Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Konser Anılarınız

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Konser Anılarınız

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3

Birgül 07.02.2008 20:48:53
öyle anlatılacak bir konser anım yok.hayatımda 2 kez mor ve ötesi konserine gittim.hepsi muhteşem ötesiydi.ama ooze venue'dekini unutamıyorum.en öndeydim ve harun ve burak abimle bakışmıştık.harikaydı. Roll Eyes Smiley onlarla beraber şarkılara eşlik etmek,zıplamak harika.ah bir de kulise girebilsem... Smiley Wink

muse_ES 20.02.2008 15:49:15
mor ve ötesi konserinde en öndeydim harun yandaki kameramana perdeye seyircileri yansıtırken eliyle beni gösterdi adam beni çekmeye başladı resmen şok olmuştum.sonra tüm şarkılara eşlik edince eliyle seni görüyorum gibisinden bir işaret yaptı Grin ;Do anda öyle mutlu oldumki anlatılacak gibi değil.bide sahnenin en önünde bir video çektim görüntü kalitesi çok yüksek o yüzden koyamıyorum siteye,videoda kerem tam önüme gelip gitarını havaya kaldırdı ve başladı çalmaya o kadar güzel çıktıki Smiley Smileyçıkışta sahne arkasında harun'u yakaladım hemen güldü tabi tanışdık falan fotoğraf çektik Smiley aahhh çok güzel konserdi Cry

birde seksendört konserim var biz tabi 2 arkadaş buluştuk gittik babam kapıdaki görevliyle konuştu adam tanıdığı çıktı içeri aldılar soundcheck sırasında bizi ;Dbiz arkadaşla oturmuşuz koskoca salonda seksendört bir tek bize çalıyor gibiydi bir seksendört bide biz vardık salonda acayip komik bir durumdu Grin Grin sonra konser başladı tabi menejerleri bora abi geldi önümüze ben hemen" siz bora yeter misiniz,ben fan sitesinin en daim üyelerindenim acaba konser başlamadan grup üyeleriyle tanışma şansımız varmı" dedim  Grin takip edin beni dedi bora abi,biz sahnenin ortasından geçerek kulise girdik.herkes "bak bu kesin tanıdıkları falan" diyodu bizim için Grin Grin bizde hiç bozuntuya vermedik tabi Grin ;Dsonra seksendörtle konuştuk baya bir zaman kuliste kaldık acayip komik olaylar oldu ama edemiyorum yazayım Grin ;Dişte konser başladı biz yerimizi aldık baya bir eğlendik,konser bitince ses teknisyeninin yanına gittik adam bize "akşam 12 de otele gelin ben sizi içeri alırım" dedi.bizde yok artık canım daha neler dedik Grin Grinöyle bitti konser bu da çooooookk güzeldi Grin

mynac rocker 21.02.2008 09:34:56
OY OY KIYAMAM BEN SANA  :'(KIZ BİZ KİM KONSER KİM HA BEN ZÜLÜFLÜ Grin Grin Grin

tremolo 06.04.2008 21:55:23
aahhh ah!!! il konseri hatırlıyorum da aklıma geldikçe hiç gitmemesini istiyorum burak abi ile sarılışımız vardıı da....çok sevecen olsa gerek ki sanki öz kardeşi gibi bakıyor ve konuşuyordu!!!!!davulcu kerem abi de öyle,mazhar kerem abi de ama harun abi nedense gittiğim ilk konserde çok soğuktu ama artık hepsi tanıyorlar bizi gelip gittikçe kulise ve konsere.daha samimi oluyorlar Grin

aSlı_ROCK 10.04.2008 14:51:25
Barış Akarsu'nun son konserine gitmiştim Bodrum'da kine Önümdeki çocuk annesine  Cheesy :DAnne selena başladı gidelim demişti ben ve ağabeyim gülmekten kırılmıştık üstüne birde çocuk oyuncağıı yere düşürdü bulamadı nasıl ağlamıştı böyle bir anım var ama çok komik Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy...

gözdeniz 12.04.2008 21:49:25
ben de hayatımda hiç konsere gitmedim beni de salmadılar Grin ama bir keresinde bodrum'da haluk levent'in beleş konseri vardı ona gitmiştim Grin  ve inanılmaz kopmuştum Grin hele arkadaşımın babası bağıra bağıra söylemişti şarkıları o günü hiç unutmayacağım gittiğim ilk konserdi ve mükemmeldi Grin bundan sonraki hedefim mor ve ötesinin konserine gidebilmek Grin

yazgülü gürer 12.04.2008 21:52:46
ben de bi kere haluk leventin konserine gitmiştim su almak için çıktım sonra bi anda haluk levent karşıma çıktı Cheesy .......bana baktı böyle yerime geçmeye çalıştım yolumu kesti falan güldü böyle Cheesy o konseri hala unutamadım Cheesy inş. MOR VE ÖTESİ'yle de öyle bişiler olur diye düşünüyorum Cheesy .........

neslihannn 12.04.2008 22:00:13
Ah ah ilk mor ve ötesi konserine gitmiştim ve Harun abi Mucize şarkısının mucize kısmına kadarını gözlerimin içine bakarak söylemişti.(sonra Burak abiye dönüp bir şeyler fısıldadı )eminim yani o sırada hiç kız yoktu zaten hepsi kaçtı benden  Cheesy boğacak gibi bakıyorlardı ki abimde çıkışta ''neydi o halin kızlar boğacaktı seni''demişti ama benim cidden ayaklarımın yerden kesildiği andı hiç hissetmedim ayaklarımı  Smiley Smiley ................

Asi_GuzeL 13.04.2008 00:27:31
ben emre aydin'in köln konserinin bitiminde korumalarla kavga ediyordum illede kulise girip bir imza alacagim diye...adam yok diyor ben israr ediyorum neyse bir 10 dakika felan ben kavga ettim adamla, adam hala yok diyor gicik shey  Angry Grin amcamla gitmistim o konserede..neyse ben hala bekliyordum kulis kapisinin önünde bir den amcam geldi arkadan dedimki amca ya imza istiyorum ben..bir baktim elinde imza Shocked dedim nasil aldin felan..dediki ben alirim  Cool valla nasil sevinmistim havalara ucmustum..dahada varda sonra yazarim Cheesy

r.calisir@hotmail.com 13.04.2008 17:53:11
KONSERİ RÜYAMDA GÖRSEM BABAM RAHAT BIRAKMAZ Grin HELEKİ ROCK YAA ANNEM BİLE GİTMİŞ BARIŞ MANÇO ERKİN KORAY DAHA BİR SÜRÜ BEN HİÇ BABAM BANA BAKICANA KENDİ KARISINA BAKSIN ÖNCE  Grin AMA BİR BÜYÜYÜP KENDİ AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURUYUM HERGÜN KONSERDEYİM

morkolik 16.09.2008 20:16:42
caddebostan konseri sonrası harun abinin boynuna sarılmaya kalktımm ama izin vermedi kolumdan tuttu  Sad

morkolik 16.09.2008 20:18:58
bir de harun abiden bir derdim var sarkısını istedim son şarkıda oydu hayatımda en mutlu olduğm andı!!!!! Grin Grin Grin

esu 16.09.2008 20:20:22
caddebostan konseri sonrası harun abinin boynuna sarılmaya kalktımm ama izin vermedi kolumdan tuttu  Sad
cesarete bak ya Grin Grin

esu 27.09.2008 15:31:42
Öyle çok konsere gidemediğim için pek anım da yok  Sad
Ama mesela Teoman'ın konserinde 2 saat ayakta beklemiştik Grin o sırada sahnenin önü boştu kimse gitmemişti daha Grin arkadaşımı dinleyip o anda sahnenin önüne koşsaydık en önden izlicektik konseri ama arkalara kaldık maalesef Grin Grin

silverknsy 27.09.2008 15:36:04
bir de harun abiden bir derdim var sarkısını istedim son şarkıda oydu hayatımda en mutlu olduğm andı!!!!! Grin Grin Grin
Bende daha mutlu olamam diye bağırmıştım son şarkı için tekrar geldiklerinde  Cheesy onlarda daha mutlu olamamı çaldılar (: (:

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468