|
||
2 sene boyunca adamlara tapmışlığım, fan sitelerinde sabahladığım, ville'ye gay dediği için en iyi arkadaşımla kavga etmişliğim, ve elime geçen bütün paralrı biriktirip 6 stüdyo albümünü+3 tanede karma albümünü almışlığım var ama şimdi o kadar basit hayranları çıktı ki, o kadar basit bi grup oldular ki içimden dinlemek bile gelmiyor
|
||
|
||
| Hımmmmm xD Severim =D |
||
|
||
2 sene boyunca adamlara tapmışlığım, fan sitelerinde sabahladığım, ville'ye gay dediği için en iyi arkadaşımla kavga etmişliğim, ve elime geçen bütün paralrı biriktirip 6 stüdyo albümünü+3 tanede karma albümünü almışlığım var ama şimdi o kadar basit hayranları çıktı ki, o kadar basit bi grup oldular ki içimden dinlemek bile gelmiyor ufff :S kötü olmuş bende öyle olmam umarım
|
||
|
||
2 sene boyunca adamlara tapmışlığım, fan sitelerinde sabahladığım, ville'ye gay dediği için en iyi arkadaşımla kavga etmişliğim, ve elime geçen bütün paralrı biriktirip 6 stüdyo albümünü+3 tanede karma albümünü almışlığım var ama şimdi o kadar basit hayranları çıktı ki, o kadar basit bi grup oldular ki içimden dinlemek bile gelmiyor ufff :S kötü olmuş bende öyle olmam umarım şarkıları hakikaten güzel. örnek vereyim:funeral of hearts,wicked game,wings of butterfly,razorblade kiss,killing lonelisess, right here in my arms... liste uzuyor işte
|
||
|
||
| Sevmezdim..gazetedeki haberden sonra, hepten sildim bitti.. | ||
|
||
En sevdiğim albümleri Love Metal ve Dark Ligth ve en yeni olan Venus Doom.Çok sevdiğim bi grup . .Başarılı buluyorum.
|
||
|
||
Him'i bi sevemedim ya..Nedenini ben de bilmiyorum hatta albümleri dinlemek için zorluyorum kendimi tüm albümlerini indirdim ve umutlanıyorum bu güzeldir diye ama sevemiyorum bir türlü nedense
|
||
|
||
(L) (L) seviyorum çok.. =) iLk başLarda pek sevmedim ama bayılıyorum şimdi =) |
||
|
||
(L) (L) aynı duyguları paylaşıyoruz seviyorum çok.. =) iLk başLarda pek sevmedim ama bayılıyorum şimdi =)
|
||
|
||
(L) (L) aynı duyguları paylaşıyoruz seviyorum çok.. =) iLk başLarda pek sevmedim ama bayılıyorum şimdi =) ![]() HIM kardeşliği
|
||
|
||
| herkeste bu grubun tişörtünü gördüğüm için dinlemeye tırsıyorum. | ||
|
||
| Lose you Tonight Heaven Tonight Wings of a Butterfly bu üç sarkısına bayılıyorum seviyorum bu grubu
|
||
|
||
Sevmezdim..gazetedeki haberden sonra, hepten sildim bitti.. gazetedeki haber derken, annesini öldüren çocuk mu? |
||
|
||
Sevmezdim..gazetedeki haberden sonra, hepten sildim bitti.. gazetedeki haber derken, annesini öldüren çocuk mu? onu kastediyor sanırım evet. HIM dinleyen birisi onların satanist olmadığını bilir. satanistliğin simgesi pentagram yıldızıdır. HIM'in simgesi Heartagram'dır bakınız : http://tr.wikipedia.org/wiki/Heartagram **HIM tişörtü giyince insanlar satanist dediler bana.maalsef çok üzüldüm. öğrenmedikleri için ve bilmeden konuştukları için ama müthiş bir zevkle taşıyorum o tişörtü. kim ne derse desin. |
||
|
||
ayrıca bütün şarkılarını da zevkle dinlerim,hiç ayırt etmem.
|
||