Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
HIM

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yabancı Sanatçılar

: HIM

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11

* Nevermind(!) 20.09.2007 10:13:21
ville valo uff bitiyorum bu adama yaa  Grin him zatennn ahh süperler ne söylenebilir kii..her şarkıları benim için olay gerçektennn  Cheesy

charmed 27.09.2007 19:58:39
Sonbaharın geldiğini herhalde en iyi müjdeleyen bir HIM albümü olabilir. "Venus Doom", adı duyulduğundan beri birçok unsur ile tüm HIM severleri bir şekilde meşgul etti. Küçük hanımlar yaz aşklarının ardından döktükleri gözyaşları ve kışın getireceği kalp kırıklıklarına fon müziği ihtiyaçlarını karşılayacaklar ve beyler de elbet albümü kızlardan önce ezberleyip, Myspace'lerine sözlerden kupleler yazıp akıl alacaklar. Uzun lafın kısası, HIM yeni aşk gezegeni "Venus Doom"u güneş sistemine bıraktı, yörüngesine gireceklere şimdiden bol şans..... blue jean de..

fallen_angel 06.10.2007 19:13:03
tek kelimeyle mütiş bi grup tapıyorum ville ye

y_a_s_m_i_n 30.10.2007 00:20:50
Sleepwalking Past Hope

--------------------------------------------------------------------------------
Aşkın kalbini açacak anahtarları sakladım,
Seni en tatlı acımda ve ıstırabımda tutmak için.
Tutkumuzdaki ve savaşımızdaki her şey haksızca.
Kurtuluş doğrunun ve yanlışın ötesinde.

Aşk, ümitsizlik ile tatlı-konuşmalar yapmaya devam eder kalbimizde,
Ve uyur-gezerliğe devam eder, umudun yanından geçerek.

Karanlıkla kucaklaşmak için ışığı söndürdüm:
Sana yakın olmak, ama sana dönüşmek için değil aşkım.
Ruhlarımızın fırtınasında sonsuza dek kaybolduk:
Birbirimizin hatalarının yansımalarında.

Aşkı kırmızı akıntılarla boyamayı,
Uzun süre önce bıraktım.
Elimde kanım ve umudum kalmadı,
Yani seni artık boyayamayacağım.

Benim Cehennemim 10uncu Çember’den başlar ve,
Altı yüz, altmış, altı ya kadar iner.
Ve orada, Lucifer’in pençelerinin altında kıvranırım, sadece son bir öpücük için.

ben bayıldım bu şarkısına ingilizce sözleri yerine türkçeye çevrilmiş haliyle veriyorum ki herkes anlasın nekadar güzel yazdıklarını:)

Let-Go 30.10.2007 09:03:22
En Güzzel şarkısı HIM - Under the Rose Grin Grin Grin

ordinaryus 30.10.2007 15:02:55
çok iyi bir grup ville valo nun sesi süper.....

Birgül 09.11.2007 16:08:52
harika bir grup!the sacrament şarkıları müthiş! Cheesy

himrasmus 14.11.2007 18:09:34
son albümünü dinlemenizi herkese tavsiye ederim...onl,ne dinlemek için kendi sitelerine gidebilirsiniz...site adı vermenin yasak olup olmadığını bilmediğimden sitenin adını veremiyorum.. =))  son albümde sleepwalking past hope,cyanide sun ve bleed well şarkıları bence en güzelleri...dinleyin;PİŞMAN OLMAZSINIZ=))

_Punx_ 14.11.2007 20:29:03
harika grup ! son albümleri de harika olmuş . En sevdiğim şarkıları Wicked Game , The Kiss Of Dawn , Bleed Well , Love In Cold Blood , Gone With The Sin

merve23966 05.01.2008 20:00:02
ville valo ya bayılıorum Cheesy en beğendiğim şarkılarıda kiss of a down ve I love you

merve_mor 22.01.2008 12:53:01
for you şarkısı müthiş..
mutlaka dinleyin mutlaka...
ville deki ses bu dünya üzerinde başka kimse de yok!!!
müthiş bi insan ya Smiley
müzikleride harika...

son albümünü dinlemenizi herkese tavsiye ederim...onl,ne dinlemek için kendi sitelerine gidebilirsiniz...site adı vermenin yasak olup olmadığını bilmediğimden sitenin adını veremiyorum.. =))  son albümde sleepwalking past hope,cyanide sun ve bleed well şarkıları bence en güzelleri...dinleyin;PİŞMAN OLMAZSINIZ=))
bencede canım son albüm harika!
bütün albümleri çok güzel Smiley

* Nevermind(!) 02.02.2008 15:34:06
şarkı öneremiyorum bileee o kadar ayıramıyorumm...bitiyorum ya him çok ayrı bir boyut... konser görüntülerini izledim.. gone with the sin ' i izlerken ville valoya bakıp insan kendinden geçiyor.. bu kadar mı içten söyler...ooff oooff çook iyiler...  Kiss

merve_mor 04.02.2008 14:15:50
sabahları çok güzel uyku açıyor ville nin sesi  Grin

jackass 10.02.2008 13:32:59
Tanrı erkeği yarattı dedirten bi varlık ville..özenerek yaratılmış belli Grin kız gibi adam yahu Grin bitiremem ben öve öve aşırı seviyorum  Cheesy hayatımın grubu  Grin sadece ville için değil Grin şarkılarda muhteşem..gerçi onlarıda ville yazıyorrr ama olsun Grin severim işte!!!Türkiyede görmek istediğim gruplardan ama zor gibi.. Undecided Undecided

greendaydostu 18.02.2008 19:05:21
bence şarkıları çok güzel ve anlamları da oldukça iyi. süper bi grup

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468