|
||
| teomanın istasyon insanları şarkısını mor ve ötesi söylüyor. 5 şubatta tüm müzik marketlerde bulabilirsiniz ayrıca mor ve ötesinden başka düet yapan sanatçılar şöyle... Proje iki albüme bölündü. 5 şubatta çıkan ilk albüm. Albümün adı; "Söz & Müzik Teoman" sezen aksu-paramparça yalın-gönülçelen candan erçetin-kim yaşar-rüzgar gülü izel-senden önce senden sonra nil karaibrahimgil-istanbulda sonbahar emre aydın-sürpriz kreş-bugün hayko cepkin-gökdelenler aylin aslım-güzel bir gün irem candaş-duş yavuz bingöl-iki çocuk harun tekin-istasyon insanları rashit-kişisel bir şey mayıs ayında şebnem ferah, özlem tekin, ajda pekkan, feridun düzağaç, mirkelam, cem adrian, erol büyükburç, pamela gibi isimlerin bulunduğu yine 14 şarkılık ikinci albüm. |
||
|
||
| bu düetler albümünü almaya çalışacagım. | ||
|
||
| çok iyi sağol haber verdiğin için. alıcam bunu. ama bu albüm sanıyorum sanatçıların oluşturduğu toplama bir albüm. | ||
|
||
| irem candaş kimdir? izel güzelim şarkıyı batırmıştır! sezen aksu paramparça'yı kötü sözlemiş ama teo'nun o vokali güzeldi. benim bildiğim şebo hiçbir albümde yok! |
||
|
||
al işte niye o güzel şarkıları bidaha yorumluyorsunuz ki? o efsane şarkılar gidecek bunlar gelcek
|
||
|
||
bende albümü almaya çalışıcam çok güzelll olmuştur bence
|
||
|
||
| vayyyy güzell olmuş.güzelde olur insallah.ben genelde böle bi albümleri geçmişteki bazı müzisyenleri anma açısından zannederdim.bu kadr çogunluktaki sanatçıların sadece bi sanatçının albümünde yer alması şaşırttı biraz.bide böle bi albümlerin türkiyenin suan bazı negatif durumlarını yansıtan bi albüm olsada olur...... 3gözle bekliyom artıkk
|
||
|
||
| eminimki nil çok süper söylüycek şarkıyı. | ||
|
||
Çok sevindim :DBende alcam
|
||
|
||
bende alıcam teo'nun hatırına
|
||
|
||
bence bu albüm çok güzel olcak ama ben sezen aksu nun düetini çok beğenmedim mor ve ötesi istasyon insanlarını güzel söylecektir.
|
||
|
||
| alalım bakalım nasıl bişey olmuş :] | ||
|
||
Yalın o şarkıyı nasıl söyleyecek çok merak attim..Bir de haykoyubağırdı bi bölüm var mıdır acaba?Mor ve ötesini merak etmiyorum kesin güzeldir zaten
|
||
|
||
almaya çalışacağım ben de. nil istanbulda sonbahar ı nasıl söyledi acaba onu çok merak ediyorum
|
||
|
||
| albümü alan oldumu arkadaslar? | ||