|
||
| Süveterli rockçı olr mu sorusuna iki cevap yazdım. Biri Harun Tekin'i giyim konusunda çok kıro bulduğumla ve rock'ın kıyafetle alakası olmadığıyla ilgiliydi, diğeri de Kerem Kabadayı'nın süveterli bir fotoğrafıydı... Arkadaşlar beni yanlış anlamayın. Ben asla ve asla Harun Tekin'i küçük görmüyorum orda kendi düşüncemi belirttim ve dys'yle bd'denin kapağındaki fotoğraflarını baz alarak konuştum. |
||
|
||
ben saygısızlık yapmadım ve belirttim '' bence'' diye ok bişe demicem artık...ben gerginlik çıksın istemiyorum...istediğini yaz sen haklısın... anlamana sewindim....Doğrusu; ben saygısızlık yapmadım ve belirttim '' bence'' diye ok bişe demicem artık...ben gerginlik çıksın istemiyorum...istediğini yaz sen haklısın... anlamana seVindim....
|
||
|
||
| sen w yerine v yi kullanmayı denersen ben de sevinicem... | ||
|
||
| bunlar rock yapamıor cubba oldu bunlar ya ismail yeka gibi felan asla dinlemem | ||
|
||
abi bişi diYiiimmi bu gruba laf söYletmem seVmeyenlere sesleniYoRUm burdan bu şarkıları iiYiice dinleyin eğer birisini yürekten seVmemişseniz anlayamazsınız benden sölemesi ![]() 1. si türkçe'ye dikkat et! 2. si birini sevmekle alakası yok...bu grubu herkesin sevmesi de gerekmiyor...herkesin fikirlerine saygı duy! b_g_m... |
||
|
||
| Benden Begüm'e tam destek... | ||
|
||
| sevenede sevmeyenede saygı duyarım. bende pek sevmem ama son mektup şarkıları gayet güzel. | ||
|
||
ölürüm hasretinle yi ben çok duyulmadan dinlemiştim hoşuma gitmişti ama artık gerçekten bıktım ben şimdi git le kaçalım mı yı seviyorum çoğu şarkısı cover zaten galiba belki hepside olabilir
|
||
|
||
| bazı gruplar vardır gerçekten çok köklü gelirler ve biz onları 20 yıl sonra bile dinleyebiliriz. bazı şarkılar vardır yıllar sonra bile dinlenir, çünkü dinlenesi şarkılardır... bence 84 tek şarkıyla gündemde kalmaya layık değil...ben onların affet ve son mektup şarkılarını çok beğendim... bence onlar için tek kötü şans herkesin, önüne gelenin onları dinlemesi... ama bazı grupların hazmedilebilmesi için zaman gerekebilir..! |
||
|
||
| bence herkese saygı duymak gerekir ama 84 gerçekten çok başarılı bir grup bence sesleri fena değil şarkıları da gayet güzel..ben çok beğeniyorum | ||
|
||
| ben ısınamadım bunlara rock açısından | ||
|
||
| sana mecburum ve onuda veriyim yerine şarkıları muhteşem de kaza yaptı diyorlardı bir süredir ortalıkta da yoklar sanırım ben de bu söylentiye inanıcağım!? |
||
|
||
| 17 eylül istanbul-kuruçeşme arena konserinde 3.klibin "sesimi duymuyor musun?" a çekileceğini ögrendik. Hatta klibin bir kısmı çekildi bile. Resmi fan site farkımızla www.84fan.net olarak önce biz duyuralım istedik. Buarada konserde şarkı arasında sitemizin adını söyleyen sevgili Tuna'ya teşekkür ederiz.. Fanlar Bilginize... ![]() |
||
|
||
bence herkese saygı duymak gerekir ama 84 gerçekten çok başarılı bir grup bence sesleri fena değil şarkıları da gayet güzel..ben çok beğeniyorum şarkıları mı? albümün yarısı cover be. kendi şarkıları da aman aman değil... müzik kalitesi düşük. dinlenir ama öylesine. dinleyenlere saygım var yalnız yapılan müzik türü ne onu da bi söyleyiverin bana? bildiğin arabesk. elektrolarla çalıyorlar. orhan gencebayın hakkı bulutun ferdinin şarkılarını elektro ile çalın arkasına 1 davul ekleyin bundan çok daha güzel olur... |
||
|
||
| SEKSENDÖRT ÜN ALBÜMÜNDEKİ ŞARKILARIN HİÇBİRİ COVER DEİL HEPSİ KENDİ ŞARKILARI.. şarkılar: 1ölürüm hasretinle 2sesimi duymuyormusun 3 kaçalım mı 4affet 5belki birgün 6sabah olsun 7 neyin var 8 soldum yine 9şimdi git 10 son mektup |
||