|
||
abi yenı sarkıları çok guzel ya hel k.g.b sarkıları manyak bişi
|
||
|
||
başarılı bi grup ama onlar kendilerine grup denmesinden hoşlanmıyolar acaba bu grubun ismiyle alakalımı diye düşünüyorum sexs en dört belki bu yüzdendir çünkü grup dört kişiden oluşuyo ve arada en ifadesi birleştirme manasında gibi geldi bana ama ben onları çok seviyorum konserlerine gelince evet rock dışında şarkı söylüyolar ama seslerine de yakışıyo bence ama yinede rock söylerlerse bizim onlardan istediklerimizi karşılarlar başarılar
|
||
|
||
| saat 20:00 gibi Kral tv'deydiler..canlıydı program yeni albümden sadece K.G.B'yi dinleyebildim. galiba ilk defa Erdem'i konuşurken gördüm ..meğer 28 yaşındaymış hiç de göstermiyor ya güzel muhabbeti vardı ama..
|
||
|
||
| çok sevdiğim gruplar arasındadır.müziklerini,şarkılarını çok seviyorum.ilk ölürüm hasretinle başladı k.g.b ile devam ediyo | ||
|
||
| K.G.B harika bir şarkı başarılı bulduğum bir grup severim kendilerini. | ||
|
||
azap ta süper, kgb de
|
||
|
||
| tiplerini değiştirmişler..bunlar uslu çocuklardı ölürüm hasretinleyi söylerken..gömlekler, kravatlar, süveterler, saçlar başlar düzgündü.. şimdi soliste bakınca dağıtmış kendini resmen
|
||
|
||
tiplerini değiştirmişler..bunlar uslu çocuklardı ölürüm hasretinleyi söylerken..gömlekler, kravatlar, süveterler, saçlar başlar düzgündü.. desene şöhret solisti bozmuş şimdi soliste bakınca dağıtmış kendini resmen ![]()
|
||
|
||
Hemde nasıllllll......
|
||
|
||
tiplerini değiştirmişler..bunlar uslu çocuklardı ölürüm hasretinleyi söylerken..gömlekler, kravatlar, süveterler, saçlar başlar düzgündü.. desene şöhret solisti bozmuş şimdi soliste bakınca dağıtmış kendini resmen ![]() ![]()
|
||
|
||
tiplerini değiştirmişler..bunlar uslu çocuklardı ölürüm hasretinleyi söylerken..gömlekler, kravatlar, süveterler, saçlar başlar düzgündü.. desene şöhret solisti bozmuş şimdi soliste bakınca dağıtmış kendini resmen ![]() ![]() ![]() yapmayın mordaşlar |
||
|
||
K.g.b. süper.. İmaj değişikliğine de uğramışlar evet ama yakışmış ya Bu albümden sonra karşımızda başka bi seksendört oluştu gibi.
|
||
|
||
yeni imajları nedir öyle=) solisti birazcık bi garip olmuş sanki ne hoş olmuş ne de çok kötü ortada bi yerde kalmış bana birisini hatırlatıyor ya neyse.. ![]() k.g.b. güzel şarkı bu konu da tebrik edelim kendilerini ve bir alkışı hak ediyorlar (alkış). fakat klip bana bizim "şirket" klibini hatırlatıyor. hatta galiba klipte bizim şirket kızları oynuyor ama emin değillim benzetmiş de olabilirim.. |
||
|
||
Solist ne olmuş öyle ya ...........
|
||
|
||
| -"gecelik ask" -"k.g.b" -"son mektup" -" kara gözlüm" sarkilari muhtesem ötesi
|
||