|
||
| HABERDEN ÖNCE TOK KARNINA Cenk ve Erdem'in sunduğu programda, günlük haberler mizahi bir dille ele alınıyor. Canlı olarak yayınlanan H.Ö.T.K. gün biterken haber ağırlığındaki mesajların gülmece hafifliğinde ve yorgun akıllarda sindirilmesini sağlıyor ve izleyicide alışkanlık yapıyor. izleyen vardır herhalde arkadaşlar.. yorumlarınızı bekliyorum
|
||
|
||
| cumartesi ve pazar günleri 00:10 gibi kanal 24teymiş sanırım. bundan sonra izlicem....tşkkürler |
||
|
||
aa benim bu programdan haberim yoktu olsa kaçırmazdım zaten çok sağol ya bundan sonra ben de izleyeceğim ![]() ceeenk
|
||
|
||
| 00.20de başlıyor en erken | ||
|
||
cenkede erdemede hastayım yaa ne harika insanlar!artık gülmekten ağlıyorum
|
||
|
||
aa inanamıyorum böyle bir başlık olduğunu bilsem her gün düzenli olarak yazardım programı 2 aydır takip edebiliyorum televizyondan onun dışında youtube'dan eski bölümleri izliyordum. herkes çok bayat diyor vs. ama zaten özellikleri çoğunlukla sinir bozarak güldürmek. en azından bana öyle oluyor... ayrıca kelime oyunlarında ve kelime bozmalarında üstlerine yoktur...
|
||
|
||
Başlığı bugün farkettiğim için haftasonu izlemeye çalışacağım
|
||
|
||
evet ilginç ikili
|
||
|
||
| ben radyo programlarını dinliyordum... ama tv 'de çok daha iyi | ||
|
||
ikisi bir arada tadından yenmiyo....ama şu maç olduğu günler yayınlanmadığı için 24'ü kınıyorum,hıh ![]() harikalar ya,cenk daha daha bir harika
|
||
|
||
bu arada program 23.20 gibi başlıyor artık...
|
||
|
||
benim de haberim yoktu.cenk ile erdem'se izlenmez mi ya? sağ olun.
|
||
|
||
| İzlerim artık sağolun. | ||
|
||
| çok tatlılar ya her zaman takip ediyorum. bir ara cenk mi erdem mi diye bir programları vardı o süperdi ama neden bitti hiç anlamadım | ||