|
||
| K.G.B. kimseler bilmesin, kimseler görmesin, benimle yaşasın ölsün bu sevda... çok güzel parça...
|
||
|
||
arka planlari hep cok güzel oluyor ama bazen sarki sözlerini duyamiyorum o kadar kayip oluyorki arka planda. "ölürüm hasretinle" en güzel parcalari bugüne bugün..onun disindada bir kac tane var ama digerlerinin hepsinin arka plani sözleinden dahada ön planda oldugu icin ne dedigini anlamiyorum solistlerinin
|
||
|
||
| dinlenmeyecek kadar da kötü değil sanki.. | ||
|
||
| son albümde biz büyüdük der gibi olmuşlar gerçekten büyümüşler mi büyümemişler mi göreceğiz yakında.şimdilik fena değiller bence. | ||
|
||
son albümde biz büyüdük der gibi olmuşlar gerçekten büyümüşler mi büyümemişler mi göreceğiz yakında.şimdilik fena değiller bence. evet bayağı bir değişmişler
|
||
|
||
yeni albümden K.G.B ve azap şarkılarını sevdim
|
||
|
||
| vokalin saç baş değişmiş. Eskiden mazlum bişeydi şimdi yine tarz yapmış. Biraz daha rock müziğe yönelmişler sanki. Dinlemiyorum ama değişmeleri iyi olmuş | ||
|
||
| değiştikleri iyi olmuş yeni albümleri de güzel azap ile k.g.b. favorim
|
||
|
||
| Badem - Grup 84 tarih : 30.05.2008 21:00:00 mekan : Ooze Venue bilet fiyatları: 1. Kategori: 23,00 YTL ön bilgi: - 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Alkollü içki satışı vardır. - Kapı açılış: 21:00 Konser: 23:00 |
||
|
||
| çok güzel şarkıları var. solistin sesi çok güzel | ||
|
||
arkadaşlar Badem ile Seksendört'ün (tarihini öğrenince yazacağım ama sanırım bu akşam) gece 10'a doğru İzmir Bornova Ozzy Barda konserleri var. haberiniz olsun. Her konserde Ozzy'de yapılıyor yaa MOR VE ÖTESİ'de hep oraya geliyor. Yaş sınırı var ki giremem
|
||
|
||
Badem - Grup 84 ayy pardon ben bunu görmemiştim de. Hemen Tv'de gördüğüm gibi yazayım dediğim için görmemişim pardon. Ama sanırım yanında 18 yaş üstü biriyle gidersen alıyorlar ben deniyeceğim bir kere. tarih : 30.05.2008 21:00:00 mekan : Ooze Venue bilet fiyatları: 1. Kategori: 23,00 YTL ön bilgi: - 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Alkollü içki satışı vardır. - Kapı açılış: 21:00 Konser: 23:00
|
||
|
||
yeni albümden K.G.B ve azap süper bence
|
||
|
||
| yüzün varmı da çok güzel bir şarkı sözleri filan | ||
|
||
| beniMTV'm den seksendört röpörtajı.... http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=962&ParentId=2886 |
||