|
||
saçma sapan bir kaç tane kelime değiştirmiş, ne gereği vardı yaa.. kavuniçi demek çok mu zor geldi beyimize..!!!! cidden yahu değişti de ne oldu.yani şarkının başını "ruhidir beni adım" yerine "harundur benim adım" olarak değiştirseydi diyecektim turuncu balıkları var da kavuniçiyi değiştirmiş. düşününce cidden gereksiz gözüktü gözüme...
|
||
|
||
harun tekin şarkıyı çok güzel söylemiş ben çok beğendim!!!ama bence böyle bir albüm çıkmasaydı çünkü bazıları hatta çoğu, şarkıları gerçekten batırmış resmen yaa..özellikle yalının söylediği gönülçelen tamamen başka şarkı olmuş bütün duygu her şey gitmiş yani! Esas yaşar söylediği şarkıyı godfather modunda söylemiş ![]()
|
||
|
||
| bu şarkı insanı dinlendiriyor harun da çok güzel yorumlamış
|
||
|
||
saçma sapan bir kaç tane kelime değiştirmiş, ne gereği vardı yaa.. kavuniçi demek çok mu zor geldi beyimize..!!!! cidden yahu değişti de ne oldu.yani şarkının başını "ruhidir beni adım" yerine "harundur benim adım" olarak değiştirseydi diyecektim turuncu balıkları var da kavuniçiyi değiştirmiş. düşününce cidden gereksiz gözüktü gözüme... samidir benim adım diye başlasaydı daha güzel olurdu hatta ![]() |
||
|
||
| Teoman'ın yanına bile yaklaşması zor olsa da albümdeki diğer kişilere göre iyi söylemiş. | ||
|
||
| teoman ın en sevdiğim şarkılarından biri harun tekin yorumuyla bir kez daha hayran kaldım çok güzel söylemiş. | ||
|
||
| Albümde siz asıl İrem Candar'ın yorumu ile "duş"u dinleyin. Albümdeki herkese açık ara fark atmış güzellikte.En beğendiğim parça oydu. Harun ortalamanın üzerindekilerden ama çok da iyi değil. |
||
|
||
Albümde siz asıl İrem Candar'ın yorumu ile "duş"u dinleyin. ya irem harika yorumlamış gerçekten Albümdeki herkes açık ara fark atmış güzellikte. şimdide onu dinliyorum zaten..süper bir sesi var kızın
|
||
|
||
| Harun çok iyi söylemiş şarkıyı bence insanı dinlendiriyo | ||
|
||
Harun çok iyi söylemiş şarkıyı bence insanı dinlendiriyo katılıyorum... harun abi çok güzel söylemiş bence.
|
||
|
||
| Harun söylemese bu şarkının varlığından bile haberim yoktu.. | ||
|
||
Harun söylemese bu şarkının varlığından bile haberim yoktu.. aynen ![]() benden de bir aynen ![]()
|
||
|
||
| off harun nun sesisle başka güzel | ||
|
||
| Teoman yüxexes röportajından alıntı; ''...Ben çünkü melodik anlamda düşünen biri değilim,söz yazarak başladığım için şarkı yapmaya,bazen insanları yorabiliyor seçtiğim kelimeler.Harun Tekin mesela ''İstasyon İnsanları''nı söyledi ama müzikal kelime dağarcığına uymadığından bazı kelimeleri kendince değiştirdi.'' |
||
|
||
| aayy ölürüm ölürüm yaa süper yaaaaa bu HARUN un sesi beni eritiyo yaa daha nediyimm |
||