|
||
| katılıyorum ya ben sevemedım rock mı arabesk mı bellı degıl zaten dıkkat edın rock dınleyıcısı dınlemıyor tabı dınleyenlere saygım var ama ben sevemedım.... | ||
|
||
hee bir de böyle rock mı arabask mi belli olmayanlar için rockpop dan sonra rockarabesk de çıkmış bir röportajda okudum bu grupda öyleymiş(iddia etmiyorum sadece okuduğumu söylüyorum ki zaten iddia edemem çok saçma bir olay)..yani ne diyeyim bilmiyorum.rockarabesk ne yaa zaten grubuda sevmiyorum.rock başlığı altında saçma sapan işler yapıyorlar.aa pardon rockarabesk ama sevenlerde var galiba o yüzden
|
||
|
||
| limp bizkit,korn,slipknot coverları yaptıklarını öne süren,sex and dirt gbi marjinal bi isme sahipken türkçe müzik yapmaya başladıktan sonra adlarını seksendört olarak değiştren türk rock(!) grubu.... yıllar önce geceleri kanallar asıl programlarını btrdikten sonra müzik yayını yaparlardı ve bi adam çıkmıştı''bu yüzdeeeen her gece beeeen''die bi şarkısı vardı...adam ertesi gün meşhur oldu ve binler sattı... ama maalesef bu grup sadece tek şarkıyla ve gizemli bi şekilde yayalım kendimizi ortama,şarkı zaten damar,türk milleti duygusal acaip bi iş yaparız mantığıyla çıkmışlar ve tutunamamışlardr... limp bizkit coverı yaptıklarını söliip,çok duygusal bi parçayla-nerdeyse elektro bile duyulmuyo- rock tarzımız bzim die konuşup snnda artık nerdeyse unutulan bi gruptr... rock duygusuzluk içerri savunmuorum ama amaç aşk ya da duygu anlatmaksa belki mukayese yanlış olıcak ama AŞK İÇİNDE de bir aşk şarkısıdr ölürüm hasretinle de.. dinleyene saygım sonsuz ama bnce rock bizim tarzımız fikirlerini baki kılamadılar.... |
||
|
||
vallahi irem gibi çok akıllı çıktılar ilk önce internette hacettepeli çocukların yaptığı demo şarkı diye yedittirdiler ölürüm hasretinleyi sonrada bir ay olmadan hoba bir klip hoba bir albüm medyaya oturdular bence buna kaliteli grub murup denmez çok iyi patlama yapanların sonunu görüyoruz hepsi sonradan sönüyo bence bu arkadaşlarda böyle albümün işi bittikten sonra sönecek bakın yanlış hatırlamıyorsam biri bizi gözetliyor diye aptan saptan bir yarışma vardı ordan tarık diye bi adam albüm çıkardı çıktıktan sonra herkes o dönem tarık tarık diyodu şimdi adam piyasada bile yok bence böylelerinin sonu hep böyle hüsran oluyor medya önünde reklam reytink için gezen insanlardan hazzetmiyorum ve bence çoğu kişide bunu düşünüyo çokmu iyi hersabah program program gezip gündemi meşkul etmek bilmem belkide konuyu sapıtım ama sevmiyorum ya ben böyle kişileri ve böyle gruplar
|
||
|
||
sevmiyorum ya pop söylüyorlar ama sanki arabeste kaçıyor sanki
|
||
|
||
sevmiyorum ya pop söylüyorlar ama sanki arabeste kaçıyor sanki evet arkadaşım bizde henüz anlayamadık ne tarz söylediklerini ![]()
|
||
|
||
karışık bi tarz ama affet şarkısı dilime takılıo
|
||
|
||
hiç sevemedim bir aralar ilk çıktığında her yerde ölürüm hasretinle adlı şarkıları çalıyordu ama ben hiç ısınamamıştım biraz aşk şarkısı olduğu içinde olsa gerek genelde öyle slow müizk yapıyorlar rock müizk yapıyorlar demeye bin şahit gerek...
|
||
|
||
| ya türlerini çözemedim açıkcası ama işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum | ||
|
||
| sarkıları gusel de ne muzık yaptıklarını ben de anlmaıs deılım ama canlı performansı ırenctı sahsen ben begenmedım ama erdem acaıp matrak bıse onn dısında grubu swmıoum | ||
|
||
şarkılar idare eder ama canlı performansları berbat
|
||
|
||
| bence çko ii bi grup akıllı davranı tutulablecek şarkıyla çıkış yapmislar ben daha ii olcklarına inanyrm | ||
|
||
ben sevmem de dinlemem de bu grubu... nedense bir türlü de sevemedim
|
||
|
||
| ya ben böyle gruplarına ömürlerin,i genelde tahmin ediyorum.fazla sürmeyecek belli işte 2 şarkıyla nereye kadar... | ||
|
||
| bir ara affete takmışıtım bayağı... ama şimdi pek dinlediğim söylenemez... ama bence iyi bir grup...
|
||