|
||
| o kadar sakin.. o kadar güzel söylemiş ki.. şarkı da çok yakışmış zaten harun Tekin'in sesine |
||
|
||
| çok güzel ve ötesi | ||
|
||
| teomanın istasyon insanları şarkısı zaten güzel. Harun Tekin sesiyle daha da muhteşem hale getirdi şarkıyı insanın ruhunu rahatlatan bi şarkı. Gerçekten insanın ruhunu dinlendiriyor. |
||
|
||
| Teoman'ın yorumu da cok güzeldir ama Harun Tekin'den dinlemek bir ayrıcalık diye düşünüyorum. her zaman ki gibi cok güzel yorumlamıs sarkıyı. dinlerken dinleneceginiz bir şarkı... | ||
|
||
| Gerçekten çok güzel bi şarkı Harun Tekin'in sesiyle daha da renklenmiş eskiden siyah-beyaz görüyodum... | ||
|
||
insana huzur veren bir söyleyişi var..sözlerde güzel..ben çok beğendim
|
||
|
||
harika yorumlamış.tam kafa dinlemelik şarkı
|
||
|
||
| son zamanlarda fazlasıyla dinlemeye başladım.. harun abinin eşsiz yorumu karşısında gözlerimi kapatarak dinliyorum.. |
||
|
||
harun süper yorumlamış hatta birkaç da değişiklik yapmış galiba teoman kavuniçi balık diyordu harun turuncu diyor...en sevdiğim renk de turuncudur işin garibi ![]() Harf yutması yapmayalım lütfen. |
||
|
||
| harunun sesine başta hiç benzetemedim ve ilk dinlemede sevemedim.. ama sonra bayıldım..bi de çok güzel söylemiş harun!!! ![]() hele de ''afiyetle yenmişim''çok güzel.. ;
|
||
|
||
Mükemmel ötesi olmuşşş.
|
||
|
||
zaten şarkı süper. bide Harun abimiz yorumlayınca daa da süper olmş açıkcası
|
||
|
||
| harika bir şarkı insanın içini huzur kaplıyor dinlerken | ||
|
||
Defalarca dinlemekten zevk aldığım bir şarkı..Orjinalinin daha güzel olduğunu da söylemiş olayım
|
||
|
||
| harun abi olaganüstü yorumlamis. gercekten fazlasiyla güzel..insanin hem cok mutlu oldugu hem de hüzünden kendini tutamayip aglamak istedigi bir sarki. gercekten cok güzel.. | ||