mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Felsefe

Konu: sadece minik bir tebessüm...

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

stheno_euryale 12.06.2008 20:27:44
living dead ''  paylaştığı hikayedeki gibi ...keşke dünyadaki herşey bir gülümsemenin yarattığı
olaylar zincirlemesiyle düzelebilse ... Sad
O zincirlemenin gerçekleşip gerçekleşmediğini bilemeyiz ki. Ama buna inanırsak ve inandıklarımızı gerçekleştirirsek neden olmasın? Biz elimizden geleni yapalım. Olmuş ya da olmamış...

hermione_emma 16.06.2008 11:26:57
Valla benim tebessümüm de kahkaha gibidir,tebessümü pek bilmem Cheesy

Hatta çok sevdiğim bi hocam sırf bu yüzden bana tebessüm kız diyordu,her gördüğü yerde de bi tebessüm etsene diyordu,tabi ben kahkaha atıyordum,o da gülme krizine giriyordu Cheesy

Duygu_dd 16.06.2008 15:02:45
Valla benim tebessümüm de kahkaha gibidir,tebessümü pek bilmem Cheesy

Hatta çok sevdiğim bi hocam sırf bu yüzden bana tebessüm kız diyordu,her gördüğü yerde de bi tebessüm etsene diyordu,tabi ben kahkaha atıyordum,o da gülme krizine giriyordu Cheesy

yaa süppermiiş benim de böle bi arkadaşım var yanımda olması yeter önümüze gelene gülüyoruz ne olursa olsun ama bazen tuhaf kaçıyor tabi bigün bu arkadaşımla sabah daha yeni karşıllaşırken gülümseyerek gittim yanına ağlıyordu işte o an bittim ben

ordinaryus 16.06.2008 16:20:13
gülümseme hem gülümseyen için hem de gülümsenen kişi için bir mutluluk kaynağı bence... ama ne yazık ki insanın her zaman içinden gülümsemek gelmiyor...

seliiin 16.06.2008 16:37:19
ben genelde yolda somurtkan yürürüm çünkü yanlış anlayan abazanlar dibimde bitiveriyor..ama küçük bir çocuk gördügümde dayanamam hemen gider severim..dünyanın en masum yaratıgıdır onlar benim icin..özellikle gecenlerde okuldan ögle arası ve gelirken açemle bi cocuk gördük nasıl sevimli biseydi bütün ögle arasını o kücük cocugu severken gecirdik..masmavi kocaman parlak gözleri vardı hastaneye geliyorlarmıs annesiyle..hastaymıs igne vurulcakmıs icim acıdı yaa.ailesininde durumu pek iyi degildi sanırım nasıl üzüldüm o cocuga..imkanım olsa onu evlat edinirdim..
ama biz onu öyle sevince nasıl sevindi anlatamam gülmeye basladı..iste o zaman insan tebessüm edebiliyor..ancak bi insanı mutlu edebiliyorsam gülümseyebilirim icten.. Smiley

bende ayni böyleyim..
yolda gülümseyerek yürüyemiyorum.. gülümsedigim anda dibimde bilmem kac erkek bitiveriyor.. Angry
ama kac erkek olursa olsun ufak bir cocuk gördügümde gülümseyip, yanina gitmedende edemem.. o kadar seker oluyorlar ki.. dayanamam ya.. (:
öbür türlü hayatimdada gülümsicek bir durum varsa gülümserim.. ki su aralar pek karsilasmiyorum bunula.. Undecided
yolda da gülerim evde de gülerim derste de gülerim en küçük şeyde bile gülümserim ben gülüyorsam yoldakilere ne bana bakanlara ne onlar gülümseyince ben onlara aval aval bakıyo muyum ki sankiiii  Huh  Wink

alen 02.07.2008 09:21:35
Ben de sürekli sırıtırım.Ne olursa olsun.Kaybolan silgimi bulurum sınıfta çok sevinirim,yolda Harun'a benzeyen birini görürüm, çıldırırım,Mor ve Ötesi'ni çalan bir yerin önünden geçsem kahkahalar atarım.Arkadaşlarım da bana Ya ne güzel her şeye gülebiliyorsun,en küçük şeylere bile mutlu oluyorsun derlerdi,şimdi çoğu benim gibi  Grin Grin Grin

ayıp_olmaz_mı 02.07.2008 09:43:27
Ben de sürekli sırıtırım.Ne olursa olsun.Kaybolan silgimi bulurum sınıfta çok sevinirim,yolda Harun'a benzeyen birini görürüm, çıldırırım,Mor ve Ötesi'ni çalan bir yerin önünden geçsem kahkahalar atarım.Arkadaşlarım da bana Ya ne güzel her şeye gülebiliyorsun,en küçük şeylere bile mutlu oluyorsun derlerdi,şimdi çoğu benim gibi  Grin Grin Grin

bende şuan aynen böyleyim.. eskiden hep somurtuk gezerdim.. komik birşey olsa bile keyfim olmadığı için gülmek içimden gelmezdi... bana hep "ya biraz olsun tebessüm görelim şu yüzünde" filan derlerdi.. gitgide gülmeye başladım şuan da tebessüm nedir bilmem hep sırıtırım.. bir şey gördümmü gülmeye başlarım hemde yüksek sesle.. geçen gün dersaneye gidiyordum yerde yatmış bir kedi bana bakıyor kedinin rengi de siyah.. anaa rockçı kedi deyip gülmeye başladım kedi üstüme atladı tabi sonra ben değil herkes güldü... bir gülümsemeyle herkesi güldürmek güzel bir duygu...

mad_madam 15.07.2008 22:23:08
ben ölüme direnen bir kadının gözlerindeki gülümsemeyi gördüm.tek bi tebessüm...ondan sonrası anlatılamıyo zaten.o gece melek oldu gitti.onu çok özlüyorum...

mvökeş[dnz] 16.07.2008 20:05:02
içten bir gülümseyiş....çok zaman olmuş...nasıldı??gerçekten  anlattığınız gibi mi?işe yara mı? deneyeyim mi?bir şey kaybeder miyim?

bad_dream 23.08.2008 09:10:26
her zaman güler yüzlü olmaya çalışıyorum üzülsemde karsımdakini güldürebiliyorum en azından onlar bana öyle diyorlar...

firat027 23.08.2008 09:14:39
İçimden gelirse gülümserim..
Gülümsediğim sabahlar sınırlıdır benim..
Ama gerçekten de bir güldüm mü bütün gün yüzüm güler..
İlginç..

Tıpkı ben. Gülersem sürekli gülerim. Gülmezsem kimse güldüremez beni... Ama genelde somurtkanımdır. %51 Somurtkan, %49 Neşeli bir kimlige sahibimdir.

kezbangunaydın 26.08.2008 19:37:41
Çok güzel bir başlık. Korkmadan gülümseyin herkese. En asık suratlılar bile gülümseyecektir size.Hele sabahları aynı saatte sokağı paylaştığımız aynı insanlar. Günaydın deyin birbirinize.Bazen hiç ummadığınız anda aldığınız sıcacık bir gülümseme içinizi ısıtır  daha başka bakarsınız dünyaya. Benim okul yolumda bir site var. Bu sitenin iki köpeği var. O kadar sevimliler ki her sabah onlara da "Günaydın" diyorum  ben.Beni anladıklarına eminim.Çünkü gözleri sevgiyle doluyor onların da .
  maalesef ben size katılamıyorum bu konuda korkmadan gülümsemek biraz cesaret istıyor öyle her istediğiniz kişiye tebessüm edemıyorsunuz yanlış anlaşılma korkusu var öncelıkle çünku toplumumuzda o kadar düşüncesiz insanlar var kı masum bi tebessümü bile abartıp ,farklı yorumlar yapabiliyorlarr...en asık suratlıyı bırak normal bir kişiye bıle gulumsediğinde hiç tepki vermediği zamanlar oluyor sende öylece apışıp kalıyorsun ortada...

Sayfa: 1 2 [ 3 ]