|
||
| Pek sevmiyorum açıkcası.. | ||
|
||
| önce yükselir gibi olup sonra düşen gruplardan affet şarkıları fena değil ama daha çok emek vermeleri lazım | ||
|
||
| ben bütün şarkılarını sevdim hepsi güzel bence | ||
|
||
| sevmiyom bu adamları arabesk karıştırıyolar işin içine benlik değil solisttede ses yok zaten | ||
|
||
| Seksendört’ten Hayranlarına Mektup Var! Seksendört’ün yeni albüm öncesi son klibi “SON MEKTUP”a geldi. 2.stüdyo albümlerini Ocak ayında Pasaj Müzik etiketi ile yayınlamaya hazırlanan Seksendört grubundan hayranlarına yeni klip sürprizi! Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri ile büyük ses getiren grup günümüzün en önemli iletişim aracı internette ünlendi. Albümleri çıkmadan yüzbinlerce hayranı olan Seksendört grubu albüm sonrası da bu başarıyı tirajları ve verdikleri konserler ile devam ettirdi. Şu an yeni albüm hazırlıkları için stüdyoya kapanan grup Ocak ayında yeni şarkıları ile sevenlerine tekrar merhaba diyecek… "Son mektup" klibi DNA filmden Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde İstanbul’un çeşitli mekanlarında çekildi. Hızlı kamera hareketleri ve kurgusu ile dikkat çeken klibin montajı iki hafta sürdü. |
||
|
||
| vay ocakta yeni albüm var demek.. en çok sevdiğim parçalarına çekmişler klibi çok sevindim valla...son mektup harika
|
||
|
||
son mektup |
||
|
||
en sevdiğim şarkılarından birine klip çekmişler. klibi yeni gördüm. sağol rainbow
|
||
|
||
bir az geç olmuş yeni klipleri ama yeni albümlerini bekleyeceğiz artık
|
||
|
||
ben klibi pek sevmedim ama şarkı çok güzel
|
||
|
||
sarkıyı cok sevıyorum ama klıp bıraz daha guzel olabılırdı
|
||
|
||
benim cok hosuma gidiyor
|
||
|
||
| solistin sesi güzel ama başarılı olmaları için zaman gerek bi ara çok çıkıyolardı tv falan umarım çabuk parlayıp çabuk sönenlerden olmazlar biraz daha emek vermeleri gerek | ||
|
||
| son mektup parçasını nihayet cideolandı.. bence albümün en güzel parçasıydı, videoyu ne kadar çok tahminiöin altında olsa da keyifli... | ||
|
||
çok sevdiğim şarkıya klip çekmişler klipde süper solistde solisti kerem kabadayıya benzettiğim için sanırsam çok seviyorum
|
||