|
||
| son mektup ve eller günahkar ' severek dinliyorum. | ||
|
||
oluurum hasretınle guseldı affetde gusel bence şuana kadar iyiler tutulabılırde tutlmayabılırde tabı o halkın kararı haha ![]() ,nasıl olsadaha yeni grup
|
||
|
||
| affet her yerde çalıyor ölürüm hasretinden sonra demekki sadece bir şarkı degil diger şarkılarıda tutuyor ilerisi çok güzel grubun | ||
|
||
şarkıları arabesk tarzında söylüyorlar.bir anda herkesin diline dolandı şarkıları.sırf bu yüzden bana itici geliyor.gruptan biri hemşerim giresunluymuş ama hangisi bilmiyorum.
|
||
|
||
| Çok hızlı bi çıkış yaptılar ama bence şarkı bu yüzden en çabuk bayan şarkılardan biri oldu. Artık tat verdi her yerde her yerde. Başka şarkılarını da bilmiyorum hiç. | ||
|
||
| şahsen dinlemiormm sankii bölee rock sölemiolarmış gibi gelioo bana sizce? "gipi" değil "gibi" |
||
|
||
| feci şekilde nefret ediyorummmm | ||
|
||
| brz arabeskkk | ||
|
||
| bence hiç saçma bi grup değil bunu yazan tam bi salak bence ben bir tuna hastasıyım ve tunayı çok seviyorum TUNA SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM | ||
|
||
| bence hiç saçma bir grup değil bunu yazan tam bir salak ve ben tuna hastasıyım tunayı çok ama çok seviyorum TUNA SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM | ||
|
||
hiçç begenmedım bi ank olarak bizden böyle bir grup nasılda cıktı :Po solist çocugunda sesini hiç begenmedimm
|
||
|
||
kimse kusura bakmasın ama ben sevmiyorum
|
||
|
||
| İĞRENÇ Bİ GRUP... ŞARKILARI ARTIK MİDE BULANDIRMAYA BAŞLADI.. HELE 'ÖLÜRÜM HASRETİNLE ' ŞARKISI MİDE BULANDIRIYO... SOLİSTLERİ ÖHÖHÖÖÖ.... BEN BU GRUBU HİÇ SEVMEDİMM.. YANİ BU GRUP İÇİN KONU AÇILMAZ AMA NEYSE... -__-- ANTİSEKSENDÖRT_--__ ÇOK KÖTÜ.. (bu benim düşüncem..seVen seVer.. ama ben onlara zevksiz derim | ||
|
||
| yaa solistlerinin sesi rock sounduna yakışmıyo bence o yüzden bu şarkı çok kötü.ama yinede diğer şarkılarını dinlemeden yorum yapmak istemiyorum. | ||
|
||
ya bnceee onlar rock sölemiolarrr rock sölediklerini sanıolarr snrm ama söledikleri şeyy hiç rockaa bnzemiioo daa çohh arabesskee fln kaçıooo şahsen dinlemem etmem grubu açıkça sölemek gerekirse ![]() Doğrusu; ya bence onlar rock sölemiyorlarrr rock söylediklerini sanıyorlarr sanırım ama söyledikleri şeyy hiç rockaa benzemiiyoor daha çok arabeske falan kaçıyor şahsen dinlemem etmem grubu açıkça sölemek gerekirse
|
||