|
||
| bu habere nasıl sevinmem ya morlar geliyor izmire ordayım kesin fotolar ve morlar işte bu. | ||
|
||
| valla ögrenci arkadaşlar takvime baktımda ozzefest morların konseri 5 mart çarşambaya geliyor herkes gelebilecek mi? ben oradayım belki bir buluşmada düzenleyebiliriz. | ||
|
||
evet ya çarşambaya gelmesi kötü oldu biraz.okul falan var nasıl olacak buluşma?buluşma olsa çok güzel olurdu. bu sefer beni de alın kulise.
|
||
|
||
ne okulu ne çarşambasıı ordayız herşekildeee 3. kulisss bizi bekleee
|
||
|
||
Çarşamba marşamba anlamam banane yaş sınırı eğer varsa yanınızda 18 yaşından büyük biri olduğunda giremezmiyiz ya?? ben daha önce ooze venue'ye öle girmiştim benimde 8. kulis 11. konser bekle beni
|
||
|
||
ne okulu ne çarşambasıı ordayız herşekildeee 3. kulisss bizi bekleee ne olursa olsun yılmak yok ordayız
|
||
|
||
of yaa gidemiycem
|
||
|
||
| yaş sınırı benim adıma yok.ama ozzeda bildiginiz gibi yetkililer istemedigi kişileri konsere almıyorlar sizin anlıyacagız hepiniz girersiniz ama yanınızda bir büyük olunca zaten rahatça girersiniz bu arada konserden öncede bir buluşma düzenleyebiliriz.birgül,gizem,begüm,melis,bengisu,ödül. | ||
|
||
yaş sınırı yoksa galiba bende ankara dakine gidicem. inş. giderim. umarım yaş sınırıda yoktur.
|
||
|
||
yaş sınırı benim adıma yok.ama ozzeda bildiginiz gibi yetkililer istemedigi kişileri konsere almıyorlar sizin anlıyacagız hepiniz girersiniz ama yanınızda bir büyük olunca zaten rahatça girersiniz bu arada konserden öncede bir buluşma düzenleyebiliriz.birgül,gizem,begüm,melis,bengisu,ödül. evet iyi fikir :] |
||
|
||
Çarşamba marşamba anlamam banane yaş sınırı eğer varsa yanınızda 18 yaşından büyük biri olduğunda giremezmiyiz ya?? ben daha önce ooze venue'ye öle girmiştim benimde 8. kulis 11. konser bekle beni ![]() oh oh biz daha 1.kulis bile göremedik
|
||
|
||
yaş sınırı benim adıma yok.ama ozzeda bildiginiz gibi yetkililer istemedigi kişileri konsere almıyorlar sizin anlıyacagız hepiniz girersiniz ama yanınızda bir büyük olunca zaten rahatça girersiniz bu arada konserden öncede bir buluşma düzenleyebiliriz.birgül,gizem,begüm,melis,bengisu,ödül. evet iyi fikir :]
|
||
|
||
yaş sınırı benim adıma yok.ama ozzeda bildiginiz gibi yetkililer istemedigi kişileri konsere almıyorlar sizin anlıyacagız hepiniz girersiniz ama yanınızda bir büyük olunca zaten rahatça girersiniz bu arada konserden öncede bir buluşma düzenleyebiliriz.birgül,gizem,begüm,melis,bengisu,ödül. buluşma iyi fikirde benim arkadaşlarım da gelecek konsere onlar fandan değil ama...
|
||
|
||
yaş sınırı benim adıma yok.ama ozzeda bildiginiz gibi yetkililer istemedigi kişileri konsere almıyorlar sizin anlıyacagız hepiniz girersiniz ama yanınızda bir büyük olunca zaten rahatça girersiniz bu arada konserden öncede bir buluşma düzenleyebiliriz.birgül,gizem,begüm,melis,bengisu,ödül. evet iyi fikir :] ![]() olur canım olur :] süper bir gün olucak inşallah :] |
||
|
||
yaş sınırı benim adıma yok.ama ozzeda bildiginiz gibi yetkililer istemedigi kişileri konsere almıyorlar sizin anlıyacagız hepiniz girersiniz ama yanınızda bir büyük olunca zaten rahatça girersiniz bu arada konserden öncede bir buluşma düzenleyebiliriz.birgül,gizem,begüm,melis,bengisu,ödül. buluşma iyi fikirde benim arkadaşlarım da gelecek konsere onlar fandan değil ama... ![]() yaş sınırı benim adıma yok.ama ozzeda bildiginiz gibi yetkililer istemedigi kişileri konsere almıyorlar sizin anlıyacagız hepiniz girersiniz ama yanınızda bir büyük olunca zaten rahatça girersiniz bu arada konserden öncede bir buluşma düzenleyebiliriz.birgül,gizem,begüm,melis,bengisu,ödül. evet iyi fikir :] ![]() olur canım olur :] süper bir gün olucak inşallah :]
|
||