|
||
aslında bu grubun adı seks and 4 müşşş ama nedense değişmiş iştee limon barda çalarken ingilizce söylüyorlardı ))türkçe söylüyorlar tabi(( sonra tamamen türkçeye geçince 84 olmuş...bi röportajda okumuştum... |
||
|
||
aslında bu grubun adı seks and 4 müşşş ama nedense değişmiş iştee 4 değil dirt
|
||
|
||
aslında bu grubun adı seks and 4 müşşş ama nedense değişmiş iştee 4 değil dirt
|
||
|
||
aeuhaeu 84 ün fan sitesindeki mor ve ötesi bölümünde akıllının tekide mvo ni seviyorum ama onların fan sitesindeki 84 kısmında çok kötü şeyler yazmışlar:( demiş
|
||
|
||
aeuhaeu 84 ün fan sitesindeki mor ve ötesi bölümünde akıllının tekide mvo ni seviyorum ama onların fan sitesindeki 84 kısmında çok kötü şeyler yazmışlar:( demiş hops aramızda bir ispiyoncu mu var ![]() ![]() olursa olsun zaten kötü şeyler yazmadık çok da tındı
|
||
|
||
![]() |
||
|
||
)))))))))))))))))))))))komik....
|
||
|
||
| grup güzel.beyazda izlemiştim canlı performansları(: harika... | ||
|
||
| yeni klipleri "sesimi duymuyor musun" adlı şarkılarına gelmiş.. | ||
|
||
aeuhaeu 84 ün fan sitesindeki mor ve ötesi bölümünde akıllının tekide mvo ni seviyorum ama onların fan sitesindeki 84 kısmında çok kötü şeyler yazmışlar:( demiş ![]() O da iyiymiş:P Ben grubu sevmiyorum hatta nefret ediyorum, rock'ı iyi yapamadıklarını düşünüyorum (kişisel düşüncee) dinleyene saygı duyarım tabii ki her zaman söylüyorum ama ben almayayım..
|
||
|
||
| bence fena bi grup sayılmazlar ama çok ısındığımı söyleyemem... | ||
|
||
| valla kardeşi ben sevdim ama mor ve ötesi kadar degil.Özellikle ölürüm hasretinle şarkısını ilk çıktıgında her gün dinlemezsem bıkkınlık gelir.Kısacası mor ve ötesi kadar olmasa da onlarda kaliteli müzik yapıyorlar.Umarım müzik dünyasında kalıcı olurlar da müzik zevkimiz gelişir.Ya siz ne dersiniz... | ||
|
||
| konser Büyük hasret sona eriyor Seksendört 23 Aralık günü Studio Live İstanbul'da sahne alıyor imza günü Seksendört 10 Aralık'ta İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Sergi Sarayının Rumeli Salonunda sevenleriyle 14.30'da imza günün'de buluşacak. imzalı 84 posteri İmzalı 84 posteri kazanmak ve daha özel olmak ister misiniz? ayrıntılı bılgi fan sitemızde dır. www.84clubonline.com lokal aneztezi Seksendört 4 Aralık Ankara if Performance Hall Lokal Anestesi programına konuk olacak. Ayrıntılar için www.lokalanestezi.com ayrıca seksendört sevenlerı ıcın bırbırınden farklı sprızler beklyor...ayrıntılı bılgı fan sıtemızdedir... |
||
|
||
rock müzik bu gruba extra large beğenmiyorum solistinin sesi çok kötü
|
||
|
||
| şarkıları hoş..dinlenebilecek bir grup yani saçma değiller bence... | ||