|
||
| Ankara Saklıkent ve İzmir OOze Venue Mart ayında iki büyük festivale ev sahipliği yapacak. 5-9 Mart atrihleri arasında yapılacak festival eş zamanlı olarak start alıyor, aynı grup ve sanatçılardan oluşuyor. Alıntı : Blue Jean dergisi Saklıfest ![]() bilet fiyatları: 22,00 YTL ön bilgi -Bilet fiyatı Kapıda 25,00 YTL - Belirtilen saat kapı açılış saatidir - Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. - 18 yaşını doldurmamış katılımcılar festivale katılamazlar. - Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı/ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır. - Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilirler. - Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotograf makinası sokmak yasaktır. - Konserleri izlemek için oturma düzeni yoktur. - Festivale katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı festival organizasyonuna ait olup katılımcı, festivale katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. http://www.biletix.com/event.htm?id=JFST1 |
||
|
||
muhteşem bir haber çok sağol ya...artık gidenlerden fotoğraf,video istiyoruz bol bol.tabi biz gidemeyince böyle oluyor,kahretsin ya şehir değiştireceğim sinir oluyorum niye hep 3 büyük şehir?buralara da gelsinler ya(gerçi geldiler de noldu +18..yaş sınırı olmadan gelsinler )
|
||
|
||
Bu haberi duyunca bende inanamıştım Arkadaşım sölemişti bende gecenin bi yarısı hemen dergiyi almaya gittim gerçektende varmış. İnanamadım çünkü Mor ve Ötesi normalde İzmir'e 5-6 ayda bir gelirdi. Hele eurovision öncesi 2 ay sonra tekrar gelmesini beklemiyordum. Ama iyi oldu kesinlikle gidicem.
|
||
|
||
şu aralar izmir'e gidiyorlar zaten hep, izmir'dekiler çok şanslısınız valla bizde fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyoruz her zamanki gibi (:
|
||
|
||
| mükemmel bi haber bu !! %100 ordayız ! =) | ||
|
||
neden burya gelmiyorsunuz NİYEEEEEE?![]() sizden tabiki fotoğraf ve video bekliyoruz bizim yerimize de eğlenin .MORVEOTESİFAN dan da selam söyleyin
|
||
|
||
sansa bak
|
||
|
||
| yaş sınırı var mı ? | ||
|
||
geçen seneki saklıfestte yaş sınırı olmuş. resmi siteye yada biletix'e yazılsın anlarız kesin
|
||
|
||
orda olmayı cok ısterdım olmak ıcınde herseyı verırıdım
|
||
|
||
yaş sınırı yoktur inş. ya bende gitmek istiyorum
|
||
|
||
| oluyor diye biliyorum ama yoktur inş. | ||
|
||
yaş sınırı yoksa kesin giderim ama hafta içi olmasaydı keşke.2 ay sonra yeniden hiç beklemiyordum.morlarımız izmir'i yalnız bırakmıyor.sağolsunlar. gideriz gideriz.
|
||
|
||
bir de sırayla mı çıkacak gripin,tnk ve mor ve ötesi?öyleyse mor ve ötesi çok kısa konser verir.kötü oldu ya.
|
||
|
||
| finali mor ve ötesi yapar sanırsam =) | ||