|
||
| İstasyon insanları Ruhidir benim adım Hiç çıkamam evimden Dostlar uydururum hayali Mutluyumdur bu yüzden Bir çiçek dürbününden İnsanlara bakarken Bir gün bir istasyon gördüm Trenleri geciken Yolcular ellerinde Tek gidişlik bir bilet Henüz bilmeseler de Hayat bundan ibaret İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden Eskiden, çok eskiden Ben daha çok küçükken Henüz cennet kumsalı Otopark olmamışken Mercanların arasında Küçük balıklar vardı En güzelleri el boyunda turuncu olanlardı Bir gün bir rüya gördüm O turuncu balık benmişim Büyümem beklenmeden Afiyetle yenmişim İstasyon insanları burdalar tesadüfen Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden Ruhidir benim adım Bir sırrım var saklarım Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın Bu en çok yakandır bazı yerleri değişmiş arkadaşlar
|
||
|
||
| harika yorumlamış harun abi muhteşem.İstasyon insanları |
||
|
||
| çok güzel yorumlamış. bu tür duygusal vokalliğine alışkın değiliz ama yine de güzel olomuş. tebrik ederim | ||
|
||
| ben bayıldım harun abiye ya çok güzel yorumlamış özelliklede o istasyon insanları burdalar tesadüfen nakaratı harika. | ||
|
||
herkes dinlesin diye yükledim...buyrun dinleyin...internetten tüm albümü çekmeye uğraşmayın ![]() |
||
|
||
| çok sagol burki iyi ettin valla duymayan fanlarımıza iyi oldu böyle. | ||
|
||
| müthis olmus paylasim icin cok sagol burki | ||
|
||
çok sağol valla burki ya. dinledim sayende.harika söylemiş harun abimiz.bittim.
|
||
|
||
çok güzel söylemiş harun,duygusallık yakışıyor ..ben çok sevdim ya herhalde şimdi de bu şarkıya takarım ![]() Yolcular ellerinde Tek gidişlik bir bilet Henüz bilmeseler de Hayat bundan ibaret |
||
|
||
| Çok teşekkürler.. | ||
|
||
bi insan bu şarkıyı bu kadar mı güzel söyler ya çok içten söylemiş harun abimiz..
|
||
|
||
| şarkıya çok ayrı bir ruh katmış yaaa.muhteşem olmuş... | ||
|
||
çok güzel olmuş şarkı insanın dinledikçe dinleyesi geliyor :D çok teşekkürler paylaşım için
|
||
|
||
| burak çok teşekkürler mükemmmel ne kadar da özlemişim en son bırak zaman aksın da sesi bu kadar yakındı... | ||
|
||
| çok sağol burki08..çok güzel söylemişşş harun abi yaa allahım ya çok güzel olmuş.. | ||