|
||
| bn terk edildikten sonra ki çok kötüydü alkole başladım şimdi biraz iyiydim ama başlarda ayık dolaştığımı gören yoktu okulda hocalar bile alışmıştı.... | ||
|
||
tecrübelerinize bakılırsa genel olarak kötü birşey hiç terkedilmedim umarım edilmemde
|
||
|
||
| bir ilişkide nedense bitiren hep ben olurum ama bittikten sonrada hep ben çok üzülürüm. karşı taraf çoktan başkasını bulur ben hala onu severim. o bu bağlamda asıl terk edilen benimdir heralde:S | ||
|
||
tecrübelerinize bakılırsa genel olarak kötü birşey
hiç terkedilmedim umarım edilmemde ![]() |
||
|
||
korkularımın arasında yer alır ... dünyadaki en kötü şeylerden bi tanesidir bence ... o giderken arkasından bakmak ..
|
||
|
||
| Ben aşırı sevdiğim kişiler tarafından terk edilirsem,ömrüm ağlamakla geçer. | ||
|
||
| Hiç yaşamadım umarım başıma da gelmez.. | ||
|
||
böylesine kötü bir şey başıma gelseydi kendimi toparlama gerçekten çok uzun zaman alırdı iice bıkardım yaşamaktan ruh gibi yaşardım ve daha sonraki ilişkilerimi de kötü etkilerdi bu derin bir iz bırakırdı sanırım
|
||
|
||
| Terk etmedim..Terk edilmedim de.. | ||
|
||
| insan terk edilince kendini çok yalnız, kendini çok gereksiz ve işe yaramaz hissediyor... sanki herkese sadece varlığıyla bile zarar veriyormuş gibi hissediyor... ama sizi terkeden kişi sizden zaten böyle düşünmenizi istiyor... ben terk edilsem çok üzülürüm...kendimi toparlamam uzun sürerdi...bir süre için herkesle olan iletişimimi keserdim...yalnız kalmak için...düşünmek, karar vermek için... sonra yapılacak bir şeyin olmadığını anlayınca ağlardım..."bir gün unuturum ve bu günlerime gülerim" diye kendimi teselli etmeye çalışırdım...ama unutmak gerçekten insanın çekebileceği en ağır cezadır... kendime geldiğimde, kendimi toparladığımda...o kişiden nasıl intikam alabilirim diye düşünürdüm...tamam, belki hala çok seviyor olabilirim ama beni yakan, bana acı çektiren bir kişiyi ben de yakarım, ben de ona acı çektiririm...ancak intikamımı aldıktan sonra biraz da olsa rahatlardım... |
||
|
||
| terk edilmek garip birşey.allah düşmanımın başına vermesin.çok acı çekersin geçmicek zannedersin ama geçer bıraktığı etki ağar olur ama.ben çok acı bir şekilde terk edildim.nasıl bir şey olduğunu bildiğim için kimseyi terketmem | ||
|
||
| Ne uzak ne yakın tam ortasında bir yerlerde terk edilmek böyle bir şey... | ||
|
||
| hiç terkedilmedim ama bi söz biliyorum ve onu uygularım herhalde söz şu; GİDENE ÜZÜLME SEVSE GİTMEZDİ GELENE SEVİNME O DA BAŞKASINDAN GELDİ. |
||