Teşekkürler
mor ve ötesi albümün görsel tasarımındaki katkılarından dolayı ali soner'e ve ilker alp'e,decision'un emektar elemanları şahin yalabık ve erol arman'a,kayıt ve miksaj sırasındaki yardımlarından dolayı volkan gürkan'a,cicilerini bizimle paylaşan sarp yılmaz,kemal uca,mehmet ayan,ege karabağ ve gökhan özcan'a,duyarlı yaklaşımından dolayı winfried kloppert 'e,past'teki gitar solosu için cem köksal'a,ada müzik yapım'a,ailelerimize,bu grubun ortaya çıkmasına sebep olan insan ve olaylara,son olarak "tonmaister ve ötesi" dostumuz osman refik akyüz'e teşekkürler.
kerem müzik çalışmalarımı maddi ve manevi yönden her zaman destekleyen babam ülkü "babaların babası" kabadayı,tüm ailem,bana davul dövmeyi öğreten alpay asena şalt (whisky),şahin "bibibli" yalabık,boran "bobo" evren,volkan "kıl ve ötesi" gürkan ; kayıtlar sırasındaki lojistik desteklerinden dolayı kemal uca,mehmet ayan ve gökhan özcan,favori gitaristim sarp "incready" ve diğer vdv'ler,emir "e.t." taner,gizem doğrusöz,sıra yoldaşım emre osmanbaşoğlu,vanina kutelas,ruth rabl ve burada sayamadığım beni seven ve benim sevdiğim herkese sonsuz teşekkürler.
harun bana müziği ve insanları sevdiren,ilk gitarımı hediye eden ve desteğini hep hissettiğim "harika" babama,gürültülü ve dağınık oğluna çok şey öğreten anneme,bu albümün ilk şarkısını herkesten önce dinlemiş olan şirin ötesi kardeşim pelin'e ,ilk ve tek gitar hocam süha gürbüz'e,ilk ciddi fan'lerimiz sinan ve elif'e,rüya'nın gerçek yaratıcısı deniz'e,elton john'a,ısrarlı mor ve ötesi dinleyicilerine ve tanıdığım en gelecek vadeden şair ve bunun yanısıra herşeyim olan biricik wonderwood'um ayşe'ye binlerce kez teşekkürler...
alper can,melis,volkan,vampir abi,ayşe,sarp,iblis uzenim,çağrı,o şey,ailem,mor ve ötesi...benim için önemli olduğunuzu unutmayın!
derin bütün ötekilere...çiçek toplayanlara,endişe edenlere,yardım edenlere ve çiçek dağıtanlara... ülkücülere,faşistlere,sosyalist/marksistlere,postu çıkmış liberallere,inanan ve inanmayanlara,sessizlere,sesi kıstırılmışlara,sesini kısanlara, aileme,üretmeyip de el verdiğini söyleyen dostuma,benimle beraber ağlayan biricik insancığa,sözlerimi benden daha çok hisseden sinan'a,öğreniyorsun,daha yol çok uzun buyurduğum yoldaşıma,kerem'e ve alper'e.
|