|
||
| süper bi grup ya. ama ne yazikki ville valo gruptan ayrilma karari almis. | ||
|
||
süper bi grup ya. ama ne yazikki ville valo gruptan ayrilma karari almis. nee ciddimisin ya çok üzüldüm HIM ville'siz olmazki ya
|
||
|
||
süper bi grup ya. ama ne yazikki ville valo gruptan ayrilma karari almis. nee ciddimisin ya çok üzüldüm HIM ville'siz olmazki ya ![]() evet ben öyle diye duydum. ve feci üzüldüm. ki bu ayrilma haberinin üstüne yalniz basina natalia avelon ile bir düeti yapti ville. ama HIM grubu ville valo olmadan da devam edicekler diye biliyorum. |
||
|
||
olaamaaaaaaaaaaaaaz nasıl ya ville nasıl ayrılır hayır olamaz şaka mı bu kamera ne tarafta inanmıyorum ya peki arkadaşlar neden ayrılıyormuş bir bilgisi olan var mı?? nolur bilgi verin ben de araştırmaya başladım gösteririm ville sana gruptan ayrılmak neymiş
|
||
|
||
| bende bi türlü nedenini ögrenemedim. | ||
|
||
ville valo nasıl ayrılır yaa??...him yeni solist mi bulacak??...ayrılmasın villee
|
||
|
||
ağzımı bozmayacağım ama var yaaa ... neyse ayrılsın yaa tamam ben bundan sonra nah dinlerim onu Ville Valo'yu tanımıyorum...duymadım bile...
|
||
|
||
| arkadaslar ville valonun gruptan ayrilma sebebi onun düsüncesine göre H.I.M. grubunun piyasalasmasiymis. ki bende düsüncesine katiliyorum ama bu ayrilma sebebi olmamaliydi. |
||
|
||
| süper bir grup!!! | ||
|
||
arkadaslar ville valonun gruptan ayrilma sebebi onun düsüncesine göre H.I.M. grubunun piyasalasmasiymis. ki bende düsüncesine katiliyorum ama bu ayrilma sebebi olmamaliydi. bu söylenenler şaka mı? eğer öyleyse kötü bi şaka... |
||
|
||
arkadaslar ville valonun gruptan ayrilma sebebi onun düsüncesine göre H.I.M. grubunun piyasalasmasiymis. ki bende düsüncesine katiliyorum ama bu ayrilma sebebi olmamaliydi. bu söylenenler şaka mı? eğer öyleyse kötü bi şaka... ben öyle duydum..
|
||
|
||
| bu aralar çok sinirlerimi bozyurlar benim yaa önce dolares sonra my chemical romance in mikeyi şimdide ville beklemezdim bunu ville den ![]()
|
||
|
||
|
||
|
||
| tek kelimeyle süperrr | ||
|
||
| aslında fazla bir değişim geçirmemiş ville hep aynı ville ama son zamanlarda kendine hiç özen göstermemiş özllikle 2005 teki fotoğrafı çok kötü bir zamana çekilmiş | ||