mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: seksendört (seksendortfan.com)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19

DİDEMVÖ 16.03.2007 15:59:43
Bazı şarkıları güzel ama AFFET ten nefret ediyorum. Arebesk gibi rock yapıyorlar bence..

mvökeş[dnz] 24.03.2007 13:36:56
çoooooooook başarılılar diyemeyeceğim ama seviyorum...yani sesimi duymuyor musun klibi %60 ereğli konserinden görüntüler taşıyor..(e kolay değil 300 bin küsür insan izled iher sene öyle oluyor iğne atsan yere düşmez mvö o yüzden zirve diyor galiba e hakkıda var adamların).klip ereğli ile başlıyor ereğli ile bitiyor biz böyle deli gibi alkışlıyoruz...keşke daha yakından çekselerdi de kendimizi görebilsek(aa  tv ye çıktım yaşasın ünlü oldum;))

tuna klibin bir yerinde sahnenin ucunda kollarını açıyor...orda hoşgeldin ereğli die avaz avaz bağırıyordu;)bizde hoş bulduk diyorduk..o konserin bi hatırası var doğum günüm olduğu için bana gelen hediye paketini konserin orta yerinde herkesin içinde açtım..sağolsun annemin arkadaşı bana BÜYÜK DÜŞLER adında çok sıkı bir albüm almış da beni para biriktirme derdinden kurtardı...bende parayı mideme indirdim...hehe nese konuyu sapıttım ne diyorduk hah 84;
grubun davulcusu serter ile aynı gün doğduk.ereğli'ye geldikleri tarih!8 temmuz...tunacık bize iiki doğdun serter die şarkı söyletti...millet de deli gibi bağırdı bi pastamız eksikti ha!onu da kuliste halletmişlerdir inş.de ereğli hatırası olur!!

g3ri2ay1m 11.04.2007 21:38:49
seksendört manga gibi vazgeçemeyeceğim gruplar arasında....onlar zaten rocker olduklarını iddia etmiyolar...içlerinden gelen sese kulak verdiklerini söylüyorlar....ve doğrusunu yapıyorlar...onları çok seviyorum

burchu84 17.04.2007 00:16:14
evet yenı album hazırlıgındalar.. en son cuma gunu cıne 5 pürneşe programındaydı ( tuna ve erdem)
bu arada serterede gecırdıgı kazadan dolayı acıl şifalar dılıyorum ..

rock_damla 27.04.2007 18:21:45
o serter varya birio beni zaten bağlama çalmakla müziğe başlaması + puan bnce benim gözümde boyuna minimum süper bi fırlama:)

delykıss:)) 22.05.2007 09:48:19
BENCE GGRUP ÇOK GÜzEL ÇOK SEVİORUM ÖZELLİKLE ERDEMİ
YA AMA KLİP FALAN İSTİORUZ YAAAAA
NE DİyE KAYBOLDULAR ORTALIKTAN
NOLUR GERİ DÖNÜN

bengül_hazal 30.06.2007 14:09:40
 konserlerıne gıttım adamlar manyak ya ve türk sanat müziginide cok guzel soyluyolar bayıldım anlaraaa tunanın sesı süperrrrrrrrrrr

merve_mor 30.06.2007 15:56:08
offf of diye giriş yapmak istiyorum bütün bir yıl boyunca okul servisimizde ölürüm hasretinle dinledik ya artık diğer şarkılar garip gelmeye başlamıştı bence solistlerinin sesi berbat ya nezle olmuş gibi çıkıyor Grin klipleride ayrı bir komedi zaten arkadaşlarına tükürmesi falan sevmiyorum ben bu grubu ya hiç ama hiçççç ısınamadım acayipte özentiler özellikle sesimi duymuyormusun şarkısınin kllibi komedi niyetine sesi kapatıp izliyorum Grin

m.yiğit 30.06.2007 16:00:04
şarkılar idare eder de canlı performanslarını pek beğenmedim  vokal hem şarkıları kendi yazıyomuş hem sözleri unutuyo Grin
bi de affet'in klibi komedi filmi gibi olmuş eski türk filmleri aklıma geldi Grin

betüL! 30.06.2007 16:24:27
seksendort hayatımda ayrı bır  yere sahıp olan grupların baslarında gelır.cok ayrı bır yerlerı var bende.sarkılar,sozler,sahne performansları ne bılım herseylerıyle sevıyorum onları ben.ayrıca olumsuz yorumları hep okuyorumda olurum hasretınle cok tutulmus baymıs falan.ee sarkının tutulması onların sucu degıl yanı.adamlar ole bı sarkı yapmışkı buyuk kucuk herkes kendınden bırseyler bulmuş.kayboldular vs.bunlara gelınce.onları takıp etmedıgınız ıcın tvlerde gormeyınce bu yorumlarda bulunuyosunuz.oysakı sureklı konserdeler heryerı dolasıyorlar.yenı klıp ve yenı album ıcınde calısıyorlar.eger hemen sonecek durumda bı grup olsalardı  bu kadar buyuk bır fan aılesıne sahıp olmaz yenı album ıcın caba sarfetmezlerdı.arabesk yorumuna gelıncee...burda tunanın soledıklerınden de faydalanarak bıkac bısey solım.ılk parca bıraz yavas oldugu ıcın herkesbole bı yakıstırma yaptı.oysakı albumu dınledıgınızde cok sert hızlı parcalarda var.orn: sımdı gıt!
yanı bı parca dınleyıp boyle yorumlarda bulunmayın.onlar ortalıktan kaybolmadılar kaybolmıcaklarda goreceksınız;) tabı sevmeyenlere de saygımız sonsuzz...ama bazı yanlıs anlasılmaları en azından bılmeyenler ıcın duzeltmek ıstedım....ınş hep boyLe devam ederLer(=

muse_ES 30.06.2007 17:34:37
sonuna kadar betül'üme katılıyom ya çok hoş yazmışsın canım Kiss seksendört diyince akan sular durur benim için ya onlar cidden bir başka grup üyeleri hele serter o kadar sıcakkanlıki Kiss,ayrıca müziklerine diyecek laf yok 1-2 parçasını dinleyipte eleştirenleri ciddiye bile almıyorum zaten Angry,onlar süperler konserlerinede gittim ve acayip eğlendim tanıştım onlarla acayip tatlılar :)hem betül'ün de dediği gibi eğer hemen sönecek bir grup olsalardı bizim gibi çooook büyük bir fan kitlesine sahip olmazlardı kısacası hepsi süperler çok güzel müzik yapıyorlar ben çooook seviyorum onları özellikle serteri şu ana kadar hiç ama hiç bir mailimi cevapsız bırakmadığı için çook teşekkürler Grin ;Dbu arada "mvökeş"diye bir üye "serterle doğum günüm aynı 8 temmuz yazmış"ama serterin doğum günü 7 temmuz canım Wink

just me 02.07.2007 14:33:16
aa sekesendört çok güzeldir bi kerem... Grin ben çok seviyorum,şarkıları gerçekten de ''Güzel''..solistin sesi çok tatlı...''Sesimi Duymuyor musun?''un klibini çok seviyorum.çok sıcaklar,çok şenler,çok tatlılar...

aksemsettin 09.07.2007 01:12:24
''O sensin'' çok güzel olmuş.

ahmet347 09.07.2007 07:07:32
ben bi keresinde canlı performanslarını dinledim. midem bulandı yaa. bi daha da hiç sevemedim o grubu. Sad

tooche 09.07.2007 17:30:32
ben hastasıyım tam bir seksendört delisiyim özellikle tunanın onun için canımı veririm şimdi iyi bir grup kimse atıp tutmasn tunamın sesi yetiyor zaten onlar benim canlarım artık klipleri bulmak için kanal kanal geziyorum tüm şarkıları ayrı bir güzelll

harfleri yutmayın..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19