|
||
Umarım iptal olmaz ya. Hem 5 Mart hem de 14 Mart konseri süper olur üst üste olmaz herhalde ya.olursa da harika olur ya. ![]()
|
||
|
||
Umarım iptal olmaz ya. Hem 5 Mart hem de 14 Mart konseri süper olur üst üste olmaz herhalde ya.olursa da harika olur ya. ![]() ![]()
|
||
|
||
| saklıfest konserinin ayrıntıları ilk mesaja eklenmiştir... | ||
|
||
yani şimdi kesin olarak 5 mart'ta ooze venue'de mor ve ötesi konseri yok değil mi?
|
||
|
||
biletix'te falan belli değil halen, biraz daha zaman geçsin netleşir herşey
|
||
|
||
yani şimdi kesin olarak 5 mart'ta ooze venue'de mor ve ötesi konseri yok değil mi? ![]() umarım sadece ertelenmiştir =/ |
||
|
||
| süper saklıkent te olacağım kesin.. Ankara'ya gelmelerine çok sevindim
|
||
|
||
| mor ve ötesi 5 martta ozzefestte yok.14 martta cuma günü var. | ||
|
||
mor ve ötesi 5 martta ozzefestte yok.14 martta cuma günü var. bir hafta daha fazla bekleyeceğiz ama olsun o günü dört gözle bekliyorum.
|
||
|
||
başlık sadece saklıfest konseri olarak değiştirilmiştir. diğeri netleşirse artık ayrı başlık açarız
|
||
|
||
arakdaşlar biri yeri, saati (tarihine gerek yok ) ve vs. hakkında bilgi verebilir mi
|
||
|
||
Ankara Saklıkent'te 5 Mart Çarşamba günüymüş dün bileti aldım ve biletin üstünde de kapı açılış 19.00 yazıyordu...Bu arada henüz almayanlara söyliyim biletler Kızılayda'mıydı neydi (kusura bakmayın Ankara'da daha yeniyim de ) orada Dost Kitapevin'den aldım 22 YTL' ye 18 yaş sınırı vardır yanlız haberiniz olsun.
|
||
|
||
arakdaşlar biri yeri, saati (tarihine gerek yok ) ve vs. hakkında bilgi verebilir mi ![]() birinci mesajda vardı oraya bak istersen
|
||
|
||
İstanbul'da konser yok ![]() Ceza konseriyle mi yetineceğiz?? |
||
|
||
İstanbul'da konser yok katılıyorum istanbulda konser olmayalı uzun zaman oluyor
![]() Ceza konseriyle mi yetineceğiz?? |
||