Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
terk edilmek

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: terk edilmek

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4

tubis 21.02.2008 13:57:13
vallah ben uzulurum ama sonra unuturum yani

nisanur 21.02.2008 21:06:15
beni kedim terk etmişti bundan 2-3 sene önce, hala umutluyum - belki yaşıyodur.
evet beni de cnm aspirinim terk etti ben de senin gibi yaşadığından umutluyum,umarım ikinci kedim terk etmez gerçi tito sadıktır bana ama ..
bu arada bi insan tarafından terk edilmek berbat bi duygudur heralde arkadaşlarımdan biliyorum cok üzülürlerdi

bence sız köpek almayı deneyin kediden daha iyi arkadas oluyolar (bence)
hem kediler için nankör derler  Cheesy

* Nevermind(!) 25.03.2008 18:44:56
ben hiç terkedilmedim yaa  Grin hep terkettim birgün fena koycaklar ya neyse hayırlısı  Grin

bir_derdim_var 25.03.2008 20:25:41
Terkedilmek kötü bir olay..
Ama aynı zamanda herkesin yaşaması gereken bir olay...

immortal 25.03.2008 20:42:11
bence terk edildiysen  üzülüyo olabilirsin ama terk eden kişiye üzüldüğünü hiç belli edilmemeli. aksine mutlu görünülmeli  Grin   zaman ile zaten unutursun.
katılıyorum doğru bi yaklaşım Cheesy ben olabildiğince mutlu görünürdüm ki karşımdaki kendini vazgeçilmez çok değerli bi insan sanmasın Grin
ben size katılmıyorum.eğer terkedilmişsem acımı sonuna kadar yaşarım ben.beni çok üzgün,harap bir şekilde görmesine izin vermezdim ama yinede acımı çekerdim.çünkü mutlu görünürsem değerli olmadıgını düşünür.ama öyle değildir.bitmişte olsa yaşananlara saygımdan yapmam ben bunu.

Eğer karşındakinin yaşananlara saygısı olsaydı terk etmezdi ya da çok değerli görseydi.O beni değerli görmüyorsa yaşananlara önem vermiyorsa ben de değer vermem bence böyle bu durum.tabiki kendi içinde yaşarsın ama ona belli edersen sadece burnu kalkar elemanın Grin başka bir işe yaramaz..yine bence tabi senin düşüncene de saygı duyuyorum Wink

living dead 25.03.2008 20:43:35
13 gün oldu.. tam 13 gün..
hayallerimiz vardi, mutluyduk, benim büyük askimdi..
simdi o yok.. ve beni hala sevdigini biliyorum..
severken ayrilmak.. Cry Cry
severken ayrilinca aklinizdan intihar etmek bile geciyor..
hemde her saat.. Cry

Şuan senle tek farkımız 6gün...

Bizimde biteli 1hafta oldu. Terkeden veya terkedilen yok. Ama geride kalan ve hala ilk günki çarpmakta olan sımsıcak bir yürek var.

burakpurple 25.03.2008 21:58:06
çok acı bi olay ''terk edilmek'' , yanlız bırakılmak...insan kendisine soruyor, acaba bendemi bi hata var diye ama karşındakine sorunca, hiç istemeden yaptığın şeyleri duyuyosun.işte buda çok acı.ve bana oluyor...

merve_mor 26.03.2008 11:48:16
Eğer karşındakinin yaşananlara saygısı olsaydı terk etmezdi ya da çok değerli görseydi.O beni değerli görmüyorsa yaşananlara önem vermiyorsa ben de değer vermem bence böyle bu durum.tabiki kendi içinde yaşarsın ama ona belli edersen sadece burnu kalkar elemanın Grin başka bir işe yaramaz..yine bence tabi senin düşüncene de saygı duyuyorum Wink
Terk etmesi demek yaşananlara saygısı olmadıgı anlamına gelmez bence..Eğer terk ediyorsa zaten yaşanan ve yaşanabilecek birşey olmamıştır..Kısa ve öz;Eğer terk etmişse zaten hiç olmamıştır bence.. Wink

Terkedilmek kötü bir olay..
Ama aynı zamanda herkesin yaşaması gereken bir olay...

Ayy Özgecim deme böyle lütfen..Kalbime inecek..Ben yaşamayayım mümkünse.. Smiley

metalist@hrncu 26.03.2008 17:24:27
hiç terk edilmedim ama bugün terk ettim Grin

26.03.2008 17:34:27
terk edilmedim ama ettim Grin

fundaa 26.03.2008 18:50:31
bence yaşayan bilir!anlatılacak bişe değil!kelimelere dökülecek seyler değil cünkü terk edilmek insanın kalbiyle ve kendi arasındaki yaşadıgı bir kaos!yani bunu ancak ya benim gibi terkedilenler yada kalbi anlayabilir diye düsünüyorum Sad

damla.h.m.a.e.l. 28.03.2008 17:09:50
bence üzüldüğünü belli etmeyeceksin .sen mutlu göründükçe o üzülsün ..ve pişman olsun Cheesy..bunları söylemek çok kolay ama bununla karşılasınca aynı tepkiyi verirmiyim bilmiyorumm  Grin

E.Ü 07.05.2008 15:41:52
Hic terk edilmedim.Cünkü oyle  olacak bir yaşantım olmadı şu ana kadar.Edilmek istemem.Ama edilirsem de dünyanın sonu gelmez.(terk edilmem ederim Grin Cheesyşaka)

tansuuu 08.05.2008 17:02:53
severken ayrilinca aklinizdan intihar etmek bile geciyor..
hemde her saat.. Cry
sen intihar etmesen bile böyle intihardan bahsetmeye devam edersen ben geberticem seni  Angry
bu konuyu acma bidaha sakın..benim görüceğim yerlerdeyse hele..sakın.. Angry

intihar cok kötü bir sey ne olursa olsun hic bir insan intihar edemez ,bir sevgili sevgilisinde ayrildiysa böyle bir sey icin intihar etmek hic dogru deyil ,sevgilisi bunu daha önce düsünseydi ozaman cünkü eski sevgilisini seviyor olsaydi onun hic üzülmemesini istemezdi

KroniKVaKa 17.05.2008 22:44:23
benide kuşum bırakıp gitti.onun için iyi tabe özgürlüğüne kavuştu..ama az gözyaşı dökmemiştm ya  Cry

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468