|
||
ayrıca bütün şarkılarını da zevkle dinlerim,hiç ayırt etmem. ![]() sen dinliyorsan ben hayatta dinlemem ![]() şakayı bırakırsak bi sevemiyorum bu adamları ne kafar gıcık geliyorlar bana |
||
|
||
hiç usanmadan sıkılmadan dinlediğim gruplar arasında gerisi boş
|
||
|
||
ayrıca bütün şarkılarını da zevkle dinlerim,hiç ayırt etmem. ![]() sen dinliyorsan ben hayatta dinlemem ![]() şakayı bırakırsak bi sevemiyorum bu adamları ne kafar gıcık geliyorlar bana His Infernal Majesty - Wings of a Butterfly bunu dinleyin.. 2005 hit şarkı. bende hayranı değilim grubun ama 2 şarkısı güzel.
|
||
|
||
fovori grubumdur ville için bile hiç sıkılmadan dinlerim The Rasmus ve Apocalyptica ile düeti(bitter sweet)de süper ![]() Lose You Tonight Enjoy The Silence Poison Girl
|
||
|
||
| Ville Valo And Natalia Avelon - Summer Wine DÜET süper
|
||
|
||
Ville Valo And Natalia Avelon - Summer Wine Kesinlikle katılıyorum.Ville Valo'nun eşsiz yorumu ve şarkının muhteşem sözlerini geçtim Natalia Avelon da hiç beklemediğim bir performans sergilemiş.En iyi düetler listesine rahatlıkla girebilecek bir parça
DÜET süper |
||
|
||
| bu akşam mtv de helsinkideki konserlerinin minik bir özeti vardı..sadece üç şarkıyla ama o bile yetti | ||
|
||
Ville Valo And Natalia Avelon - Summer Wine DÜET süper galiba şarkı pop olduğu için sevemedim
|
||
|
||
Sevmezdim..gazetedeki haberden sonra, hepten sildim bitti.. gazetedeki haber derken, annesini öldüren çocuk mu? onu kastediyor sanırım evet. HIM dinleyen birisi onların satanist olmadığını bilir. satanistliğin simgesi pentagram yıldızıdır. HIM'in simgesi Heartagram'dır bakınız : http://tr.wikipedia.org/wiki/Heartagram **HIM tişörtü giyince insanlar satanist dediler bana.maalsef çok üzüldüm. öğrenmedikleri için ve bilmeden konuştukları için ama müthiş bir zevkle taşıyorum o tişörtü. kim ne derse desin. böyle insanlar yüzünden ön yargı yanlış tanınma veya tanıtma.. yazık!.. |
||
|
||
Ben severek dinliyorum HİM i oldukça güzel grup bence şarkıları tam benlik diyebilirim Hafif tarzda yavaş şarkıları çok hoş hiç sıkmaz beni..
|
||