|
||
| Ruhidir benim adım Bir sırrım var saklarım Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın Bu en çok yakandır bu kısımda değişmemişmi?teoman acınmak en çok acıtandır gibisinde bişey demiyomuydu?yada ben yanlıs hatırlıyorum? |
||
|
||
şarkıyı dinlememde emeği geçen herkese teşekkürler bilemedim ama teoman daha mı güzel söylüyor ne!!!
|
||
|
||
Ruhidir benim adım doğru hatırlıyorsun burak o kısımda değiştirilmiş Bir sırrım var saklarım Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın Bu en çok yakandır bu kısımda değişmemişmi?teoman acınmak en çok acıtandır gibisinde bişey demiyomuydu?yada ben yanlıs hatırlıyorum?
|
||
|
||
| düsündügüm gibi sarki cok güzel olmus.. harun abinin sesine cok güzel gidicegini biliyordum.. (: kahretsin ya süperim.. ![]() |
||
|
||
Ruhidir benim adım doğru hatırlıyorsun burak o kısımda değiştirilmiş Bir sırrım var saklarım Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın Bu en çok yakandır bu kısımda değişmemişmi?teoman acınmak en çok acıtandır gibisinde bişey demiyomuydu?yada ben yanlıs hatırlıyorum? ![]() Ruhidir benim adım Bir sırrım var saklarım Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın, acınmak Canımı en çok acıtandır. orjinali bu. |
||
|
||
| harikasın burak sağol...sayende dinledim..albümü alamayacağım ama elinde olan varsa göndersin lütfen... | ||
|
||
| iğrenç! beğenmedim! bu ne yaaa?? hep harun çok güzel söyleyecek dedim, tüm dediklerimi geri alıyorum! bir şarkı bu kadar kötü olamaz! saçma sapan bir kaç tane kelime değiştirmiş, ne gereği vardı yaa.. kavuniçi demek çok mu zor geldi beyimize..!!!! |
||
|
||
| cok güzel yorumlamış harun abi :)sayenizde dinledim emeği geçen herkese teşekkürler | ||
|
||
| bagimlilik yapti müthis yorumlamis degistirmesinide yerinde buldum cok süper harun abi | ||
|
||
ben ikisinden de dinlemeyi seviyorum...zaten teomanı da ayrı severim.ama bence harun çok güzel söylemiş sabahtan beri dinliyorum
|
||
|
||
| bende şuan istasyon insanlarını dinliyorum harun abi harika ötesi söylemişya muhteşem. | ||
|
||
| İstasyon insanları,burdalar tesadüfen..Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden.. Harun bambaşka bir ruh katmış bu şarkıya daha bir hoş olmuş şarkı.. |
||
|
||
benim anlamadığım şu bir iki sözü neden değiştirmiş? "kavuniçi" demek çok mu zor ![]() "Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın Bu en çok yakandır" burası da olmamış, devrik cümle ve manası yok buraya değiştirmeseydi severdim yorumu ama olmadı(kendini popstar yarışmalarında gibi hissettim "olmadı" deyiverince )!
|
||
|
||
benim anlamadığım şu bir iki sözü neden değiştirmiş? "kavuniçi" demek çok mu zor ![]() "Ama görünce anlarsınız Yalnız dikkat acımayın Bu en çok yakandır" burası da olmamış, devrik cümle ve manası yok buraya değiştirmeseydi severdim yorumu ama olmadı(kendini popstar yarışmalarında gibi hissettim "olmadı" deyiverince )!çok güzel yorumlamış. çok da duygulu söylemiş harun tekin. |
||
|
||
sözlerde melankolik söylenin ses tonu da . rüya gibi gerçek masal tadında anlatılmış sanki
|
||