|
||
harun tekin tarafından çok iyi yorumlanmış bir şarkı ilk dinlediğimde onun yorumladığını fark edememiştim pek ama süper söylemiş ya gerçekten huzur verici bir sesi var
|
||
|
||
ben şu anda dinliyorum ve içim hafifliyor sanki.harun abim işte ya daha başka ne olabilir ki
|
||
|
||
iyi bir anı olarak kalmasını istediğim bir şarkıydı Harun'un sesinden...ta ki benim turuncu balığım doğum günümden 1 gün önce ölmeden ..ondan sonra dinlemedim yaklaşık 4 ay oldu
|
||
|
||
Maalesef bir türlü dinleyemedim Arıyorum fakat bulamıyorum ve gıcık oluyorum ..............
|
||
|
||
Şu anda dinliyorum İsmail abi sayesinde çok sağol İsmail abi Güzel şarkıymış .........
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı ve harun çok güzel yorumlamış.. insan dinlemekten bıkmıyor
|
||
|
||
| Devamlı olarak dinlerim ben.Cok seviyorum.Harun Tekin yorumu tam oturmuş bir şarkı. | ||
|
||
| İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden süper bu bölüm bayıldım ..
|
||
|
||
ilk zamanlar çok fazla dinleyip eskittim bu şarkıyı. o kadar güzel yorumlamış ki... teoman'dan dinlemicem artık
|
||
|
||
off off en sevdiğim teo şarkılarındandır.böyle bir huzur verir insana..hele harunun sesiyle duruluğuyla yine mükemmel bir etki yaratacağından eminim...şarkıyı sabırsızlıkla bekliyorum...aslında albüm bugün çıktı ama niye hiç alan ve şarkıyı bizimle paylaşacak tanıdık yok sinir oldum yarın bari bulsak parçayı...Teoman da güzel söylüyor hafif yagmurlu havada dinlemek bence daha da güzel. Ama harun abide söylerse yaz-kış dinlerim..
|
||
|
||
Bir insanın sesi bu kadar mı güzel olur?! ![]() O kadar uymuş ki şarkıyla Harun'un sesi... ![]() Öylesine sakin,yavaş ve içten söylüyor ki... ![]() Dinle dinle bıkmıyorum! ![]() Harika! Tek kelimeyle HARİKA!!!
|
||
|
||
süper bence de harika yorumlamış.ben diyorum allah vergisi bir yetenek var ya
|
||