|
||
| süper süper süper | ||
|
||
aslında bu şarkı bülent ortaçgil'in fakat daha önce ben bu şarkıyı teoman dan da dinlemiştim:) şimdi bir de harun dan dinledim. harun un söyleyişini daha çok beğendim zaten onun sesini duygusal şarkılara çok yakıştırıyorum ben:) sonra bir derdim var'ın akustik performansında şarkıyı çok güzel söylüyor... açıkçası harunun ses telleri olmak isterdim
|
||
|
||
off harun nun sesisle başka güzel aynen valla.. teoman sağolsun şarkı ztn süper bide harun un sesiyle dehşet olmuş...
|
||
|
||
| bugün fazlasıyla dinledigim şarkı harun abinin sesinden o kadar rahatlatıcı bir şarkı olmuş ki tek kelimeyle harika. | ||
|
||
| albümde güzel değil ayrıca..paramparça batmış...duş iyi olabilir ama istasyon insanları eski haliyle daha da güzel ama açıklaması varmış değiştirmesinin..süpriz ise ...hım hım güzel olmuş güzel bunu beğendim(zaten en sevdiklerimdendir).. aşk nedensiz sevmekmiş... |
||
|
||
albümde güzel değil ayrıca..paramparça batmış...duş iyi olabilir ama istasyon insanları eski haliyle daha da güzel ama açıklaması varmış değiştirmesinin.. evet bende var.Fena olmamış
süpriz'den haberi olan var mı merak ediyorum da..e.aydın'ı ? |
||
|
||
bugün fazlasıyla dinledigim şarkı harun abinin sesinden o kadar rahatlatıcı bir şarkı olmuş ki tek kelimeyle harika. evet bende sevdim güzel olmuş.Tebrikler...Grubuma
|
||
|
||
| harun tekin in sesiyle çok güzel olmuş onun sesine çok yakışmış şarkı ![]() zaten şarkıyı çok seviyordum şimdi daha çok sevviyorum
|
||
|
||
| bu şarkıda harunun sesi çok dinlendirici ama teomana da cok benziyor | ||
|
||
| Bence tempoyu biraz arttırıp azaltabilirdi. Uyuyor gibi söylemiş. Hep aynı ritmde gidiyor şarkı...Güzel gene de tabi... | ||
|
||
| dinledikçe daha da çok seviyor insan (: çok sevdiğim bir teoman parçasıydı zaten harun'da güzel yorumlamış.
|
||
|
||
harun tekin in sesiyle çok güzel olmuş onun sesine çok yakışmış şarkı ![]() zaten şarkıyı çok seviyordum şimdi daha çok sevviyorum ![]() bence de süper yorumlamış.rahatlatıyor insanı sesi ve ruhuna dokunuyor her zamanki gibi
|
||
|
||
| teomanın en sevdiğim şarkılarından birisiydi harunda şüphesiz çok güzel söylemiş.. | ||
|
||
çok ama çok güzel söylemiş harun tekin!önceden de severdim bu şarkıyı ama şimdi daha da çook seviyorum
|
||
|
||
| Ben henüz dinleyemedim ama eminim güzel olmustur....Buralara gelirse Albümü kesin almam lazim | ||