mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: terk edilmek

Sayfa: [ 1 ] 2 3

ahmet347 04.02.2008 13:13:35
evet arkadaşlar belkide çoğumuzun yasadıgı bir olay; terkedilmek hakkındaki görüşleriniz nelerdir? yada terk edilseniz ne yapardınız?

bad_dream 04.02.2008 13:21:24
kız arkadasımdan tarafından terk edildim ruh gibi geziyordum ortada ama sonra anladım ki değmezmiş üzülmeye değilicek biri var su an ama ayrılmak da istemiyorum...

tuğçee 04.02.2008 13:35:44
bence terk edildiysen  üzülüyor olabilirsin ama terk eden kişiye üzüldüğünü hiç belli edilmemeli. aksine mutlu görünülmeli  Grin   zaman ile zaten unutursun.

merve_mor 04.02.2008 13:56:02
düşünmek bile istemiyorum..benim başıma gelmez zaten..beni kim terkeder  Tongue Grin
saka saka.. Grin
bilmiyorum napardım..uzun süre kendimde olamazdım..hiçbişey hissetmeden yaşardım..birdaha ilişkilerimde hep paranoyak olurdum heralde..sürekli ya yine terkedilirsem diye korkardım...ama tekrar söylüyrum basıma gelmiceğini biliyorum o yüzden mutluyum.. Smiley

immortal 04.02.2008 13:58:32
bence terk edildiysen  üzülüyo olabilirsin ama terk eden kişiye üzüldüğünü hiç belli edilmemeli. aksine mutlu görünülmeli  Grin   zaman ile zaten unutursun.
katılıyorum doğru bi yaklaşım Cheesy ben olabildiğince mutlu görünürdüm ki karşımdaki kendini vazgeçilmez çok değerli bi insan sanmasın Grin

REFRESH 04.02.2008 21:26:34
beni kedim terk etmişti bundan 2-3 sene önce, hala umutluyum - belki yaşıyodur.

ahmet347 06.02.2008 09:00:55
hocamız anlatıyordu bizzat kendi başından geçmiş. üniversitede kız arkadaşı bundan ayrılıyor. tam anlamıyla bırakıyor. buda tabi o akşam biraz alkolünde etkisiyle kız arkadaşının evini arıyor telefonda başlıyor sarkı söylemeye. hocamız aynı zamanda süper baglama calıyor. onur akın-seviyorum seni  yi çalıyor. ve hiçbirşey söylemeden telefonu kapatıyor. ertesi gün kız okulda özür dilerim yanlış yaptım filan diyor. bu seferde bizim hoca "dün alkollüydüm özür dilerim" diyor ve kendisi ayrılıyor Smiley adama neden öyle yaptın dedik. "zaten kafamda bitirmiştim. ama terk edilmeyi hazmedemiyordum, bende terk edilmedim ettim" dedi Grin

merve_mor 06.02.2008 14:03:54
hocamız anlatıyordu bizzat kendi başından geçmiş. üniversitede kız arkadaşı bundan ayrılıyor. tam anlamıyla bırakıyor. buda tabi o akşam biraz alkolünde etkisiyle kız arkadaşının evini arıyor telefonda başlıyor sarkı söylemeye. hocamız aynı zamanda süper baglama calıyor. onur akın-seviyorum seni  yi çalıyor. ve hiçbirşey söylemeden telefonu kapatıyor. ertesi gün kız okulda özür dilerim yanlış yaptım filan diyor. bu seferde bizim hoca "dün alkollüydüm özür dilerim" diyor ve kendisi ayrılıyor Smiley adama neden öyle yaptın dedik. "zaten kafamda bitirmiştim. ama terk edilmeyi hazmedemiyordum, bende terk edilmedim etttim" dedi Grin
baya caniymiş sizin hoca Grin ama ben intikam almaya falan calışmam..sonucta o insanla benim bi geçmisim var..yapmam öyle bişey..hazmetmeye calısırım..

rumeysa 06.02.2008 14:12:45
13 gün oldu.. tam 13 gün..
hayallerimiz vardi, mutluyduk, benim büyük askimdi..
simdi o yok.. ve beni hala sevdigini biliyorum..
severken ayrilmak.. Cry Cry
severken ayrilinca aklinizdan intihar etmek bile geciyor..
hemde her saat.. Cry

merve_mor 06.02.2008 14:16:11
severken ayrilinca aklinizdan intihar etmek bile geciyor..
hemde her saat.. Cry
sen intihar etmesen bile böyle intihardan bahsetmeye devam edersen ben geberticem seni  Angry
bu konuyu acma bidaha sakın..benim görüceğim yerlerdeyse hele..sakın.. Angry

*Pollyanna 06.02.2008 20:42:53
bence terk edildiysen  üzülüyo olabilirsin ama terk eden kişiye üzüldüğünü hiç belli edilmemeli. aksine mutlu görünülmeli  Grin   zaman ile zaten unutursun.

test edildi, onaylandı  Cheesy

buffoon_girl 07.02.2008 23:12:39
terkedilmek...aslında görüldüğü kadar zor ve kötü bişi deil ama o anda bunu düşünemiyosun işte.ilk terkedildiğin an...dünyan yıkılmş,ölmüşsün,bitmişsindir.aslında bunların hiçbirisi olmamıştr sadece sana öyle geliyodur çünkü canın gerçekten çok acımıştır,hazmedememişsindir,yedirememişsindir kendine.yada gerçekten sevmişsindir değer vermişsindir.bazen ağlarsın rahatlamak için aslında ağlamak her zaman zayıflık değildir.zayıflık olan biri için ağlamak yada birinin karşısında ağlamak değildir.evet birinin karşısında ağlamak onun gözünde belki sizi küçük düşürebilir zayıf biri olduğunuzu da gözsterebilir belki.
büyük olduğunuzu mu göstermek istiyosunuz?asıl büyüklük doğruların karşısında yanlışları savunmak değildir,terkedildiğinde ağlamayıp nefretini içinde yaşamak değildir,sırf bak o bunun için bunu yapmış denilmemesi için geride kalıp herşeye susmak da değildir.asıl büyüklük bütün yanlışların karşısında tek bi doğruyu söyleyebilmektr,asıl büyüklük rahatlayıncaya kadar,nefretin bitene kadar ağlamaktır,asıl büyüklük başkasının ne dediğini umursamadan içinden geleni söyleyip yapmaktır...
terkedilmek bi bitiş değildir.benliğini tekrar bulmaktır onunla yada onsuz hayata hep gülebilmektir.terkediliş acı verir,ağlatır,pişmanlık duyurur,bitirir,yok eder,kaybeder...ama kendini tekrar sadece sen bulabilirsin o yada bu değil şu yada bu yada onlar bunlar değil sadece sen!...
mesela bi terkedilişin ardından yazdığım bi söz=>
bu rüzgarlara dayanabilecek bi kaya kadar sağlam değilim artık.esen her rüzgar bi parçamı daha alıp götürüyor.yeter artık esmesin bu rüzgarlar daha fazla yok olmak istemiyorum...
ve kendime gelince söylediğim bi söz(tabi bunu diğeri gibi kendim yazmadım)=>
_GÜL KENDİNE_!!!
her olumsuzluğa sadece gülün üzüntünüzü de yaşayın tabi ama bu üzüntünün sizi yıpratıp yok etmesine izin vermeyin ve yaşadıklarınızdan ders alın her anı tek bi defa yaşarsınız hiçbişeyin geri dönüşü yoktr.!!!!

merve_mor 20.02.2008 17:35:03
katılıyorum doğru bi yaklaşım Cheesy ben olabildiğince mutlu görünürdüm ki karşımdaki kendini vazgeçilmez çok değerli bi insan sanmasın Grin
ben size katılmıyorum.eğer terkedilmişsem acımı sonuna kadar yaşarım ben.beni çok üzgün,harap bir şekilde görmesine izin vermezdim ama yinede acımı çekerdim.çünkü mutlu görünürsem değerli olmadıgını düşünür.ama öyle değildir.bitmişte olsa yaşananlara saygımdan yapmam ben bunu.

zafer_bergama23 20.02.2008 17:41:03
biri beni terk etmişse zaten hiç olmamıştır.çünkü benimle yanlış olan bir şey yok

anarsist 20.02.2008 17:45:22
beni kedim terk etmişti bundan 2-3 sene önce, hala umutluyum - belki yaşıyodur.
evet beni de canım aspirinim terk etti ben de senin gibi yaşadığından umutluyum,umarım ikinci kedim terk etmez gerçi tito sadıktır bana ama ..
bu arada bi insan tarafından terk edilmek berbat bi duygudur heralde arkadaşlarımdan biliyorum cok üzülürlerdi

Sayfa: [ 1 ] 2 3