|
||
| Bence çok iyi bi grup.Grubun hangi tür müzik yaptıklarını bilmeyenler varsa ben söyliyiyim.Grup rock müzik yapıyor.Grubun rock müzik yaptıklarına inanmayanlar albümünü dinlesinler o zaman anlarlar rock müzik yaptıklarını... | ||
|
||
| ya iyi hoş bi grup ama umarım uzun soluklu olurlar... | ||
|
||
| bu başlığın son sdayfada olmasına öylesevindimki ne bunlar yaaa allahım tiki tiki adamlar.. ya soruyorum süeterli rock çı olurmu:) ne diyim ikinci albüm çıkarmamaları dileğiyle.. |
||
|
||
bu başlığın son sdayfada olmasına öylesevindimki ne bunlar yaaa allahım tiki tiki adamlar.. bence rockçıyı gösteren kıyafeti değildir bana göre biraz saçmalamışsınya soruyorum süeterli rock çı olurmu:) ne diyim ikinci albüm çıkarmamaları dileğiyle.. ne yani adamların giyiniş tarzına da mı karışıcaz bizi ilgilendiren müzikleri olmalı gerçekten komik yani söledigin |
||
|
||
| katılıyorum abi, harun tekin de bayağı kıro giyiniyo bana göre ama müziği daha kaliteli başka grup bilmiyorum... neyse seksen dört kesinlikle tuttuğum bi grup değil çünkü kankam onların hastasıydı ve o cırlak sesiyle "yaaaaaaaaaaaaaaar elleriiin neeeeeeeeeerdeeeee" diye başladı mı benim sinirlerim acayip derecede bozuluyodu zaten oks diye radyo bile dinleyemediğimden ilk ondan duymuştum arabesk bi grup sanmıştım... "affet" de çok güzel diil yaa ben adamın sesini beğenmiyorum zaten... uyuz... |
||
|
||
| Valla herkese saygım sonsuz elbette. Herkes istediğini sever ve dinler . Ama ben yinede 84'ün ölürüm hasretinle şarkısını en çabuk meşhur olan ve en çabuk bayan şerkı seçiyorum. Ne bayık bi şarkıdır bu arkadaş ya... | ||
|
||
| Sev-Mi-Yo-Rum Çok abartıldılar...Popçu bunlar yaaa | ||
|
||
ben açıkçası severim müziklerinide kendilerinide...ama giyim kusamla yargılamak yanlış bence müziklerine bakın herkesin fikri kendine bence kalıcı olurlar...serter çok tatlı
|
||
|
||
| ya ilk başta sevmiştim ama sonra ölürüm hasretini bir kaç kez daha dinleyince bir anda arabesk gibi geldi yaptıkları müzik.albümü de dinleme fırsatım oldu diğer şarkılarını da pek beğenmedm | ||
|
||
| zaten vasat bir albüm yapmışlar... | ||
|
||
| Vasat mı değil mi bilemem albümü ama gerçekten solistlerinin o uyuz sesi ve şarkı sözlerinin saçmalığı seksen dört'ü benim gözümde düşürüyor... | ||
|
||
| Pop yapıyorlar yaa bırak | ||
|
||
| Doğru değmez tartışmaya... | ||
|
||
şarkıları fena değil ama bir türlü ısınamadım gruba
|
||
|