mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Felsefe

Konu: sadece minik bir tebessüm...

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

black girl 09.02.2008 20:04:33
ya rakadaşlar bu konu hakkında bi yazı okumuştum gerçek bir olay bu bi adam garson kıza tebessüm ediyo sonra garson kızda diğer müşterilere falan kafe iyice doluyo sırf küçücük bi tebessümden daha sonra bu kız o gün çok mutlu olduğu için bi dilenciye acayip para veriyo sonra kız bi minübüs şöförüne falan gülümsüyo sonra yolculuk süper gidiyo falan yani böle etkileşimleri anlatıyo uzun lafın kısası küçücük bi tebessüm bazen halka gibi yayılarak çoğu duyguları ortaya çıkarabiliyo yani gülmek güzel bişey tabi bnde becerebilsem daha güzel olucak Wink

nisanur 18.02.2008 04:19:03
bende gülümsemeyi çok severim etrafımdakı akla gelmicek varlıklara bıle gulumserım gülümseme bir mutluluk kaynagıdır insanlar ne kadar garipse  siz onlara ıç aldırmadan inatla gulumseyın ayrıca gulumsemek yalan degıldır ıcınden elırse gulersın
sokakdakı gecıcı insanları bosverın bir tebessüm o kadar çok seyı degıstırebılırkı

en basıtınden hayata bakıs acınızı Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

living dead 01.03.2008 21:31:05
Bu hikayeyi beğenecekmisiniz bilmiyorum. Belki de daha önceden okumuşsunuzdur ama ben çok etkilenmiştim. Sizin için internette aradım ve buldum.

Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi.Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu.Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı.

Hemen bir not yazdı, yolladı.

Arkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garson kıza yüklü bir bahşiş bıraktı.

Garson kız ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu.

Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı.

Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki.

İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti.

Karnını ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki tek odasının yolunu ıslık çalarak tuttu.

Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreşen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi.

Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu.

Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu.

Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı.

Bir yangın başlıyordu.

Dumanı koklayan köpek öyle bir havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman halkı.

Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, ölümden kurtardılar.

Bütün bunların hepsi, beş kuruşluk bile maliyeti olmayan bir TEBESSÜM'ün sonucuydu... 

bir_derdim_var 01.03.2008 21:42:38
Ya Özlem çok güzel bir hikaye bu gerçekten etkilendim bende..
Bir gülümseme bazen çok şey değiştirebiliyor haklısın ama zorla da olmuyor  Sad

tuğçee 01.03.2008 22:38:30
bence de çok güzel bir hikaye. paylaştığın için çok sağol. 
işte küçücük bir tebessüm neler yapıyor.

zafer_bergama23 09.03.2008 18:16:01
living dead ''  paylaştığı hikayedeki gibi ...keşke dünyadaki herşey bir gülümsemenin yarattığı
olaylar zincirlemesiyle düzelebilse ... Sad

damla.h.m.a.e.l. 09.03.2008 18:34:20
aslında bir tebessüm herşeyi değiştirebilir .düşünsenize karsımısdakinin gözlerinin içine baktığımısda kendimisi görebiliyoruz öyle deilmi.işte biz tebessüm edersek bize bakan kişinin gözlerinde o tebessümü görecez bu bizi mutlu etmeszi bence eder..

damla.h.m.a.e.l. 09.03.2008 18:36:09
gercekten güsel bir hikaye paylasımın için tşk

Let-Go 09.03.2008 19:41:21
Hikaye çok güzel teşekkürler..her zaman tebessüm ederim zaten , doğarken tebessümle doğmuşum  Cheesy Cheesy Cheesy

matrocks777 31.03.2008 14:21:18
gülümsemek kolay gibi görünen fakat zor bi şeydir bence önemli olan iyi anlarda değil zor anlarda gülümsemektir...

* Nevermind(!) 02.04.2008 15:11:38
bir bebek karşında gülümsüyorsa...bir insan o an herşeyi unutmak için başka ne ister ki?..

mvödül 02.04.2008 15:42:53
bi insan başka bi insanı daha çabuk nasıl mutlu edebilirki?

E.Ü 05.05.2008 22:00:51
Dışarı ortamında tanımadıklarıma bile gülüyorum bazen.Mesela yaşlı bir amcaya yardım ettiğimde yüzüne bakıp gülümsüyorum oda bana...Anlıyorum ki iyi bişey yaptım.Ama her insana da gülümsemiyeceksin dışarıda ;yüz veriyosun astarını istiyorlar.. Grin Grin

hrn_btl 11.06.2008 14:26:45
gülmek güzel bişi ya

delii 11.06.2008 20:59:37
gülümsemek tebessüm güzel şeyler bunlar Smiley bakın bende gülümsüyorum

Sayfa: 1 [ 2 ] 3