mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: seksendört (seksendortfan.com)

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Bu_R_cu 16.06.2006 23:44:41
katılıyorum ya ben sevemedım rock mı arabesk mı bellı degıl zaten dıkkat edın rock dınleyıcısı dınlemıyor tabı dınleyenlere saygım var ama ben sevemedım....

red_sky 17.06.2006 00:24:38
hee bir de böyle rock mı arabask mi belli olmayanlar için rockpop dan sonra rockarabesk de çıkmış Lips Sealed bir röportajda okudum bu grupda öyleymiş(iddia etmiyorum sadece okuduğumu söylüyorum ki zaten iddia edemem çok saçma bir olay)..yani ne diyeyim bilmiyorum.rockarabesk ne yaa Grin zaten grubuda sevmiyorum.rock başlığı altında saçma sapan işler yapıyorlar.aa pardon rockarabesk  Grin  Grin ama sevenlerde var galiba o yüzden  Lips Sealed  Lips Sealed

nesta 17.06.2006 01:21:13
limp bizkit,korn,slipknot coverları yaptıklarını öne süren,sex and dirt gbi marjinal bi isme sahipken türkçe müzik yapmaya başladıktan sonra adlarını seksendört olarak değiştren türk rock(!) grubu....

yıllar önce geceleri kanallar asıl programlarını btrdikten sonra müzik yayını yaparlardı ve bi adam çıkmıştı''bu yüzdeeeen her gece beeeen''die bi şarkısı vardı...adam ertesi gün meşhur oldu ve binler sattı...
ama maalesef bu grup sadece tek şarkıyla ve gizemli bi şekilde yayalım kendimizi ortama,şarkı zaten damar,türk milleti duygusal acaip bi iş yaparız mantığıyla çıkmışlar ve tutunamamışlardr...

limp bizkit coverı yaptıklarını söliip,çok duygusal bi parçayla-nerdeyse elektro bile duyulmuyo- rock tarzımız bzim die konuşup snnda artık nerdeyse unutulan bi gruptr...

rock duygusuzluk içerri savunmuorum ama amaç aşk ya da duygu anlatmaksa belki mukayese yanlış olıcak ama AŞK İÇİNDE de bir aşk şarkısıdr ölürüm hasretinle de..
dinleyene saygım sonsuz ama bnce rock bizim tarzımız fikirlerini baki kılamadılar....

rockmanyak 17.06.2006 14:41:40
vallahi irem gibi çok akıllı çıktılar ilk önce internette hacettepeli çocukların yaptığı demo şarkı diye yedittirdiler ölürüm hasretinleyi sonrada bir ay olmadan hoba bir klip hoba bir albüm medyaya oturdular bence buna kaliteli grub murup denmez çok iyi patlama yapanların sonunu görüyoruz hepsi sonradan sönüyo bence bu arkadaşlarda böyle albümün işi bittikten sonra sönecek bakın yanlış hatırlamıyorsam biri bizi gözetliyor diye aptan saptan bir yarışma vardı ordan tarık diye bi adam albüm çıkardı çıktıktan sonra herkes o dönem tarık tarık diyodu şimdi adam piyasada bile yok bence böylelerinin sonu hep böyle hüsran oluyor medya önünde  reklam reytink için gezen insanlardan hazzetmiyorum ve bence çoğu kişide bunu düşünüyo çokmu iyi hersabah program program gezip gündemi meşkul etmek bilmem belkide konuyu sapıtım ama sevmiyorum ya ben böyle kişileri  ve böyle gruplar Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry

gökce 18.06.2006 10:33:35
sevmiyorum ya pop söylüyorlar ama sanki arabeste kaçıyor sanki  Grin

red_sky 18.06.2006 11:50:44
sevmiyorum ya pop söylüyorlar ama sanki arabeste kaçıyor sanki  Grin
evet arkadaşım bizde henüz anlayamadık ne tarz söylediklerini  Grin  Wink

sıla 20.06.2006 11:49:37
karışık bi tarz ama affet şarkısı dilime takılıo  Grin

gül kendine! 20.06.2006 14:45:34
hiç sevemedim  bir aralar ilk çıktığında  her yerde  ölürüm hasretinle adlı şarkıları çalıyordu  ama  ben hiç  ısınamamıştım  biraz  aşk şarkısı  olduğu  içinde  olsa  gerek  genelde  öyle slow müizk yapıyorlar  rock  müizk  yapıyorlar demeye  bin şahit gerek... Lips Sealed Angry

bihtermvo 20.06.2006 14:47:10
ya türlerini çözemedim açıkcası ama işlerini çok iyi yaptıklarını düşünüyorum

the-suffering 06.07.2006 07:38:35
sarkıları gusel de ne muzık yaptıklarını ben de anlmaıs deılım ama canlı performansı ırenctı sahsen ben begenmedım ama erdem acaıp matrak bıse onn dısında grubu swmıoum

m.yiğit 06.07.2006 07:55:47
şarkılar idare eder ama canlı performansları berbat Sad

hilal 06.07.2006 08:40:43
bence çko ii bi grup akıllı davranı tutulablecek şarkıyla çıkış yapmislar ben daha ii olcklarına inanyrm

06.07.2006 11:25:19
ben sevmem de dinlemem de bu grubu... nedense bir türlü de  sevemedim Tongue Lips Sealed

bihter 06.07.2006 12:03:18
ya ben böyle gruplarına ömürlerin,i genelde tahmin ediyorum.fazla sürmeyecek belli işte 2 şarkıyla nereye kadar...

cambazimbenim 06.07.2006 13:55:24
bir ara affete takmışıtım bayağı...
ama şimdi pek dinlediğim söylenemez... ama bence iyi bir grup... Wink

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19