|
||
| resimler icin cok sagolun hepsi cok güzel cikmis | ||
|
||
| resimler icin cok tesekür ederiz, daha fazla bilgisi olan varmi? yani neler caldilar ...? ( bu ara dikkatimi cekti harun abi galiba cok yorgunmus gözleri öyle görünüyor , yoksa bana mi öyle geldi )
|
||
|
||
| Hemen belirteyim Deli'yi ilk defa bir konserde çaldılar.İlk Sevda Çiçeği'ni çaldılar.Müthiş bir konserdi özellikle (heralde benim bulunduğum yere en yakın olduğundandır) Kerem Özyeğen'in performansı müthişti.Harun Şeffaf Oda programındaki giysisinin aynısını giymişti, Burak Güven kahverengimsi gömlek giymişti ve Kerem Özyeğen ise beyaz t-shirt giymişti Kerem Kabadayı'yı ise pek göremedim kulise de gitmediğimden.Bende telefonumla çektiğim bi kaç resmi gönderebilirim pek net olmasada yanlız nasıl koyulacağını bilmiyorum. | ||
|
||
oo ilk kez deli'yi çaldılar he süpermiş ![]() geçmiş sayfada söylemiştim nasıl fotoğraf koyulacağını alıntı yapayım şimdide: Bende baya foto var bu konsere ait ama yüklemeyi becerirsem yükleyeceğim Birileri bana foto yüklemenin yolunu gösterebilir mi acaba ![]() www.imageshack.us sitesine gir gözat butonundan bilgisayarındaki fotoğrafı seç ve "host it" yazan yere tıkla. bir süre sonra yeni sayfa açılacak ordanda "thumbnail for forums 1" yazan yerdeki linki kopyala ve forumda cevap yazma yerine yapıştır ![]()
|
||
|
||
| Arkadaşlar çok özür dilemek ve kafayı yemekle birlikte resimleri koyamıyorum rainbow arkadaşım dediğin gibi resmi siteye girdim resmide seçtim ancak host it yazan yere tıkladığımda benim zeki bilgisayarım sayfa görüntülenemiyor dedi.Defalarca uğraşmama rağmen nafile...Neyse yarın gene daha teferruatlı bir şekilde uğraşıcam inşallah o zaman olur.Yoksa bende isterim resimleri sizlerle paylaşmayı. | ||
|
||
| fotograflar için sagolun arkadaşlar gidenler bayagı eglenmiş öyle algıladım. | ||
|
||
harun birayı biraz fazla kaçırmıştı yorgun görünmesinin onunla alakası olabilir belki konserden sonra işkembe çorbası içmeye gitti zaten o kapşonlu sweatlerden henüz bir yerde satılmıyor kendilerinde var sadece...
|
||
|
||
![]() http://flickr.com/photos/inugard/2313522606/ |
||
|
||
| paylaşım için sağol reimler süper | ||
|
||
o mor ve ötesi yazlılı ceket güzelmiş.biz de isteriz. fotoğraflar da harika.deli'yi çaldılar demek.oh oh iyi.izmir konserinde de çalarlar artık.
|
||
|
||
| resimler çok güzel keske gıdebılseydım | ||
|
||
sırayla çıkarsa iyi olmaz
|
||
|
||
beni almadılar o konsereeee ![]() nefret ediyorum saklıkentten ![]() çok gitmek istiyordum o konsere belki bir umut alırlar dedim okuldan çıkar çıkmaz saklıkentin kapısına koştum ama göremedim onları oturup ağladım kaldırımda
|
||
|
||
ahh şu 18 yaş sınırı yok mu!! >:(zaten 40 yılda 1 geliyosunuz bi dahakine saklıkente falan gelmeyin lütfen :'(odtü olsa tam süper olur mesela
|
||