|
||
| Valla seksendört apayrı biR grup. sanat müziği seVmeleri Ve bazı konserlerinde söylemelerinden dolayı beğenmiştim. güzel şarkıları Var. Ve son mektup hakikatende albümün en güzel parçası bence... Türkçemizi doğru kullanalım...! |
||
|
||
| son mektup harika olmuş. | ||
|
||
| Seksendört Fan Club kısa bir aradan sonra yepyeni arayüzü dopdolu içeriği sıcacık ortamıyla sizlerle. Artık yeni yerimiz TürkfanClub anasayfasının "FanClublar" bölümünde. Bizi izlemeye devam edinSeksendört'ün daha önce hiç duyulmamış yeni şarkısı "Azap" ilk defa TürkFanClub'da... TürkFanClub duyurularda. www.turkfanclub.com www.seksendortfan.com |
||
|
||
son mektup formatında sanki ''azap'...ama ben severim bu grubu ![]() gel kurtar beni yine eskisi gibi bir baba sevgisi gibi ağır ve yavaş.. burası güzel şarkının ![]() |
||
|
||
son mektup formatında sanki ''azap'...ama ben severim bu grubu ![]() gel kurtar beni yine eskisi gibi bir baba sevgisi gibi ağır ve yavaş.. burası güzel şarkının ![]() begendınız ıcın tesekkur ederız
|
||
|
||
| evet azap süper olmuş=) yeni albümlerini dört gözle beklediğim bir grup=) |
||
|
||
| yeni albümün adı "KGB" olacakmış | ||
|
||
| K.G.B albümünde yer alacak parçaların isimleri şöyle; Belki Kara Gözlüm Ses Tiryakisi K.G.B Olmuyor Gecelik Aşk Miyim Megazin Yinemi Ben Rol Yapma Lorem Ipsum SIT dipnot:Seksendört - K.G.B (2008 yeni albüm) Seksendört 2.stüdyo albümünü Ocak ayında Pasaj Müzik etiketiyle yayınlamaya hazırlanıyor. Şu an yeni albüm hazırlıkları için stüdyoya kapanan grup Ocak ayında yeni şarkıları ile sevenlerine tekrar merhaba diyecek… 16 parça arasında 11'i tercih edildi. Aralık ayında kayıtların bitmesi planlanıyor. Ocak ayında çıkacak olan albümün ismi K.G.B olarak belirlendi. ![]() |
||
|
||
bu kgb'nin adı bana üçnoktabir'in hkb'sini hatırlattı neyse bekleyip göreceğiz albümü bakalım nasıl olmuş (: sağol canım bilgi için
|
||
|
||
iyi bir gruplar ama daha fazla çalışmaları gerektiğini düşünüyorum daha yolun başındalar çalışmaya devam ..
|
||
|
||
iyi bir gruplar ama daha fazla çalışmaları gerektiğini düşünüyorum daha yolun başındalar çalışmaya devam Kesinlikle katılıyorum ve bence çok güzel bir albüm.. ..
|
||
|
||
| aaahh ben seksendorte bagiliyorum cok guzel soyluyor | ||
|
||
| bence hoş bi grup özellikle masum değiliz şarkısı çok hoşş | ||
|
||
bende bazı şarkılarını çok severim ama çok arabeskimtrack bir grup gibi geliyor bana şarkıları ağlak yapıyor
|
||
|
||
| K.G.B albümünde yer alacak parçaların isimleri şöyle; Belki Kara Gözlüm Ses Tiryakisi K.G.B Olmuyor Gecelik Aşk Miyim Megazin Yinemi Ben Rol Yapma Lorem Ipsum SIT |
||