mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Şehir

Konu: Teşekkürler

Sayfa: [ 1 ]

just me 07.02.2008 16:26:24
          Teşekkürler

mor ve ötesi
 albümün görsel tasarımındaki katkılarından dolayı ali soner'e ve ilker alp'e,decision'un emektar elemanları şahin yalabık ve erol arman'a,kayıt ve miksaj sırasındaki yardımlarından dolayı volkan gürkan'a,cicilerini bizimle paylaşan sarp yılmaz,kemal uca,mehmet ayan,ege karabağ ve gökhan özcan'a,duyarlı yaklaşımından dolayı winfried kloppert 'e,past'teki gitar solosu için cem köksal'a,ada müzik yapım'a,ailelerimize,bu grubun ortaya çıkmasına sebep olan insan ve olaylara,son olarak "tonmaister ve ötesi" dostumuz osman refik akyüz'e teşekkürler.

kerem
 müzik çalışmalarımı maddi ve manevi yönden her zaman  destekleyen babam ülkü "babaların babası" kabadayı,tüm ailem,bana davul dövmeyi öğreten alpay asena şalt (whisky),şahin "bibibli" yalabık,boran "bobo" evren,volkan "kıl ve ötesi" gürkan ; kayıtlar sırasındaki lojistik desteklerinden dolayı kemal uca,mehmet ayan ve gökhan özcan,favori gitaristim sarp "incready" ve diğer vdv'ler,emir "e.t." taner,gizem doğrusöz,sıra yoldaşım emre osmanbaşoğlu,vanina kutelas,ruth rabl ve burada sayamadığım beni seven ve benim sevdiğim herkese sonsuz teşekkürler.

harun
 bana müziği ve insanları sevdiren,ilk gitarımı hediye eden ve desteğini hep hissettiğim "harika" babama,gürültülü ve dağınık oğluna çok şey öğreten anneme,bu albümün ilk şarkısını herkesten önce dinlemiş olan şirin ötesi kardeşim pelin'e ,ilk ve tek gitar hocam süha gürbüz'e,ilk ciddi fan'lerimiz sinan ve elif'e,rüya'nın gerçek yaratıcısı deniz'e,elton john'a,ısrarlı mor ve ötesi dinleyicilerine ve tanıdığım en gelecek vadeden şair ve bunun yanısıra herşeyim olan biricik wonderwood'um ayşe'ye binlerce kez teşekkürler...

alper
 can,melis,volkan,vampir abi,ayşe,sarp,iblis uzenim,çağrı,o şey,ailem,mor ve ötesi...benim için önemli olduğunuzu unutmayın!

derin
 bütün ötekilere...çiçek toplayanlara,endişe edenlere,yardım edenlere ve çiçek dağıtanlara...
 ülkücülere,faşistlere,sosyalist/marksistlere,postu çıkmış liberallere,inanan ve inanmayanlara,sessizlere,sesi kıstırılmışlara,sesini kısanlara,
 aileme,üretmeyip de el verdiğini söyleyen dostuma,benimle beraber ağlayan biricik insancığa,sözlerimi benden daha çok hisseden sinan'a,öğreniyorsun,daha yol çok uzun buyurduğum yoldaşıma,kerem'e ve alper'e.

derin miray 18.02.2008 20:29:36
  derin
 bütün ötekilere...çiçek toplayanlara,endişe edenlere,yardım edenlere ve çiçek dağıtanlara...
 ülkücülere,faşistlere,sosyalist/marksistlere,postu çıkmış liberallere,inanan ve inanmayanlara,sessizlere,sesi kıstırılmışlara,sesini kısanlara,
 aileme,üretmeyip de el verdiğini söyleyen dostuma,benimle beraber ağlayan biricik insancığa,sözlerimi benden daha çok hisseden sinan'a,öğreniyorsun,daha yol çok uzun buyurduğum yoldaşıma,kerem'e ve alper'e.

bu yorumu ilk okuduğumda çok duygulanmıştım sene 1996 tam 12 yıl öncesine dayanıyor ve dilndeiğim mor ve ötesi hep aynı mor ve ötesi her zamanki gibi aydın ve kararlı zaten onlar bu yüzden bu senelere kadar çok büyük bir başarıyla geldiler devamı dilerim ve bizlere yaşattığınız o mor dünya için çok teşekkür ederiz (gülücüklerimin bir kısmı derin esmer ve alper tekin e Cry)

* Nevermind(!) 02.06.2008 18:27:12
evet bende aşırı duygulanmıştım.Hala o teşekkürü okurum cdyi açıp açıp..

rock_nzel 04.06.2008 15:53:36
derin in söyledikleri gerçekten çok etkileyici ..duygulandım şimdi yaaa Cry

Birgül 04.06.2008 16:21:08
albümlerdeki teşekkür bölümlerini çok seviyorum.çok güzel yazıyorlar çünkü.  Smiley

birderdimvar 18.06.2008 18:07:58
Bu başlık ne laa anlamadım.  Grin

burakpurple 20.06.2008 06:58:50
Bu başlık ne laa anlamadım.  Grin
Şehir albümünün ''Teşekkürler'' bölümü

silverknsy 20.06.2008 10:12:45
süper ya!! çook güzel

denis-mvö 27.06.2008 20:04:56
alper iblis kuzenim derken harunu mu kastediyo ;Dderininki ve harununkini çok beğendim! Kissçok içten çok sevimliler Kiss Cheesy

bushe 16.07.2008 15:00:45
evet sana katılıyorum Wink

E.Ü 16.07.2008 15:14:49
Harun işte yaa...teşekkürü bile bir başka.

Sayfa: [ 1 ]