|
||
| bnce siz onların ne şartlar altında meşhur olduklarını bilmeden konuşuonuz onlar kaç senelik bi grup ve eğer bu albümleri çıkmasaydı internete yayılmasaydı şarkıları dağılcaklardı o aşamaya geldiler Tuna'nın seside gayet mükemmel aslan gibi sesi var çocuğun klipleride çok güzeldiki bnların devamı olur inş. biz onların konserinde çok manyak coşmuştuk bu zamana kadar başka hiç bi konser bna onların konserindeki gibi zevk vermedi keşke bi daa gelselerde o zamanki gibi coşsak bnce onlar hakkında ççççoookkkk yannnlllııışşş düşünüonuz siz öle kötü düşünerek dinlemişsiniz ve onlar hakkında öle şeyler düşünüonuz bn her dinleyişte yeniden aşık oluom onlara ve ben seksendörtfanı olarak onların daa ii yerlere geleceğini düşünüom ve ayrıca SERTER TIFIL FİLAN DEİL ONUN HAKKINDA BÖLE KONUŞMAYIN SANKİ KARŞINIZDA UFACIK ÇOCUK vAR DALGA GEÇİLCEK HİİÇÇ Bİ YANI YOK ...SeKsEnDöRt FoReveR.... |
||
|
||
| fatmacım baya yazmaşın arkadaşım ya baya kzımışsın belliki yapılan eleştirilere ama biliyosunki insanların duşuncelerini grub84 duzeltebilir canım biraz programlara çıkıp kendilerini ifade edebilirller ----------mor ve ötesi number one -----------------------------grup84-anlatılmaz yaşanır -------
|
||
|
||
| tamm ben zaten birşey demedim bunlar benim tamamiyle kendi düşüncelerim kimseye yönelik birşeyde yazmadım yazılanları seksendörtte düzeltebilir haberleri olsa tabi onlarda bişi yazarlar ama bn seksendörtü gerçekten çok seviom onlar hakkında böle yazılanları görünce yani inasnların onlar hakkında böle düşündüklerini görünce bnde onların aslında düşündüklerinin yanlış olduğunu hiçte öyleolmadıklarını belirtmek için yazdım | ||
|
||
| ereğliye geldikten sonra dinlemeye başladım aslında seviyorum ama artık ortada yoklar çabuk çıkmaları dileğiyle... | ||
|
||
| arkadaşlar sevmeyenlere diyorum: eğer iyi ve güzel bir grup olmasalardı intenette çook seivlip, rağbet görmezlerdi ve ben onlarında fan üyeleriyim laf getirirtmem grubuma. zaten türkiyenin en süper gruplarından 2.'si(birici morlar ama 2tane 2. var diğer 2. maNga) sevmeyen sevmesin buraya boşuna yorumda yazmasın lütfen. | ||
|
||
| kendini rock grup zanneden arabesk grup, elektrogitar ve bateri kullanmak neyseki rock grup olmak adına çoğu zaman yetersizdir... | ||
|
||
| bir iki şarkıları güzel ama bir süre sonra bıkıyo insan..eğer bir şarkıdan bıkmıyosam o şarkı güzeldir ve o şarkıcı kalitelidir bence yani seviyorum denilemez... | ||
|
||
| sadece şu şarkılarını seviyorm ölürüm hasretinle kaçalım mı son mektup affet |
||
|
||
| yeni albüm ne zaman çıkarıckalar acaba | ||
|
||
| dinlemedim asla da dinlemem | ||
|
||
| pop müzikte çok başarılı bir grup.ama rock müzik mi asla | ||
|
||
| insanlar ilk zamanlar pohpohluyorlar gruplardan seviniyorlar sonra bir anda bırakıyorlar herşeyi grup dumur oluyor yazık oluyor | ||
|
||
| Seksendört ikinci albüm çalışmalarına başladı.Tüm söz ve müziklerin kendilerine ait olacak albümün 12 parçadan oluşması planlanıyor.Yeni albümün prodüktörlünü ilk albümde olduğu gibi Seksendört üstlenecek.Kayıtları Ankara da yapılacak albümün çıkış tarihi henüz belli olmamaktadır. haberin kaynağı; http://www.seksendort.com.tr |
||
|
||
| rock standarına bakıldığında vasat bir grup ayrıca canlı söyleyince baya ritm bozuklukları oluyor grupta.. ama dinlemedim değil mesela son mektup gerçekten çok hoşuma gitmişti.. |
||
|
||
| bende tüm şarkılarını dinledim,son mektup gerçekten güzel | ||