|
||
| Ensturmanları kaliteli müzikleri güzel kişiliklerini bilemem,fazla aşka yükleniyorlar | ||
|
||
| yok boyle bi$ii?? son zamanlarda duyduğum grupların en kötülerinin başında geliyorlar |
||
|
||
| oluurum hasretınle guseldı affetde gusel tutulabılırde tutlmayabılırde tabı o halkın kararı haha
|
||
|
||
| çook bayık bi grup bu grup ilk çıktıında çoook övmüşlerdi bende bişe sanmıştım | ||
|
||
| evet biraz bayık ama bence sarkılar süperrr | ||
|
||
| sadece ölürüm hasretinle degil hepsi güzel şarkılarının dinlemek lazım | ||
|
||
| Bence Türkiye''nin en iyi grupLarından .. | ||
|
||
| ilk dinlediğimde sevmiştim ama artık sıkıcı geliyor 'w' değl 'v' kullanıyoruz ve gereksiz kısaltmalardan kaçınıyoruz. |
||
|
||
çook bayık bi grup bu grup ilk çıktıında çoook övmüşlerdi bende bişe sanmıştım evet yaaa
|
||
|
||
| bence sadece 1 şarkıyla ünlü oldular oysa bu yeterli degil |
||
|
||
| aslında bende arkadaslara katılıyorumm bi anda parlayıp söndüler zaten çıkıs parçaları herkesin azında tamam ilk basta çok guzel ve anlamlı geliyodu bana ama simdi öyle deyil tabi bu da benim fikrim | ||
|
||
bikaç şarkısını dinlerim..ama çok sewdiim söylenemezz. Doğrusu; birkaç şarkısını dinlerim..ama çok sevdiğim söylenemezz. |
||
|
||
yav bak ben sevmediim için konsere mutsuz gitmiştim ve başımıza gelmeyen kalmadı adamlar türk sanat müziği söölüolar zeki müren bile söölediler iğrenç bi konserdi evet bende konserlerine gittim alişan dan söylediler bence çok kötüler..
seven sever ben fikrimi sööledim ![]() |
||
|
||
| pek sevmedim bu grubu ben ya.. | ||
|
||
| bence çokkk iyiii bi grup güzel müzik yapıyolar ve türkiyenin en sevilen gruplarından biri | ||