|
||
| İşte budur ya ben Ankaradakine gideceğim valla okul mokul anlamam kimse tutamaz beni arkadaşlar birde buluşma yapsak varya süper olur.En sonunda gidecem inşallah inşallah. | ||
|
||
finali mor ve ötesi yapar sanırsam =) melisciğim kulise girince keremimi benim yerime kocaman kocaman öpsen... sonra benim için penasını istesen sonra o penayı bana kargo ile göndersen... çok mu şımarıklık yapmış olurum (hem DOĞUM GÜNÜ hediyesi olur)
|
||
|
||
baska sehirlerde verilicek olan konser haberlerini duyanlar benim gibi aglamak istiyordur kesin.. ![]() gidenlere iyi eglenceler.. ama yinede haksizlik bu..
|
||
|
||
finali mor ve ötesi yapar sanırsam =) melisciğim kulise girince keremimi benim yerime kocaman kocaman öpsen... sonra benim için penasını istesen sonra o penayı bana kargo ile göndersen... çok mu şımarıklık yapmış olurum (hem DOĞUM GÜNÜ hediyesi olur) ![]() mervem birincisini yapabilirim de ikincisi o kadar insanın arasında imkanlı olur mu bilmem kendime bile alamadım yahu
|
||
|
||
| geçen seneki oozefest şartları ; bilet Fiyatları: 65 Ytl Kombine (20 Şubat Tarihine kadar) - 18 yaş sınırı vardır. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Bilet fiyatı; 20 Şubat Sonrası 85 YTL olacaktır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. bu sene de böyle bişey olucaktır muhtemelen =) |
||
|
||
ya her zaman ooze venue'de olan konserler gibi 20-25 YTL olsaydı keşke.18 yaş sınırını nasıl halledeceğiz? inşallah bu seneki kurallar böyle değildir.
|
||
|
||
ya her zaman ooze venue'de olan konserler gibi 20-25 YTL olsaydı keşke.18 yaş sınırını nasıl halledeceğiz? inşallah bu seneki kurallar böyle değildir.e iyide zaten sen sadece mor ve ötesinin olduğu gün konsere gideceksen 20 ytl biletler yani tek günlük o kadar ama tüm konserlere gideceksen pahalı oluyor tabi. |
||
|
||
ya her zaman ooze venue'de olan konserler gibi 20-25 YTL olsaydı keşke.18 yaş sınırını nasıl halledeceğiz? inşallah bu seneki kurallar böyle değildir.e iyide zaten sen sadece mor ve ötesinin olduğu gün konsere gideceksen 20 ytl biletler yani tek günlük o kadar ama tüm konserlere gideceksen pahalı oluyor tabi. sadece mor ve ötesi'nin olduğu gün gideceğim.20 YTL oluyor evet.sağol.
|
||
|
||
18 yaş sınırı da sorun değil hallederiz
|
||
|
||
| benim yaş sınırım yok ama bileti alıpta içeri giremeyen çok insan tanıyorum arkadaşlar yüzden yanınızda bir büyükle gelin tanıdıgınız yoksa. | ||
|
||
ayıpsın ismail sen varsın ya
|
||
|
||
ayıpsın ismail sen varsın ya şimdiden anlaşalım kerem abinin penası benim.
![]() |
||
|
||
ayıpsın ismail sen varsın ya şimdiden anlaşalım kerem abinin penası benim.![]() gözün doysun iso bageti aldığın yetmiyo mu neyse benim gözüm bagette zaten
|
||
|
||
keşke gidebilsem ama istanbuldayım
|
||
|
||
ayıpsın ismail sen varsın ya şimdiden anlaşalım kerem abinin penası benim.![]() gözün doysun iso bageti aldığın yetmiyo mu neyse benim gözüm bagette zaten
|
||