|
||
| vallah ben uzulurum ama sonra unuturum yani | ||
|
||
beni kedim terk etmişti bundan 2-3 sene önce, hala umutluyum - belki yaşıyodur. evet beni de cnm aspirinim terk etti ben de senin gibi yaşadığından umutluyum,umarım ikinci kedim terk etmez gerçi tito sadıktır bana ama ..bu arada bi insan tarafından terk edilmek berbat bi duygudur heralde arkadaşlarımdan biliyorum cok üzülürlerdi bence sız köpek almayı deneyin kediden daha iyi arkadas oluyolar (bence) hem kediler için nankör derler
|
||
|
||
ben hiç terkedilmedim yaa hep terkettim birgün fena koycaklar ya neyse hayırlısı
|
||
|
||
| Terkedilmek kötü bir olay.. Ama aynı zamanda herkesin yaşaması gereken bir olay... |
||
|
||
bence terk edildiysen üzülüyo olabilirsin ama terk eden kişiye üzüldüğünü hiç belli edilmemeli. aksine mutlu görünülmeli katılıyorum doğru bi yaklaşım zaman ile zaten unutursun. ben olabildiğince mutlu görünürdüm ki karşımdaki kendini vazgeçilmez çok değerli bi insan sanmasın ![]() Eğer karşındakinin yaşananlara saygısı olsaydı terk etmezdi ya da çok değerli görseydi.O beni değerli görmüyorsa yaşananlara önem vermiyorsa ben de değer vermem bence böyle bu durum.tabiki kendi içinde yaşarsın ama ona belli edersen sadece burnu kalkar elemanın başka bir işe yaramaz..yine bence tabi senin düşüncene de saygı duyuyorum
|
||
|
||
13 gün oldu.. tam 13 gün.. hayallerimiz vardi, mutluyduk, benim büyük askimdi.. simdi o yok.. ve beni hala sevdigini biliyorum.. severken ayrilmak.. ![]() severken ayrilinca aklinizdan intihar etmek bile geciyor.. hemde her saat.. ![]() Şuan senle tek farkımız 6gün... Bizimde biteli 1hafta oldu. Terkeden veya terkedilen yok. Ama geride kalan ve hala ilk günki çarpmakta olan sımsıcak bir yürek var. |
||
|
||
| çok acı bi olay ''terk edilmek'' , yanlız bırakılmak...insan kendisine soruyor, acaba bendemi bi hata var diye ama karşındakine sorunca, hiç istemeden yaptığın şeyleri duyuyosun.işte buda çok acı.ve bana oluyor... | ||
|
||
Eğer karşındakinin yaşananlara saygısı olsaydı terk etmezdi ya da çok değerli görseydi.O beni değerli görmüyorsa yaşananlara önem vermiyorsa ben de değer vermem bence böyle bu durum.tabiki kendi içinde yaşarsın ama ona belli edersen sadece burnu kalkar elemanın Terk etmesi demek yaşananlara saygısı olmadıgı anlamına gelmez bence..Eğer terk ediyorsa zaten yaşanan ve yaşanabilecek birşey olmamıştır..Kısa ve öz;Eğer terk etmişse zaten hiç olmamıştır bence.. başka bir işe yaramaz..yine bence tabi senin düşüncene de saygı duyuyorum ![]() ![]() Terkedilmek kötü bir olay.. Ayy Özgecim deme böyle lütfen..Kalbime inecek..Ben yaşamayayım mümkünse.. Ama aynı zamanda herkesin yaşaması gereken bir olay...
|
||
|
||
hiç terk edilmedim ama bugün terk ettim
|
||
|
||
terk edilmedim ama ettim
|
||
|
||
bence yaşayan bilir!anlatılacak bişe değil!kelimelere dökülecek seyler değil cünkü terk edilmek insanın kalbiyle ve kendi arasındaki yaşadıgı bir kaos!yani bunu ancak ya benim gibi terkedilenler yada kalbi anlayabilir diye düsünüyorum
|
||
|
||
bence üzüldüğünü belli etmeyeceksin .sen mutlu göründükçe o üzülsün ..ve pişman olsun ..bunları söylemek çok kolay ama bununla karşılasınca aynı tepkiyi verirmiyim bilmiyorumm
|
||
|
||
Hic terk edilmedim.Cünkü oyle olacak bir yaşantım olmadı şu ana kadar.Edilmek istemem.Ama edilirsem de dünyanın sonu gelmez.(terk edilmem ederim şaka)
|
||
|
||
severken ayrilinca aklinizdan intihar etmek bile geciyor.. sen intihar etmesen bile böyle intihardan bahsetmeye devam edersen ben geberticem seni hemde her saat.. ![]() ![]() bu konuyu acma bidaha sakın..benim görüceğim yerlerdeyse hele..sakın.. ![]() intihar cok kötü bir sey ne olursa olsun hic bir insan intihar edemez ,bir sevgili sevgilisinde ayrildiysa böyle bir sey icin intihar etmek hic dogru deyil ,sevgilisi bunu daha önce düsünseydi ozaman cünkü eski sevgilisini seviyor olsaydi onun hic üzülmemesini istemezdi |
||
|
||
benide kuşum bırakıp gitti.onun için iyi tabe özgürlüğüne kavuştu..ama az gözyaşı dökmemiştm ya
|
||