Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Harun Tekin, Teoman'ın düetler albümünde

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Haberler ve Duyurular

: Harun Tekin, Teoman'ın düetler albümünde

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

beyazz 05.02.2008 17:09:14
teoman bir röportajda ; ''harun a gittim hangi şarkıyı söylemek istersin dedim o da istasyon insanlarını istedi ve gitar çalarak söyledi .gerçekten de çok güzel söyledi '' diyor.  Grin Cheesy

rainbow 05.02.2008 21:31:01

mor ve ötesi olarak değil sadece harun tekin olarak konuk olmuşlar albüme (:

REFRESH 05.02.2008 21:32:49
ŞARKI ÇOK GÜZEL DE, peki canlı performansları izleyebilecek miyiz acaba? bir bilgisi olan var mı?

rainbow 05.02.2008 21:36:10
şu anda netleşen birşey yok Wink

"En güzel teoman şarkıları bambaşka seslerde yeniden hayat buluyor

Türk Rock müziğinin en önde gelen temsilcilerinden Teoman’dan yine bir ilk…

Türkiye’nin ilk düet best of albümü “Söz- Müzik Teoman” 5 Şubat’ta müzikseverlerle buluşuyor.

Bugüne kadar Teoman’ın sesinden dinlediğiniz hit olmuş, söz ve müzikleri Teoman’a ait şarkılar bu albümde Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının yorumuyla bambaşka bir kimlikle karşınıza çıkıyor.

Bu albümde yer alan her bir Teoman şarkısı başka seslerde, bambaşka yorumlarla yeniden canlandı...

Teoman’dan bir sürpriz daha...
“Söz-Müzik Teoman” albümüyle birlikte, Teoman dinleyicilerine özel bir sürpriz daha yapıyor. Albümle eş zamanlı olarak sanatçının şarkı sözleri ve notalarından oluşan “Söz ve Müzik Teoman” isimli kitabı raflarda yerini aldı.
Teoman’ın kendi el yazısıyla yazdığı sözlerin ilk hallerinin de bulunduğu “Söz ve Müzik Teoman” kitabında hiçbir yerde göremeyeceğiniz dönemsel fotoğrafları ve konserlerinden kareler yer alıyor. "

şirket 06.02.2008 17:41:12
bulamadım bu albümü :s

derin miray 06.02.2008 17:47:02
şu anda netleşen birşey yok Wink

"En güzel teoman şarkıları bambaşka seslerde yeniden hayat buluyor

Türk Rock müziğinin en önde gelen temsilcilerinden Teoman’dan yine bir ilk…

Türkiye’nin ilk düet best of albümü “Söz- Müzik Teoman” 5 Şubat’ta müzikseverlerle buluşuyor.

Bugüne kadar Teoman’ın sesinden dinlediğiniz hit olmuş, söz ve müzikleri Teoman’a ait şarkılar bu albümde Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının yorumuyla bambaşka bir kimlikle karşınıza çıkıyor.

Bu albümde yer alan her bir Teoman şarkısı başka seslerde, bambaşka yorumlarla yeniden canlandı...

Teoman’dan bir sürpriz daha...
“Söz-Müzik Teoman” albümüyle birlikte, Teoman dinleyicilerine özel bir sürpriz daha yapıyor. Albümle eş zamanlı olarak sanatçının şarkı sözleri ve notalarından oluşan “Söz ve Müzik Teoman” isimli kitabı raflarda yerini aldı.
Teoman’ın kendi el yazısıyla yazdığı sözlerin ilk hallerinin de bulunduğu “Söz ve Müzik Teoman” kitabında hiçbir yerde göremeyeceğiniz dönemsel fotoğrafları ve konserlerinden kareler yer alıyor. "

haber için teşekkürler çok başarılı bir çalışmaya benziyor Wink net bir çalışma ise eğer Smiley

rainbow 06.02.2008 17:56:19
yok canım şarkının çıkması net (: ben onu REFRESH'e söylemiştim Wink albüm çıkalı 2 gün oldu ama hala bir yerde bulamamamız garip açıkçası Roll Eyes

Birgül 06.02.2008 19:38:00
harun abinin söylediği şarkıyı merak ediyorum.kesin harika olmuştur. Smiley

burakpurple 06.02.2008 19:57:32
sezen aksu şarkıyı berbat etmiş bence Undecided

şirket 06.02.2008 19:57:44
Evet arkadaşlar sonunda albümü aldım dinledim harun abi gerçekten harika yorumlamış.

immortal_deniz 06.02.2008 20:00:15
anaam bu şarkıyı bulmalıyım yaa
çatladım öldüm burada uyuyamıyorum...

mvökeş[dnz] 06.02.2008 20:17:16
albüm gelirse buraya alırım ya da biri gönderirse sevinirim..geleceğini sanmıyorum Sad

oyam 06.02.2008 23:24:38
yaşaaaaaaa teoooooooooo

burki 07.02.2008 00:44:44
konuya burdan devam...

http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,18821.0.html

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468