|
||
| Konser öncesi buluşma düzenlenmesini isteyen arkadaşlar bana özel mesaj gönderebilir mi? | ||
|
||
| ya bu konsere gidemezsek bari gidenler emailimize çektikleri resimlerden yada ne bileyim videolardan atsınlar ne güzel denizlide konserleri oldumu durmadan gidiyodum ama bu büyük şehirde öğrencilik zor tabi bari gelmişken üniversitemize davet edelim söyleşi yapsınlar küresel ısınma bile iptal olmuştu (ankara üniversitesinde dil tarihteyiz )bu arada yinede haber için teşekkürler... | ||
|
||
| bu konsere giden yokmu arkadaşlar ankara giden yokmu.resim fotograf çeken yokmu acaba. | ||
|
||
| Bu festivale katılınmaz mı? | ||
|
||
Konser öncesi buluşma düzenlenmesini isteyen arkadaşlar bana özel mesaj gönderebilir mi? hım şimdi gönderemedik ama daha sonra konserleri olduğunda buluşma ayarlarsanız seviniriz |
||
|
||
evet ya konsere gidip de fotoğraf falan çeken yok mu?
|
||
|
||
Bende baya foto var bu konsere ait ama yüklemeyi becerirsem yükleyeceğim Birileri bana foto yüklemenin yolunu gösterebilir mi acaba
|
||
|
||
Bende baya foto var bu konsere ait ama yüklemeyi becerirsem yükleyeceğim Birileri bana foto yüklemenin yolunu gösterebilir mi acaba ![]() www.imageshack.us sitesine gir gözat butonundan bilgisayarındaki fotoğrafı seç ve "host it" yazan yere tıkla. bir süre sonra yeni sayfa açılacak ordanda "thumbnail for forums 1" yazan yerdeki linki kopyala ve forumda cevap yazma yerine yapıştır
|
||
|
||
bu bir deneme mesajıydı diğerlerini şimdi yüklüyorum arkadaşlar..Teşekkürler öğrettiğiniz için
|
||
|
||
önemli değil(: fotoğrafları tek tek mesaj atarak koymak yerine birkaçını bir mesajda koyarsan seviniriz
|
||
|
||
fotoğraflar için çok sağol Shiloh.
|
||