|
||
| Bi kişiden ayrılmak onunla kurduğunuz o küçük dünyanın başınıza yıkılması..Siz ayrılmış olsanız bile çok zor ve kötü bir şey..Ve sevdiğiniz halde ayrılmanız gerekiyorsa daha kötü.. | ||
|
||
| O çekip giden insanın yaptığı terbiyesizliktir..ama bazen istemesekte çekip gitmek zorundayızdır..acıdır, insanı fena yakar..Allah kimsenin başına vermesin tabi.. | ||
|
||
terk edilmedim bir gün olursa üzülürüm sonunda belki koyarda yaşanılan paylaşılanlara bağlı ama güçlü olurdum herhalde ya da kendimi sorgularım demiş murathan mungan 'giden mi suçludur herzaman'
|
||
|
||
| Terk edilmek içten bir intihar.... | ||
|
||
| aldatılmaktan daha iyi ama insan kedini kötü hisseder zor bir durum terk edilenlerin içine bulunduğu kendilerini değersiz ve amaçsız hissederler karşısındakinin neden bunu yaptığını merak eder ve çoğu aldatılan sormaya çekinir ve kendini kendi içinde bitirir çok kötü ve acıklı bir durum insan bahsedince bile kötü oluyor ya ilerde benimde başıma gelirse diyor çünkü bende öyle diyorum... |
||
|
||
bence terk edildiysen üzülüyor olabilirsin ama terk eden kişiye üzüldüğünü hiç belli edilmemeli. aksine mutlu görünülmeli kesınlıkle bencede öyle düşüncelerimi okumussun zaman ile zaten unutursun.
|
||
|
||
Ben bir kere terk edilmiştim; ama çok kötüydü ya,resmen ortalıkta ruh gibi dolaşmıştım,ağlamaktan gözlerim mahvolmuştu. Beni gören herkes "neyin var,noldu,çok kötü gözüküyorsun" diyip duruyordu.Ama o'na asla belli etmemiştim.Hatta zor da olsa o'nun olduğu yerlerde sürekli kahkahalar atıyor,mutlu gibi görünmeye çalışıyordum. Sonra unutmak için başka birini sevdiğime inandırdım kendimi,bir ara gerçekten inanmıştım ama o n'olursa olsun aklımdan çıkmıyordu...Zordu benim için yani.Ama sonra onun da benden farklı olmadığını öğrenince tekrar başladı fakat yine başaramadık.Ne kadar kötü olduğunu bilsem de bu sefer ben terk ettim o'nu...
|
||
|
||
| Bence terk edilmek tam bir hayal kırıklığı..düşünsenize bir sabah uyandığınızda çok sevdiğiniz ve çok güvendiğiniz kişi, artık sizin yanınızda değil,bir daha da olmayacak..o zaman ki hissettiğiniz durum adeta bir yumruk gibi çarpar size..ayrıca terk edilmek bir bakıma sizi terk eden kişinin yaptığı bir ihanettir.. | ||
|
||
iğrenç birşeydir..
|
||
|
||
bence terkedilmenin acısı seni terkeden insana göre değişir. Beni sevgilim terkedince çok üzüldüm çok ağladım ama sonra baktım ki değmezmiş. Daha sonra en sevdiğim 3 arkadaşım terketti beni hemde sebepsiz hala üzülürüm. Sonuçta ben onlara bir yanlış yapmadım niye üzüleyim desemde birlikte yaşadığımız güzel günlerin geride kaldığını ve birdaha yaşanmayacağını düşündükçe üzülüyorum daha doğrusu ben onların gittiği için değil 3 "dost"umu kaybettim diye üzülüyorum
|
||
|
||
| terkedildiyseniz terk eden asla affedilemez zaten terk ettiyse bu sizinle alakalıdır terk ettiyseniz bence geri dönmeyin iyiliğiniz için diyorum
|
||
|
||
terkedildiyseniz terk eden asla affedilemez zaten terk ettiyse bu sizinle alakalıdır terk ettiyseniz bence geri dönmeyin iyiliğiniz için diyorum ![]() geri dönerseniz eğer size çok fena bir tane koyacak olan biri bekliyor çünkü
|
||
|
||
terkedildiyseniz terk eden asla affedilemez zaten terk ettiyse bu sizinle alakalıdır terk ettiyseniz bence geri dönmeyin iyiliğiniz için diyorum ![]() geri dönerseniz eğer size çok fena bir tane koyacak olan biri bekliyor çünkü ![]() değil mi ? acısını cıkaracak heralde. |
||
|
||
terkedildiyseniz terk eden asla affedilemez zaten terk ettiyse bu sizinle alakalıdır terk ettiyseniz bence geri dönmeyin iyiliğiniz için diyorum ![]() geri dönerseniz eğer size çok fena bir tane koyacak olan biri bekliyor çünkü ![]() en son yine bu yüzden biraz görüşmesek iyi olucak dedi ve hiç aramadı benim arkadaşlarım sıkıştırınca yine öss belası yüzünden oldugu anlaşıldı ama tekrar birleşme ümidimiz yok artık çünkü bizden hayllerimizi bir gerizekalı trafik canavarı çaldı.O yok şimdi ama cismen ve evet terkedildim hemde çok acı bir şekilde ama intihar konusunda haklı oldugunuz yönler var arada,öyle bir boşlukta oluyorsunuz,öyle bir fenalaşıyorki kalbiniz rotasız gemi misali son limanı yani ölümü gözünüze anca kestirebiliyorsunuz
|
||
|
||
terkedilince karşındakine seni hesaba bile almıyorum mesajını çok iyi verebilmelisin bu yöntemle eminim o kendini çok kötü hissedecektir ve bence en iyi intikam yoludur
|
||