|
||
| harun abimiz çok güzel yorumlamış istasyon inasnlarını. İstasyon insanları Ruhidir benim adım Hiç çıkamam evimden Dostlar uydururum hayali Mutluyumdur bu yüzden Bir çiçek dürbününden İnsanlara bakarken Bir gün bir istasyon gördüm Trenleri geciken Yolcular ellerinde Tek gidişlik bir bilet Henüz bilmeseler de Hayat bundan ibaret İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden Eskiden, çok eskiden Ben daha çok küçükken Henüz cennet plajı Otopark olmamışken Mercanların arasında Küçük balıklar vardı En güzelleri el boyunda Kavuniçi olanlardı Bir gün bir rüya gördüm O kavuniçi balık benmişim Büyümem beklenmeden Afiyetle yenmişim İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden Ruhidir benim adım Bir sırrım var saklarım Teoman'ın 2008 yılında çıkan "Söz-Müzik Teoman" albümünde Harun Tekin tarafından yorumlanmıştır.. |
||
|
||
off off en sevdiğim teo şarkılarındandır.böyle bir huzur verir insana..hele harunun sesiyle duruluğuyla yine mükemmel bir etki yaratacağından eminim...şarkıyı sabırsızlıkla bekliyorum...aslında albüm bugün çıktı ama niye hiç alan ve şarkıyı bizimle paylaşacak tanıdık yok sinir oldum yarın bari bulsak parçayı...
|
||
|
||
albüm elime bi geçsin 2 tane alıcam yada şarkıyı ilk sana göndericem deniz.. heyecanını buradan hissediyorum..
|
||
|
||
sağol valla toprak ya gönderin bana..ares,google ve limewire kafayı yedi tüm gün boyunca harun tekin,istasyon insanları ve söz müzik teomanla ilgili sonuçları aramaktan perşembe eğer mersine gelirse albümü alma ihtimalim var ama sabredemiyorum artık yarına kesin bulmalıyım o şarkıyı
|
||
|
||
şarkıyı dinledim...bayıldım bayıldım...sesini duymak gibisi yok..çok güzel olmuş yaa
|
||
|
||
şarkıyı dinledim...bayıldım bayıldım...sesini duymak gibisi yok..çok güzel olmuş yaa ![]() deniz sana ne desem bilemiyorum valla ne kadar hosuna giden şey varsa benden sana gelsin.dinledim sayende.
|
||
|
||
lafı mı olur ya...ama cidden harika harika..çok güzel yorumlamıııış...neyse biri gitti biri kaldı..9 şubatta muradımıza tam olarak ereceğiz
|
||
|
||
denizime birden burdan teşekkür edeyim, sayende dinledik beybe valla harun'un sesine gayet güzel gitmiş şarkı bence, huzur veriyor insana... güzel güzel, sevdim..
|
||
|
||
şarkıyı dinledim...bayıldım bayıldım...sesini duymak gibisi yok..çok güzel olmuş yaa ![]() bende istiyorum ama..
|
||
|
||
| deniz canımsın yaa çok saoll *-* harun yine tek kelimeylee mükeemmeell ! hiçbi ses bu kadar huzur vermiyor bana ya =) |
||
|
||
denizcimm canım çok ama çok sağol. ![]() harun tahmin ettiğim gibi güzel söylemiş şarkıyı ![]() |
||
|
||
| En güzelleri el boyunda Kavuniçi olanlardı Bir gün bir rüya gördüm O kavuniçi balık benmişim şarkının şurası değişmiş. En güzelleri el boyunda turuncu olanlardı Bir gün bir rüya gördüm O turuncu balık benmişim |
||
|
||
ya tamam şimartmayın şu denizi
|
||
|
||
plajlarda kumsal olmuş..
|
||
|
||
terbiyesiz...bu şarkı yüzünden rüyalarıma teomanın girdi,belediye otobüsünden çekip şarkıyı bul bana diye eve zorla götürdüm ablamla evlendirdim uyandığımdan beri bu şarkıyı arıyorum ben değerimi bilevet şarkı değişmiş baya...müzik de daha arkaplanda...akustik ötesi
|
||