|
||
ville valo uff bitiyorum bu adama yaa him zatennn ahh süperler ne söylenebilir kii..her şarkıları benim için olay gerçektennn
|
||
|
||
| Sonbaharın geldiğini herhalde en iyi müjdeleyen bir HIM albümü olabilir. "Venus Doom", adı duyulduğundan beri birçok unsur ile tüm HIM severleri bir şekilde meşgul etti. Küçük hanımlar yaz aşklarının ardından döktükleri gözyaşları ve kışın getireceği kalp kırıklıklarına fon müziği ihtiyaçlarını karşılayacaklar ve beyler de elbet albümü kızlardan önce ezberleyip, Myspace'lerine sözlerden kupleler yazıp akıl alacaklar. Uzun lafın kısası, HIM yeni aşk gezegeni "Venus Doom"u güneş sistemine bıraktı, yörüngesine gireceklere şimdiden bol şans..... blue jean de.. | ||
|
||
| tek kelimeyle mütiş bi grup tapıyorum ville ye | ||
|
||
| Sleepwalking Past Hope -------------------------------------------------------------------------------- Aşkın kalbini açacak anahtarları sakladım, Seni en tatlı acımda ve ıstırabımda tutmak için. Tutkumuzdaki ve savaşımızdaki her şey haksızca. Kurtuluş doğrunun ve yanlışın ötesinde. Aşk, ümitsizlik ile tatlı-konuşmalar yapmaya devam eder kalbimizde, Ve uyur-gezerliğe devam eder, umudun yanından geçerek. Karanlıkla kucaklaşmak için ışığı söndürdüm: Sana yakın olmak, ama sana dönüşmek için değil aşkım. Ruhlarımızın fırtınasında sonsuza dek kaybolduk: Birbirimizin hatalarının yansımalarında. Aşkı kırmızı akıntılarla boyamayı, Uzun süre önce bıraktım. Elimde kanım ve umudum kalmadı, Yani seni artık boyayamayacağım. Benim Cehennemim 10uncu Çember’den başlar ve, Altı yüz, altmış, altı ya kadar iner. Ve orada, Lucifer’in pençelerinin altında kıvranırım, sadece son bir öpücük için. ben bayıldım bu şarkısına ingilizce sözleri yerine türkçeye çevrilmiş haliyle veriyorum ki herkes anlasın nekadar güzel yazdıklarını:) |
||
|
||
En Güzzel şarkısı HIM - Under the Rose
|
||
|
||
| çok iyi bir grup ville valo nun sesi süper..... | ||
|
||
harika bir grup!the sacrament şarkıları müthiş!
|
||
|
||
| son albümünü dinlemenizi herkese tavsiye ederim...onl,ne dinlemek için kendi sitelerine gidebilirsiniz...site adı vermenin yasak olup olmadığını bilmediğimden sitenin adını veremiyorum.. =)) son albümde sleepwalking past hope,cyanide sun ve bleed well şarkıları bence en güzelleri...dinleyin;PİŞMAN OLMAZSINIZ=)) | ||
|
||
| harika grup ! son albümleri de harika olmuş . En sevdiğim şarkıları Wicked Game , The Kiss Of Dawn , Bleed Well , Love In Cold Blood , Gone With The Sin | ||
|
||
ville valo ya bayılıorum en beğendiğim şarkılarıda kiss of a down ve I love you
|
||
|
||
| for you şarkısı müthiş.. mutlaka dinleyin mutlaka... ville deki ses bu dünya üzerinde başka kimse de yok!!! müthiş bi insan ya ![]() müzikleride harika... son albümünü dinlemenizi herkese tavsiye ederim...onl,ne dinlemek için kendi sitelerine gidebilirsiniz...site adı vermenin yasak olup olmadığını bilmediğimden sitenin adını veremiyorum.. =)) son albümde sleepwalking past hope,cyanide sun ve bleed well şarkıları bence en güzelleri...dinleyin;PİŞMAN OLMAZSINIZ=)) bencede canım son albüm harika!bütün albümleri çok güzel
|
||
|
||
şarkı öneremiyorum bileee o kadar ayıramıyorumm...bitiyorum ya him çok ayrı bir boyut... konser görüntülerini izledim.. gone with the sin ' i izlerken ville valoya bakıp insan kendinden geçiyor.. bu kadar mı içten söyler...ooff oooff çook iyiler...
|
||
|
||
sabahları çok güzel uyku açıyor ville nin sesi
|
||
|
||
Tanrı erkeği yarattı dedirten bi varlık ville..özenerek yaratılmış belli kız gibi adam yahu bitiremem ben öve öve aşırı seviyorum hayatımın grubu sadece ville için değil şarkılarda muhteşem..gerçi onlarıda ville yazıyorrr ama olsun severim işte!!!Türkiyede görmek istediğim gruplardan ama zor gibi..
|
||
|
||
| bence şarkıları çok güzel ve anlamları da oldukça iyi. süper bi grup | ||