|
||
| ben pek beğenmedim... | ||
|
||
| bncede şarkıalrı fena değil ama yine de alışamadım | ||
|
||
Pop yapıyorlar yaa bırak pop mu arabesk ya ne popu
|
||
|
||
sen rock görmemişsin kızım git de korn dinle bu adamlar alişandan sölüyolar dahada rock yapıyolar diosun
|
||
|
||
| tamamen katılıyorum... sen git korn'un bi slow şarkısını dinle... sonra gel buraya yaz "84 rock yapıyo" diye... | ||
|
||
| bu arada "SÜVETERLİ ROCKÇI OLUR MU" diyen şahsiyetin http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,1519.0.html'e girip kerem kabadayı'nın SÜVETERLİ fotoğrafına bakmasını rica edicem... |
||
|
||
| Seksendört tarzını rock diye sunuyor ama ben rock yaptıklarına inanmıyorum...Başarılı olabilirler mi o tartışılır belki ama bu grubu beğenmiyorum ve inanmıyorum | ||
|
||
ya bi kere bu kdr gıcık bi grup olamaz size sölim bizim dershaneye gelecek kdr basit bi grup bu bir arkadasım istio die gittim ama gitmeseydim adamlar kendilerini bişi zannedio 5 6 ayda burunları kalkmış ama gördüğünüz gibi 2 klip yaptılar ortada 84 mü war o kim yaniii oratda göremiom geçin ya boş işler bunlar o 84 uğruna burada laf dalaşına giren kız en yakın zamnda 84e gitsin adamlar yüzüne bakmaz benden demesi bzm dershaneye mangayı da dumanı getirmeyi düşünmüşler ama getirtememişler ii olmuş ne işi war saygın gruplar dershanelerde... Doğrusu; ya bi kere bu kadar gıcık bir grup olamaz size söyliyem bizim dershaneye gelecek kadar basit bir grup bu bir arkadasım istiyor diye gittim ama gitmeseydim adamlar kendilerini bişey zannediyor 5 6 ayda burunları kalkmış ama gördüğünüz gibi 2 klip yaptılar ortada 84 mü var o kim yani ortada göremiyorum geçin ya boş işler bunlar o 84 uğruna burada laf dalaşına giren kız en yakın zamanda 84e gitsin adamlar yüzüne bakmaz benden demesi bizim dershaneye mangayı da dumanı getirmeyi düşünmüşler ama getirtememişler iyi olmuş ne işi var saygın gruplar dershanelerde... |
||
|
||
| biz anlamadan dinlemiyoruz Korn filan... ayrıca saygısız bir şey de yazmamışız ki okudum ben... |
||
|
||
tamam canım sorun yok zaten ![]() anlamadığım müziği niye dinleyim ki yazmışsın ya, ben bize gönderme yaptığını düşündüm... |
||
|
||
ya saygı duy diosun bnce 84 rock yapmıo dedidiğmde sen saygı duymuosun hmn cevap veriyorsun bu ne biçim iş anlamadım ![]() w değil v!! |
||
|
||
bu başlığın son sdayfada olmasına öylesevindimki ne bunlar yaaa allahım tiki tiki adamlar.. bence rockçıyı gösteren kıyafeti değildir bana göre biraz saçmalamışsınya soruyorum süeterli rock çı olurmu:) ne diyim ikinci albüm çıkarmamaları dileğiyle.. ne yani adamların giyiniş tarzına da mı karışıcaz bizi ilgilendiren müzikleri olmalı gerçekten komik yani söledigin ayrıca harun tekine kro gibi giyiniyor diyen arkadaşa hiç bir lafım yok ben hiç kro görmedim heralde ama senide görmek isterdim!!! seksendört'e gelincede biraz önyargıya maruz kaldıklarını düşünüyorum çünkü gözlemlediğim kadarıyla gayet iyiler ama bu mükemmel oldukları anlamına gelmez çünkü daha yolun çok başındalar biraz zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum sonuçta öyle ya da böyle müzik yapıyorlar 2 kere canlı dinleme fırsatım oldu bateristleri sertere ve gitaristleri okanla erdeme hiç lafım yok gayet iyiler ama açık olmak gerekirse tunanın canlı performansı bazen kulağı tırmalıyor bunun dışında herşey gayet iyi arabesk konusuna gelince de kesinlikle yanlış bi tanım olur bence bu sadece arabeskden anlamayan ve önyargı konusunda başarılı insanların tabiridir ki bu noktada ben seksendörtün rock a yeni bir soluk getirmiş olduğunu düşünüyorum çabaları takdir edilir umarım daha başarılı olurlar iyi çocuklar çünkü... |
||
|
||
| sex and dirt kelimesinin türkçe okunuşuyla ismini almış olan ama müzikten nasibini alamamış olan, gibi yapmaya çalışan ama bi türlü yapayan bir grup diyemeceğim elemanlar, herkes ne tarz olduğunu tartışıyor bence hiç bir tarzları yok çünkü ortada bir müzik yok tarzınıda tartışmaya gerek yok.....84 fanları kusura bakmayın | ||
|
||
hayır arkadasım bana git onu dinle sen rock dinlememişsin'' falan demene üzüldüm ona cevap yazdım tabikii herkes istediğini yazar ama birbirimize saygılı olalım sadece bunu demek istiyorum... ya bir yazdıklarını oku ilk kim cevap vermiş
|
||
|
||
| bişeyi başta sevemedinmi sevemiyorsun asla.bende sevemedim böle gider bu.. | ||