Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Hastalıklar hakkında kısa kısa..

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Sağlık

: Hastalıklar hakkında kısa kısa..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ]

bir_derdim_var 09.02.2008 17:03:18
Bende migren var nöbet bir başladı mı kıvranıyorum yerlerde  Sad..
Bu arada paylaşım için teşekkürler merve..

derin miray 01.05.2008 15:05:55
Sinirsel ağrılar

Bu çeşit ağrılar, genelikle küt ağrı şeklindedir. Vücudun her yerinde hissedilebilir. Ama, çoğunlukla kalp çevresindeki ağrılardan şikayet edilir.

Bazı kimseler de başlarını tıpkı bir çember gibi sıkan baş ağrılarından şikayet ederler. İşte bu çeşit ağrılar, bedeni bir arızadan kaynaklanmıyorsa sinirsel ağrılardır.

ben en çok sinirsel ağırlık çekiyorum ağrısı cidden çok kötü oluyor.. ağrı kesici ve diğer ilaçlarla da geçmiyor. o yüzden arkadaşlar hiç bir şeye çok fazla üzülmeyin

* Nevermind(!) 20.05.2008 20:14:39
Bilgiler çok güzel.herkes okumalı bence..teşekkürler

Limon 20.05.2008 20:22:18
Bilgiler için sağol, güzel olmuş. Bişi olduğunda gelip bakarız artık.  Grin Zona en sonda direkt gözüme çarptı, çok kötü bişi, kimsenin başına gelmesin, hiçbir hastalık gelmesin hatta.

yazgülü gürer 20.05.2008 21:39:42
paylaşım için teşekkürler çok iyi olmuş Wink Smiley ........

30.06.2008 05:47:16
benim anneannem şeker ve tansiyon hastası. dedem beyin kanamasından ötürü ocak ayında... Sad
babaannem maşallahı var kadının. aman nazar değmesin! 78 yaşında Grin ama dedem... daha 54 yaşındayken kalp krizinden...
annemle babam da şimdilik yok bir şey... nazar değmesin de...
babaannemin yeğenlerinden biri kalp krizi geçirmişti 2003 kurban bayramında, üstelik orta yaşlı. halam kansız.
daha başkaaa... babaannemin kardeşleri filan hep kalp krizinden ölmüşler/öldüler.  dedemin kardeşi felç ama biraz yürüyebiliyor. ya bizim sülailede kalp krizi yaygın. höh bea! Grin herkesi yazmışım Grin
ben uykusuzluk çekiyorum. bir de ara ara kalp çevreme şiddetli ağrılar gelir. nefes alırken bile acır kalbim. hareket edemem, öylece kaskatı kalırım.
ne hastalıklı şeyleriz yaa... Smiley

E.Ü 22.07.2008 14:55:36
Bende ülser var Allah düşmanıma vermesin...mide ağrısından obür tarafı boylıcam.Sürünüyorum.

fizikopat 27.07.2008 21:54:26
uykusuzluk malesef tepeme çöktü Cry Cry  Cry  çok kötü ya bu gidişle profesyönel yardım almam gerekecek,bir türlü önleyemiyorum Undecided

mor_simgesi 17.08.2008 18:35:53
valla benımde bobrek hastasıyım ama napalım hastalık işteee Undecided Undecided

r.calisir@hotmail.com 24.11.2008 14:31:29
hepsi birbirinden kötü ama en acısı yanık yanık yanık Sad

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468