|
||
Bende migren var nöbet bir başladı mı kıvranıyorum yerlerde ..Bu arada paylaşım için teşekkürler merve.. |
||
|
||
| Sinirsel ağrılar Bu çeşit ağrılar, genelikle küt ağrı şeklindedir. Vücudun her yerinde hissedilebilir. Ama, çoğunlukla kalp çevresindeki ağrılardan şikayet edilir. Bazı kimseler de başlarını tıpkı bir çember gibi sıkan baş ağrılarından şikayet ederler. İşte bu çeşit ağrılar, bedeni bir arızadan kaynaklanmıyorsa sinirsel ağrılardır. ben en çok sinirsel ağırlık çekiyorum ağrısı cidden çok kötü oluyor.. ağrı kesici ve diğer ilaçlarla da geçmiyor. o yüzden arkadaşlar hiç bir şeye çok fazla üzülmeyin |
||
|
||
| Bilgiler çok güzel.herkes okumalı bence..teşekkürler | ||
|
||
Bilgiler için sağol, güzel olmuş. Bişi olduğunda gelip bakarız artık. Zona en sonda direkt gözüme çarptı, çok kötü bişi, kimsenin başına gelmesin, hiçbir hastalık gelmesin hatta.
|
||
|
||
paylaşım için teşekkürler çok iyi olmuş ........
|
||
|
||
benim anneannem şeker ve tansiyon hastası. dedem beyin kanamasından ötürü ocak ayında... ![]() babaannem maşallahı var kadının. aman nazar değmesin! 78 yaşında ama dedem... daha 54 yaşındayken kalp krizinden...annemle babam da şimdilik yok bir şey... nazar değmesin de... babaannemin yeğenlerinden biri kalp krizi geçirmişti 2003 kurban bayramında, üstelik orta yaşlı. halam kansız. daha başkaaa... babaannemin kardeşleri filan hep kalp krizinden ölmüşler/öldüler. dedemin kardeşi felç ama biraz yürüyebiliyor. ya bizim sülailede kalp krizi yaygın. höh bea! herkesi yazmışım ![]() ben uykusuzluk çekiyorum. bir de ara ara kalp çevreme şiddetli ağrılar gelir. nefes alırken bile acır kalbim. hareket edemem, öylece kaskatı kalırım. ne hastalıklı şeyleriz yaa...
|
||
|
||
| Bende ülser var Allah düşmanıma vermesin...mide ağrısından obür tarafı boylıcam.Sürünüyorum. | ||
|
||
uykusuzluk malesef tepeme çöktü çok kötü ya bu gidişle profesyönel yardım almam gerekecek,bir türlü önleyemiyorum
|
||
|
||
valla benımde bobrek hastasıyım ama napalım hastalık işteee
|
||
|
||
hepsi birbirinden kötü ama en acısı yanık yanık yanık
|
||