme. zaten sadece konuşma yapılmış. | ||
|
||
| peki çok teşekkürler.. | ||
|
||
| Bende sonuna yetişebildim ama Mor ve Ötesini göremedim sadece yarışmada Azerbaycanı temsil edecek olan grubu görebildim(Adamlar çok tuhaftı) | ||
|
||
Bende sonuna yetişebildim ama Mor ve Ötesini göremedim sadece yarışmada Azerbaycanı temsil edecek olan grubu görebildim(Adamlar çok tuhaftı) di mi o gözlerdeki lensler felan çok pasif ve monotonlaştı!
|
||
|
||
| bende cine 5 haberlerinde izledim..şarkının hazır olduğunu fakat bunu basın toplantısından önce açıkla yapamayacklarını söyledi.. | ||
|
||
| bugün TRT deki kalabalık dikkat çekti zaten. evim tarlabaşı na yakın. geçerken gördüm. | ||
|
||
| ama açıklamada dikkatimi çeken şarkı hazır demeleri..şarkılar ibaresi yok.. | ||
|
||
| dün gamze'ye sorduk,(gamze kim diye merak eden varsa 1şubattaki istanbul buluşmasına baksın) şarkının seçildiği fakat hala yapım aşamasında olduğunu söyledi tam hazır değil yani şarkı... | ||
|
||
| demekki biz 3 şarkı dinlemiycez..şarkı seçilmiş işte.. | ||