|
||
inşallah hep birlikte girip güzel bir şölen havası yaratacagız.bu arada bilet almaya gittim daha başlamamış deiler bana.
|
||
|
||
| bikaç gün sonra başlar sanırım artık :] | ||
|
||
baska sehirlerde verilicek olan konser haberlerini duyanlar benim gibi aglamak istiyordur kesin.. valla rumeysam ya..bizdeki de şans işte ![]() gidenlere iyi eglenceler.. ama yinede haksizlik bu.. ![]() ..şu ank.'yı yazın etselerdi ya üfff ..gidenler bol bol eğlensin benim yerime de ...
|
||
|
||
bikaç gün sonra başlar sanırım artık :] daha resmi sitede bile yok konser ya.biletler de çıkar önümüzdeki günlerde.bilet satılmaya başlandığı zaman haber verirseniz çok iyi olur arkadaşlar.
|
||
|
||
bikaç gün sonra başlar sanırım artık :] daha resmi sitede bile yok konser ya.biletler de çıkar önümüzdeki günlerde.bilet satılmaya başlandığı zaman haber verirseniz çok iyi olur arkadaşlar. ![]() bikaç gün sonra başlar sanırım artık :] daha resmi sitede bile yok konser ya.biletler de çıkar önümüzdeki günlerde.bilet satılmaya başlandığı zaman haber verirseniz çok iyi olur arkadaşlar. ![]() dogru haber verin biz takip edip hemen alalım bende izmirdeyim gelmeye çalışıcam benim ilk konserim degil ama hiç kulise girmedim konserde büyülendigim için aklıma gelmiyordu akıl kalmaıdıgından hehehe ama gelmeye çalışıcam benide aranıza |
||
|
||
| biletler satışa çıktımı haber vericem buradan. | ||
|
||
| biraz önce ozze venueden geldim biletler daha yokmuş ve festivalin yapılacagı bile daha belli degilmiş yetkililer öyle söyledi.çarşamba günü belli olur dediler. | ||
|
||
hadi ya.belli bile değil miymiş?ya konser olmazsa off düşünmek bile istemiyorum...
|
||
|
||
deli'yi çalarlar mı acep
|
||
|
||
insallah calarlar ya!cooook muhtesem olur!
|
||
|
||
Arkadaşlar sanırım Oozefest iptal edildi.Çünkü biletixte sadece Saklıfest'i yazmışlar ve Saklıfest'te 1. gün yani 5 Martta Mor ve Ötesi çıkıyor. Oozefest'te 1. gün Mor ve ötesi'nin çıkması lazımdı. Saklıfest'i yazmışlar ama niye Oozefest yok. off ya.. neyse 14 marttaki konserle idare edeceğiz artık..
|
||
|
||
| ben dün gittim venueye bilet falan yok dediler daha belli degil çarşamba haber vericeklermiş ozzefest için. | ||
|
||
Umarım iptal olmaz ya. Hem 5 Mart hem de 14 Mart konseri süper olur
|
||
|
||
| hakikaten 10 günde iki tane morların konseri muhteşem olur valla. | ||
|
||
morlar beni gittikleri her yerde gördüğü için bıkacaklar artık benden
|