|
||
| Saçma bence... | ||
|
||
Saçma bence... Mısır'a benzemeye mi başladık acaba? ölümsüzlüğe inanmak falan, ölelim de kurtulalım! lanet olsun böyle birşey olmazsa kimse ölmezse dünyada kaç kişi yaşar? nüfus ne derecede artar? düşünün bir!
|
||
|
||
| Düşünsenize adam 800 yaşına gelmiş derileri birbirine yapışmış dokunsan elinde kalacak,kemikler çocuğunkine dönmüş,yüz olmuş kırış kırış gözler görülmüyor.. Yaşasam nolcak yaşamasam nolucak yani...
|
||
|
||
Düşünsenize adam 800 yaşına gelmiş derileri birbirine yapışmış dokunsan elinde kalacak,kemikler çocuğunkine dönmüş,yüz olmuş kırış kırış gözler görülmüyor.. Yaşasam nolcak yaşamasam nolucak yani... ![]() düşündüm , ağlamak geliyor içimden? n'oluyoruz? boşverin yaşamayı böylesine pis ve kirlenmeye devam eden NÜKLEER TESİSLERİN KAPLADIĞI dünyada 800 yıl yaşamam ben
|
||
|
||
ne yapacağım o kadar yıl yaşayıp da ya? çok fazla 800 yıl yuh...
|
||
|
||
insan o kadar yıl yaşarsa yapcak bişi bulamaz beaa sıkılır. diyelim bişey buldun yapcak bi süre sonra oda sıkıcak sona başka bişi başka bişi derken dünyada yapcak bişi kalmıcak sıkıcı olurdu bence, ben o kadar yıl yaşamak istemem.
|
||
|
||
| yok ya napacam ben 800 yılı şimdilik ortalama ömür süresi bana yeterli geliyor | ||
|
||
| Ünlü bilim adamı çözümün yakında geleceğini belirtti. Ünlü İngiliz bilim adamı Desmond Morris, son makalesinde ölümsüzlüğün bir hayal olmadığını yazdı. Morris, tıpta ve bilimdeki gelişmeler sayesinde "ölümün kaçınılmaz son olmadığı günlerin yakında geleceğini" belirtti. ÇIPLAK Maymun, İnsanat Bahçesi, Sevmek Dokunmaktır ve İnsan-Hayvan Sözleşmesi adlı kitapları dünyada milyonlarca satan ünlü bilim adamı Desmond Morris, İngiliz Daily Mail Gazetesi’nde yayınlanan son makalesinde, "ölümün kaçınılmaz son olmadığı günlerin yakında gelebileceğini" iddia etti. 80 yaşındaki Morris, "Eğer tıp, bağışıklık sistemini mükemmel hale getirebilir ve her türlü virüse karşı bizi koruyabilirse, ölümsüzlük neden gerçek olmasın" diye yazdı. Morris, savını güçlendirmek için 121. yaşgünü partisine katıldığı dünyanın en uzun yaşayan kadınlarından biri olan Fransız Jeanne Calment ile tanışmasından söz etti. "Calment’in sıktığım eli, Vincent van Gogh’a boya verip parasını almıştı" diyen Morris, şunları yazdı: "Ne diyet yaptı, ne de fitnes meraklısıydı. Tam tersi, alkol düşkünü, sigara tiryakisi, çikolata ve tatlı tutkunu bir insandı. Doktoru 117 yaşındayken içkiyi ve sigarayı bırakmasını salık vermiş. Calment, uzun yaşamını sakin doğasına borçlu olduğunu düşünüyordu. Doktoru, Calment’in yaşamı boyunca hiç hastalanmadığını söyledi. Demek ki Calment’in harika bir bağışıklık sistemi var. İşte uzun yaşamın sırrı." Morris, "Her birimiz, ölümsüz genlerimizin deposu durumundayız. Genlerimiz çocuklarımıza geçer ve biz ölürüz. Ama eğer bağışıklık sistemimiz mükemmel hale getirilebilirse, uzun yaşamak ve hatta ölümsüzlük hayal olmaktan çıkar. Belki şimdi değil ama yakın gelecekte bu gerçekleşebilir" diye yazdı. |
||
|
||
| Doğrusu o kadar yaşamak bana hiçbirşey katmaz. Bu dünyadan, yapmam gereken her şeyi yaptıktan sonra gitmek isterim. O yaşta zaten elin ayağın tutmaz ki nefes alsan ne olacak ? | ||
|
||
| Kesinlikle katılıyorum Özlem'cim. Yapacaklarımı yaptıktan sonra gitmek en iyisi.Yolcu yolunda gerek. Herşey tadında güzeldir.Ölümsüz olmak istemem ama yaşamak istediklerimi yaşamadan ölmekte istemem. |
||
|
||
yok ya o kadar yaşamak da iyi değil.ben öbür tarafı çok merak ediyorum.
|
||
|
||
| Düşünsenize bir adam gelmiş 200 yaşına bir deri bir kemik konuşmaya mecali yok. O adama yapılacak en güzel iyilik ölmesidir.. |
||
|
||
| Yani, o şekilde kime ne faydası var ki.. | ||
|
||
| başkalarına muhtaç yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim. | ||
|
||
| Ölümsüzlük bir düştür herkes bunu diler ama ölümsüz olmak hiç te güzel birşey değil bence sonuçta herkes yaşayacakları bitip gitmeli bunu sadece kendihleri için değil dünya için yapmalılar herkes yaşasa bu kaynaklar kime yeter sonuçta öyle bir şey olsa kimse yaşayamaz ki ölümsüzlük cehenneme dönüştürür dünyayı eğer ölümsüzlük diye bir şey olacaksa sağolun ben almayayım Sonuçta bizden sonraklerin de yaşamaya hakkı var 200 yaşıda biri olarak da yaşamak istemem açıkçası |
||