mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Müzik

Konu: Konser Anılarınız

Sayfa: [ 1 ] 2

bad_dream 04.02.2008 16:38:33
evet arkadaslar konser anılarınız neler şimdiden teşekkürler...

merve_mor 04.02.2008 18:14:30
off..şebo konserinde çok pis rezil olduyduk..bizim okuldaki diğer öğrenciler sedat karan tıp fakültesi diye bağırmışlardı  Grin Grin
ama o gün en güzel şey şebomun gözlerimin icine bakmasıydı..bayılıyodum nerdeyse  Smiley

zora_leone 04.02.2008 20:53:31
selam =).. niye bu kadar az cevap oldugundan sasiriyorum acikcasi..hehe
benim cok güzel mor ve ötesi konser anim var. hannover'e gelmisdi. acayipdi!!!! zaman nasil gecti farkina varmadim bile. tam gidecegim anda mor ve ötesi üyeleri sahneden inip bizimle konustular ve fotograf cekebildik.. =)) acayip mütevaziler ya. baska sanatci olsa konserden hemen sonra Jeep'e binip parayi sayardi..

rumeysa 04.02.2008 20:56:23
hayatimizda bir kere olsun konsere gidemedigimiz icin haliyle konser animizda yok.. Angry Cry

kaygusuz 05.02.2008 00:10:54
mor ve ötesinin izmirdeki konserinde kulise sinsice girişim diyebilirim bu hala aklımda gene olsun gine yaparım.birde şebnem ferahın konserinde bir bayan arkadaşımızın fazla içmesi yüzünden kustugu o konserde var.

toprak 05.02.2008 00:35:47
ooo bende çok..
2 sene önce mor ve ötesi konserinde sahnenin en önündeyim..harundan bana bakmasını istiyorum fotoğraf çekicem..en sonunda harika bir gülücük attı ama benim parmağım nerden çıktıysa objektifin önünde..neyseki harun ve o süper gülüşü çıkmış..

bu sene ogün abinin konserinde konser bitecek sahneden inecek penasını istiyorum..ama elimi öyle bi uzatmışım ki kolumda uzun  Cheesy direk ogün abinin elindeki penaya değdim..oda bana vermek zorunda kaldı..aldım mutluyum..bateristinde bagetlerini seyirciye atmasıyla sopalar kafamda patladı..neyse sahneden inince konuştuk affettim Tongue

geçen sene feridun düzağaç konserinde sahnenin yanında bir yakışıklı var..bir baktım nejat işler..hemen yanında bittim tabi..muhabbete başladık..sonra tuttum adama senle hep konuşurum ama bu konseri bi daha nerde dinliycem hadi hoşkal dedim..sanki nerde konuşacaksam..ama biraz ukala geldi ondan..yoksa konser çok gelir eskişehire..

daha çok aklıma geldikçe yazarım.. Wink

toprak 05.02.2008 00:37:53
bide sebnem ferah konserinde herkes sebo diye bağırırken ben metin diye bağırıyodum..etrafımdaki herkes bana sert sert bakıyodu.. Cheesy sanki biz bir aileyiz..metin sebo buket...

gülden 05.02.2008 09:37:39
hayatimizda bir kere olsun konsere gidemedigimiz icin haliyle konser animizda yok.. Angry Cry
babam salmıyo ki!... Cheesy

aynen yaaaa Cry Cry

Man on the Moon 05.02.2008 10:57:17
İn Flames'in almanya munich konserinde,BULLET RİDE adlı parçayı gitarla grupla birlikte çalana Jesper Stromblad gitarını hediye ediyordu...

Sahneye nasıl atladığımı hatırlamıyorum...Parçayı full çaldıktan sonra grup üyelerinin imzaladığı LTD gitarı aldım.Büyük bir mutluluktu ve sonsuz bir dostluğun başlangıçı...

toprak 05.02.2008 13:03:02
İn Flames'in almanya munich konserinde,BULLET RİDE adlı parçayı gitarla grupla birlikte çalana Jesper Stromblad gitarını hediye ediyordu...

Sahneye nasıl atladığımı hatırlamıyorum...Parçayı full çaldıktan sonra grup üyelerinin imzaladığı LTD gitarı aldım.Büyük bir mutluluktu ve sonsuz bir dostluğun başlangıçı...

ben bunun üstüne bir daha anı filan anlatmam..bizimki de anımı canım..alın size konser anısı Wink

Man on the Moon 05.02.2008 22:23:28
estagfurullah...her anının kandine göre farklı bir güzelliği vardır.

seçici 06.02.2008 00:28:11

aa-aa-aa  Shocked süpermiş yaa tebrik ederim seni ne diyeyim söyleyecek söz kalmamış ki zaten mükemmel bir duygu olsa gerek o sahnede olmak Smiley

Man on the Moon 06.02.2008 06:52:19
Smiley o kadar da büyültülebilecek birşey değil.genelde her konserde yaptıkları bir durum.benim gibi daha kaç kişi almıştır.

Let-Go 07.02.2008 16:07:27
arkadaşım çilekeş bergamaya geliyor dediğinde hadi gidelim dedim..o zamanlar çilekeş hakkından hiç bir bilgim yoktu.Tek bildiğim rock müzik yaptıklarıydı. solist,kim oldunu kaç eleman oldunu hiç bilmiyordum.konsere 3 saat vardı biz hala biletin nerden alınacanı bilmiyoruz.içimden bu konsere gitmeliyim dedim.ve stad önünde karaborsacılar vardı 20 ytl dediler.almadık , 30 dakika kaldı herkes içeri giriyordu.stad önündekiler Müziğinin Linkin park tarzı oldunu söylüyorlardı arkadaşım Linkin park hastasıydı benden daha çok heyecanlandı o da bu konsere ne yapıp girelim dedi. 2 tercihimiz vardı duvarda çıkmak veya birini dövüp biletini almaktı  Grin 10 dakika kaldı ve kapı girişinde ablalar bilet satıyordu bilet fiyatları 7 ytl di.herkes için geçerliydi.aldık ve içeri girdik. O' an geldi siyah,kendimden geriye,yetmiyor bir baktık ki çilekeş hayranı olmuşuz.hayatımın ilk konseriydi.o anı ölümsüzleştirdik fotograf ve video çektik.grup üyelerinle aramda 1.5 metre vardı.

mvökeş[dnz] 07.02.2008 20:32:01
benim konser anım pek yok..bi' şey var;mvö konserindeyiz..harunnnn..keremmm..harunn.keremm.. diye bağırıyoruz..adamın konsantresini mi bozduk yoksa takıldı mı anlamadım bize doğru dönüp şişşş yaptı böyle sonra pis pis sırıtıp şarkıya başladı..çıkışta kuliste tanışma umudum vardı ama sigara-çay muhabbetinden hemen sonra arabalarına yöneldiler...tam önümüzden geçiyorlar abim dur bak dedi..biraz ilerlemelerine kalmadı abim' soundu bozma harun' diye bağırdı Cheesy Cheesy adam arkasına döndü bakındı..sonra biz tabi n'apıyorsun derken başladı bunlar(abim ve kuzenim)kahkahaya..adamın sinirini bozup gönderdiler..gene de en zirve konserlerdenmiş ereğli konseri..ayrı bir gurur kaynağıdır..

aaa aklıma şimdi geldii...emre aydın konseri!!ereğli'de ücretli olan tek konserdi..normalde fest.olduğu için bedavadır bize...hehhe neyse işte biz böyle bağrış çağrış şarkılara eşlik ediyoruzz..eller havada tabii bi' baktım emre elimi tutuyor..bizim emre canım..emre aydın Cheesy Cheesy bu arada sağolsun müzik hattı bedava izledik biz..davetiye kazanmıştım..hayatımda hiçbir konsere para vermedim..puhaha..Cheesy Cheesy

Sayfa: [ 1 ] 2