|
||
ismi ilk başlarda ayrı olan grup
|
||
|
||
| Nasıl bir zihin iki grubu kıyaslıyor anlamıyorum. Bu konu Seksendört de dinleyen mor ve ötesi fanları için açılmış. Seksendört ü dinlemeyenler bence burda yorum yapmasınlar. Dinlemediğiniz her halinizden belli ! Daha grup adının nereden geldiğini bile bilmiyorsunuz ve grup hakkında yorum yapıyorsunuz. Her iki grubun da dinleyicileri var. Her iki grup da ayrı kesimlere hitap ediyor. Bu siteye sadece bunları paylaşmak için üye oldum. Siz de mor ve ötesi grubunun nasıl kötü eleştri aldğında sinirleniyorsanız biz de Seksendört fanları olarak tepki veriyoruz. Karşınızdaki insandan nasıl tepki almak istiyorsanız siz de diğerlerine aynı davranın. | ||
|
||
| şarkıları güzel onları son zamanlarda çok görmek istiyorum bi bestem var satıcam yada vazgeçtim hediyem ossun
|
||
|
||
| "Seksendört" turneye çıkıyor Ölürün Hasretinle adlı şarkılarıyla müzik dünyasına hızlı giriş yapan grup yeni albümlerinin tanıtımı için hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor 2006 yılında çıkardıkları Seksendört isimli ilk albümleriyle, dikkatleriüzerine toplayan ve büyük bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başaran Seksendört' ün yeni albümü "K.G.B."Pasaj Müzik etiketiyle raflardakiyerini aldı.Yeni albümlerinde yer alan AZAP ve K.G.B. şarkıları ile müzik dünyasınahızlı bir giriş yapan SEKSENDÖRT yaz aylarında hayranları ile buluşmak için gün sayıyor. Önümüzdeki günlerde 2. klipleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanangurubun, ilk olarak İstanbul'da başlayacak konserler serisi Ağustos ayının boyunca devam edecek Konserler : 19.07.2008 : İstanbul - Ümraniye 20.07.2008 : Zonguldak - Devrek 26.07.2008 : Sinop - Ayancık 30.07.2008 : Çanakkale - Lodosbar 31.07.2008 : Dikili - BabyRock Bar 01.08.2008 : Ayvalık - Cunda / Lara Bar 06.08.2008 : Marmaris - Crazy Daisy 07.08.2008 : Fethiye - Atlantis Bar08.08.2008 : Antalya - JollyJoker XL 09.08.2008 : Sinop10.08.2008 : Burdur 14.08.2008 : İstabul - Beşiktaş Abbasağa 24.08.2008 : İzmir - Fuar Açıkhava T. |
||
|
||
| Seksendört'den yeni klip müjdesi!! Yeni Klip ''Belki''ye çekiliyor!.. K.G.B albümünün Kara Gözlüm'e çekilmesi beklenen ikinci videosu ''Belki''olarak belirlendi.Açık alanda,performans görüntüleri eşliğinde çekilecek videonun,Ağustos ayında tüm müzik kanallarında olması planlanıyor.. |
||
|
||
haftaya gece yolcularının programına çıkacak olan grup.. izlicem bakalım nasıl konuşuyorlarmış
|
||
|
||
güzel bir grup eski imajları dahaiyiydi fakat olsun.
|
||
|
||
| son albümlerinden sonra iyice soğudum.. hele de azabı dinlerken ablamla krizlere giriyoduk ![]() ama tabi zevk meselesi..
|
||
|
||
| abi ben açıkçası 84 ün ilk albümlerinden sonra bir daha piyasaya çıkacaklarından umutlu değildim ama k.g.b. şarkısı ile piyasaya bir giriş yaptılar imaj olarakta değişmişler bayağı yolları açık olsun açıkçası beni şaşırttılar | ||
|
||
| Hiç bir zaman dinlemediğim bir grup yeni tarzlarını da beğenmedim..bence sadece gösteriş yapıyorlar... | ||
|
||
Hiç bir zaman dinlemediğim bir grup yeni tarzlarını da beğenmedim..bence sadece gösteriş yapıyorlar... --bende fazla dinlememdim ama şunuda merak ettim müziğin nesi gösteriş olablir ki,bunu biraz daha açarmısın miraycım anlamak istiyorum da |
||
|
||
| ya şimdi git diye bir şarkıları var ben o şarkıya hastayım ya çok güzel.. bir de affet i dinliyorum bazen onun dışında dinlemiyorum. | ||
|
||
Seviyorum bu grubu nedense.
|
||
|
||
son mektup diye bi şarkıları vardı onu seviyorum gibi gibi diğerlri pekilgimi çekmedi
|
||
|
||
seks and dirt adı bilene iyrenç ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar.. ![]() Sevmiyorsanız bile en azından dinleyenlere saygınız olsun. Mor Ve Ötesi'nden sonra en sevdigim hatta hasta oldugum grup... Not : Türkçeyi Düzgün Kullanalım... Sizin gibi Türkçemizi katletmeyin.. |
||