|
||
Teşekkürler mor ve ötesi ailelerimiz,derin,alper,bülent forta,ali özülke,teoman,funda,berna,bora,nilgün ihsan apça,bülent ortaçgil,timur selçuk,nejat yavaşoğulları,rıza erekli,aylin aslım,duman,athena,siddharta,vefa karatay,vecdi yücalan,erdem helvacıoğlu,barış manisalı,korhan koray,alpay asena şalt,özgür özkan mete,sarp keskiner,göksenin göksel,güven erkin erkal,dursun şahin,aslı bor,senkop müzik,hip productions,pax,peyote,roll,berke özcan,ışık özge öztürk,ceyhun şaklar,özgür kurcan,emre cebeci,emre ülker,ege madra,can deniz şahin,nihan çetinkaya,şafak çatalbaş,selin şavaşer,ebru,zakkoş,uğur. "bu albüm dünyanın gidişatından endişe duyanlara adanmıştır." |
||
|
||
sizi çoooooooooooooooooooooooook seviyorum çok farklı birşey bu aramızda çok farklı bir bağ var kimseye anlatamasamda inşallah bu mesajı okursunuz beni anlayan sınırlı insanlardansınız ben bu dünyanın kuytu bir köşesinde hala birumutları olan bir kaktüs siz o kaktüsü hiç tanımayacak olsanızda dahi o sizi ömrünün son gününe dek sevecek ve sizi hiç unutmayacak ![]() yüreğindeki o küçük umutla hayatta kalmaya çalışacak bir çölde |
||