|
||
| gercekten sesi çook rahatlatıyor..süper bir şarkıymş | ||
|
||
hasta oldum bu yoruma
|
||
|
||
| teomandan sonra yadırgarız zannediyordumm ama hiçte öyle olmadı..harun abi o kadar kusursuz söylemiş kii teomanınkinden eksiksiz... | ||
|
||
| sanki gökyüzünden bir melek inmiş şarkı söylüyor...o kadar rahatlatıcı bir sesi var ki harika olmuş..... | ||
|
||
| Bence çok güzel olmuş da ne biliyim sanki teoman daha güzel söylemişti..ilk teomandan dinlediğim için de öyle gelmiş olabilir..harun da güzel söylemiş ama ben teomanın yorumunu daha çok beğeniyorum.. | ||
|
||
| ben internetten indirdimm albümü.... orginalini de aldım... isterseniz rapidshare a atıp link vereyim? ![]()
|
||
|
||
| bence çok güzel yorumlamış ve biraz değişiklik çok güzel olmuş şarkıda.Harun bi kaç söz eklemiş harika olmuş | ||
|
||
| harun bence çok güzel yorumlamış ve biraz değişiklik çok güzel olmuş şarkıda.Harun bi kaç söz eklemiş harika olmuş bence de çok güzel yorumlanmış harika OLMUŞ
|
||
|
||
harun süper yorumlamş ya arkadaşlarında dediği gibi ruhu dinlendirici bir sesi var ne bileyim çok hoş diğer şarkıları dinlemedim birşey diyemeyeceğimTürkçe kelimelerle,sesli harflerimizi yutmadan yazalım lütfen. |
||
|
||
çok orjinal olmuş ya zaten süper bir şarkı harun la daha güzel olmuş
|
||
|
||
orda bir daha durup düşünmek gerekiyor bence.beklediğimden( umduğumdan ) çok çok kötü bir halde teo.nun bir tanecik 'istasyon insanları'. orda bir daha durup düşünmek gerekiyor bence.beklediğimden( umduğumdan ) çok çok kötü bir halde teo.nun bir tanecik 'istasyon insanları'. İlk dinlediğimde ben de öyle demiştim ama birkaç kez dinlendiğinde ne kadar güzel olduğu anlaşılıyor.Teomandan iyi değil ama Harun çok güzel yorumlamış.Radiohead gibi çok dinlendirici bir ses |
||
|
||
| Bence gayet de güzel olmuş, hoş olmuş. | ||
|
||
| harun abimizin sesiyle ayrı bir güzel olmuş.. | ||
|
||
| çok güzel olmuş gerçekten çok güzel söylemiş | ||
|
||