|
||
| evet aynen öyle tamam nefret ediyosunuz ama yanlıs konusmayın lütfen ayrıca sevenlere niye bu kadar tepki gösteriliyo anlamıyorum ben burası forum seksendört hakkında bu fan sitesi üyelerinin düsüncelerini öğrenmek için açılmıs biz sevmeyenlere laf etmiyoruz ama... | ||
|
||
| ben dinlemem ama iğrenç demeyede hakkım yoktur.sonuçta ortada bir iş bir çaba ve emek var.saygı duymalıyız.. | ||
|
||
"sesimi duymuyor musun" ve "şimdi git" şarkılar harikaaa...
|
||
|
||
| ama yeni labümleri çıksa çok ii olacak ya | ||
|
||
"Ölürüm hasretinle" ilk çıktığı zamanlarda arkadaşlarla dersanede bağıra bağıra söylerdik Zamanla sıkılsamda bazı şarkılarını severim.Yeni kliplerinide televizyonda görelim bakalım nasıl olacak
|
||
|
||
| son mektup fav. parçam | ||
|
||
| evet ya son mektup çok güzel benimde favori parçam son mektup | ||
|
||
| dinlemyenlere "şimdi git" ve "sesimi duymuyor musun" şarlkıları şiddetle tavsiye ediyorum... | ||
|
||
genelde albümlerde bir kaç parçayı sevmezdim herp içlerinden sevdiklerim ve sevmeidklerim die ayırırdım ama seksendört asla ölee bişey olmadı ! hepsini de çok sevdim !
|
||
|
||
| dinledikçe eminim dahada seviceksiniz.. | ||
|
||
| aslında bu grubun adı seks and 4 müşşş ama nedense değişmiş iştee | ||
|
||
| bende grubun adını sex and dirt diye biliyordum??? | ||
|
||
ben de utanarak söylüyorum sex and world diye biliyorum
|
||
|
||
| ya simdi bunlar ünlü olmadıları dönemlerde ingilizce müzik yapıyolarmıs adlarıda sexanddirt müş bunu türkçeye cevirince(bide türkçe müzik yapmaya baslayınca) 84 ortaya cıkmıs böyle dediler yani... | ||
|
||
| daha önceden isimleri sex'n'dirth idi türkçeye çevirince kolay olsun diye 84 olmuşlar | ||